nurse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Έχω μια παλιά τηλεόραση comet crt 14'' μοντέλο 1403.* Για κακή μου τύχη έχουν σβηστεί οι ενδείξεις στο τηλεκοντρόλ της και πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη για να συντονίσω τα κανάλια. Το τηλεκοντρόλ λειτουργεί κανονικά. Έκανα μια έρευνα στο internet αλλά τίποτα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για να τη συντονίσω ξανά. ή που θα βρω το manual; * Ευτυχώς δεν είναι η μοναδική tv στο σπίτι. Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πολυ απλα επικοινωνησε μαζι τους .Νομιζω θα βγαλεις ακρη... http://www.comet.gr/Help_00.asp?Catoption=1
nurse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλά στο google μου έβγαζε ένα σωρό @@@@%^%2 και αυτή τη σελίδα .... Σε ευχαριστώ θα επικοινωνήσω μαζύ τους τη Δευτέρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Νασαι καλα...Ετυχε και καποτε ειχα ενα dvdwriter comet και ηξερα οτι υπαρχει σελιδα.
panagos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 μοντέλο 1403.* Έτος παραγωγής φαντάζομαι είναι αυτό ε;
nurse Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ναι. Το άτομο που παρακολουθεί σ' αυτή δεν έχει απαιτήσεις HD.. (museum of electronics gr)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.