joker99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα παιδια ψαχνω να παρω ενα κινητο με: να ειναι ομορφο να εχει καλη φωτογραφικη μηχανη (3MP και πανω,ποιοτητα πχ K800i) να τραβαει καλα βιντεο να εχει καλο mediaplayer που να παιζει video σε φουλ μεγεθος οθονης να εχει μεγαλη οθονη (απο 2" και πανω) να περνει θεματα αν γινεται να εχει καλη μπαταρια να ΜΗΝ εχει οθονη αφης να ΜΗΝ εχει windows να ΜΗΝ κανει πανω απο 300 ευρω να ΜΗΝ ειναι κανα θηριο σε διαστασεις gps ΔΕΝ με ενδιαφερει εχω δει και μου αρεσαν τα SAMSUNG i560 SAMSUNG G600 SONY ERICSSON W760I αξιζει καπιο απο αυτα γιαυτα που ζηταω? ακουω της δικες σας προτασεις παιδια γιατι ζαλιστηκα τωρα 2-3 μερες να ψαχνω για κινητο
joker99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 φενεται πολυ ωραιο αλλα καλητερα να μην εχει οθονη αφης,ξεχασα να το γραψω
HellasVagabond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δεν θα εχεις προβλημα, το συγκεκριμενο εχει και θηκουλα. Κακα τα ψεματα ολα σιγα σιγα εχουν οθονη αφης.
notios7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 να πω την αμαρτια μου?ποτε δεν θα διαλεγα κινητο για την φωτογραφικη μηχανη του .αρκει να τραβαει ικανοποιητικης ποιοτητας.
joker99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δεν θα εχεις προβλημα, το συγκεκριμενο εχει και θηκουλα. Κακα τα ψεματα ολα σιγα σιγα εχουν οθονη αφης. το προβλημα ειναι οτι δεν θελω πενακια και να μπορω να γραφω πχ ενα sms ανετα με το ενα χερι.ειχα ενα pda asus με windows και το πουλησα μεσα σε 4 μερες...
HellasVagabond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν θελεις πενακι ψαξε απο κοντα...Πηγαινε σε ενα μαγαζι και δεστα ενα ενα...Μερικα αφης εχουν μεγαλα γραμματα και το γραφεις με το χερι.
joker99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 να πω την αμαρτια μου?ποτε δεν θα διαλεγα κινητο για την φωτογραφικη μηχανη του .αρκει να τραβαει ικανοποιητικης ποιοτητας. μα αυτο θελω,να τραβαει ικανοποιητικης ποιοτητας εικονες και βιντεο. εχω δει οτι μερικα κινητα με 5MP εχουν χαλια ποιοτητα και αλλα με μικροτερα MP ειναι πολυ καλα σε ποιοτητα
Tsiou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αυτό? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001381
joker99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν θελεις πενακι ψαξε απο κοντα...Πηγαινε σε ενα μαγαζι και δεστα ενα ενα...Μερικα αφης εχουν μεγαλα γραμματα και το γραφεις με το χερι. πηγα αλλα τα πιο πολλα δυστηχως δεν τα εχουν ανοιχτα...
joker99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αυτό? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001381 φιλε Tsiou αυτο το κινητο δεν το ειχα προσεξει,ειναι πολυ ομορφο και με πολυ καλα χαρακτηριστικα! -----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 10 : 48 : 26----- LG KC550 πολυ καλο και αυτο μονο η μπαταρια του βλεπω οτι εχει μικρους χρονους το motorola παιδια που ειπε ο φιλος παραπανω,εχεται ακουσει αν ειναι καλο?
angmar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Καλά τα κινητά που κοιτάς, αλλά, η ποιότητα των φωτογραφιών του Κ800 σε ένα μεγάλο ποσοστό, έγκειται στο οτι διαθέτει xenon φλάς. Οπότε οι λύσεις που κοιτάς σε σκοτεινά περιβάλλοντα δεν θα σε ικανοποιήσουν καθόλου. Οπότε μια πολύ καλή λύση κατά τη γνώμη μου είναι το Nokia 6220 Classic. Ως κάτοχος του Ν82 μπορώ να σου πω οτι έιναι πολύ καλό σαν φωτογραφικό τηλέφωνο (έχουν ίδιο φακό και ίδιο φλας) και με την έκπτωση είναι και στο budget σου!!!
joker99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλά τα κινητά που κοιτάς, αλλά, η ποιότητα των φωτογραφιών του Κ800 σε ένα μεγάλο ποσοστό, έγκειται στο οτι διαθέτει xenon φλάς. Οπότε οι λύσεις που κοιτάς σε σκοτεινά περιβάλλοντα δεν θα σε ικανοποιήσουν καθόλου. Οπότε μια πολύ καλή λύση κατά τη γνώμη μου είναι το Nokia 6220 Classic. Ως κάτοχος του Ν82 μπορώ να σου πω οτι έιναι πολύ καλό σαν φωτογραφικό τηλέφωνο (έχουν ίδιο φακό και ίδιο φλας) και με την έκπτωση είναι και στο budget σου!!! και το 6220 Classic το βρισκω ωραιο!για το Ν82 εχω ακουσει οτι εχει απο της πιο καλες καμερες. εως τωρα ειμαι αναμεσα σε 6220 και το motorola που ειπαμε παραπανω
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχει και το LG KF750 '' Secret '' http://secret.lgmobile.com/gr/el/ που συνδυαζει και πληκτρα και αφης Μονο για τη μπαταρια εχω αμφιβολια αλλα γενικα ολα τα νεα λεπτα κινητα το εχουν αυτο LG Secret Scratch Test
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.