ekaiomen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας, Θέλω να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή και είχα ξεχωρίσει την sony DSC - H10.. Τώρα όμως καλοβλέπω και το επόμενο μοντέλο , την Η50 .. Ποια απο τις 2 λέτε να πάρω ; Ξέρει κανένας να μου πει ουσιαστικές διαφορές κ.τ.λ Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω και πολλά για φωτογραφικές και η κύρια έρευνα βασίζεται σε κριτικές....
smudger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 και γω ψηνομαι για την h50. ειναι καλυτερη απο την h10 κυριως στο οπτικο ζουμ, αλλα ας πει καποιος που ξερει καλυτερα αν αξιζει τα 260-300 ευρω, ή υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη τη τιμη
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Να κάπου που είναι δύσκολο να κάνεις αγορές και να μπορείς να συγκρίνεις ανάμεσα σε μοντέλα. Πάντως τα megapixels πλέον δεν παίζουν ρόλο, αλλά τα υπόλοιπα καλούδια που έχει η μηχανή. Καλό είναι να διαβάσετε reviews και πάλι δεν είσαι σίγουρος. Εμπιστεύσαι μάρκα και μέγεθος της μηχανής που σε βολεύει. Αλλά και πάλι διαβάζοντας τα reviews μπορεί να μπερδευτείς και περισσότερο.
ekaiomen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Κατέληξα στην H10 κυρίως λόγο μεγέθους αλλά όταν απευθύνθηκα σε 3-4 μαγαζιά που την είχαν πιο φθηνά (μέσα απο το skroutz) μου είπαν όλοι ότι έχει εξαντηθεί και ότι δύσκολο να την ξαναφέρουν λόγο του ότι η sony την πάει για απόσυρση........... Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αντίστοιχο μοντέλο; Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 250 ευρώ.. Σε ένα απο τα μαγαζιά μου πρότειναν την Canon Powershot SX110IS αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα εμφανισιακά, συν το ότι δεν διαβάζω και ιδιαίτερα καλές κριτικές αλλά και οτι δεν μου φαίνεται καλό το θέμα με τις ΑΑ μπαταρίες.. Υπάρχει πάντα και η επιλογή της Η50 αλλά δεν την έχω βρει πουθενα , ώστε να την δω απο κοντά και βλέποντας τις διαστάσεις σκέφτομαι ότι θα είναι σχετικά μεγάλη.....
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σε αυτό το κατάστημα υπάρχει http://www.pixmania.com/gr/gr/970152/art/sony/cyber-shot-dsc-h10-iaync.html
ekaiomen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σε όλα τα μαγαζιά που είδα , στην σελίδα τους γράφει ότι υπάρχει αλλά άμα επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους σου λένε ότι είναι σε έλλειψη και δεν ξέρουμε αν και πότε θα έρθει.. Για αυτό τον λόγο προτίμησα όσα μαγαζιά ρώτησα να είναι στην αθήνα ώστε να έχω άμεση επαφή. Δεν το βρίσκω λογικό λοιπόν να κάνω μια ηλεκτρονική παραγγελία και να ταλαιπωρηθώ λόγο του ότι θα με ενημερώσουν 1 μήνα μετά ότι δεν υπάρχει..
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σε όλα τα μαγαζιά που είδα , στην σελίδα τους γράφει ότι υπάρχει αλλά άμα επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους σου λένε ότι είναι σε έλλειψη και δεν ξέρουμε αν και πότε θα έρθει.. Για αυτό τον λόγο προτίμησα όσα μαγαζιά ρώτησα να είναι στην αθήνα ώστε να έχω άμεση επαφή. Δεν το βρίσκω λογικό λοιπόν να κάνω μια ηλεκτρονική παραγγελία και να ταλαιπωρηθώ λόγο του ότι θα με ενημερώσουν 1 μήνα μετά ότι δεν υπάρχει.. Το κατάστημα που σου έδωσα, γράφει κι έχει απόθεμα. Την παραγγελία την λαμβάνεις σε 1 ημέρα.
smudger Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 εγω τελικα πηρα την h50. Φοβερη μηχανη αξιζει τα λεφτα της! την πηρα για δυο λογους, για το 15χ οπτικο ζουμ και ειναι πολυ γρηγορη! με το που το πατας το κουμπι την τραβαει!
ekaiomen Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν , επειδή δεν βρίσκω την Η10 σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα και δεν θέλω να κάνω ηλεκτρονική παραγγελία ας αλλάξω λίγο το αρχικό ερώτημα και να πω για 3 μηχανές αντίστοιχης θεωρώ κατηγορίες στις οποίες έχω καταλήξει και μία απο αυτές λέω να αγοράσω.. Μιας και λοιπόν με εξιτάρει το superzoom , λέω για μία εκ των : 1. Nikon Coolpix P80 http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3541 2.Olympus SP-565UZ http://asia.olympus-imaging.com/products/compact/sp_series/sp565uz/ 3.Sony DSC-H50 http://www.dpreview.com/news/0802/08022502sonyh50.asp Ποια προτείνετε;
vasman15 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 εχω την h50 απο το καλοκαιρι και παρολο που δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ μαζι της μπορω να πω οτι ειναι ενα πολυ αξιολογο μοντελο στην κατηγορια της και στα λεφτα της.οσον αφορα τις επιδοσεις και τα χαρακτηριστικα της σε γενικες γραμμες για να μη μπουμε σε τεχνικες λεπτομεριες ειναι μια πολυ καλη επιλογη στην κατηγορια των semi-reflex.;)
ekaiomen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 τη νικον παρε Εσύ δεν υποτίθεται ότι αγόρασες την Η50? Σου βγάζει κάποιο πρόβλημα ? Πως και μου συστήνεις κάποια άλλη>
smudger Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 πηρα την h50 ναι. ειναι πολυ καλη δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα. αλλα ειχε 30 ευρω παραπανω η νικον γιαυτο δεν τη πηρα. Πιστευω οτι η νικον ειναι το καλυτερο ονομα για ψηφιακες, εχει και καλυτερο ζουμ η συγκεκριμενη και 10 mpixels
rallistas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αν ακομα σ'ενδιαφερει η Η50 παντως υπαρχουν κομματια στο Πλαισιο Περιστεριου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.