harisjk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα! Λοιπόν σήμερα μου έκλεψαν το XT μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλές ελπίδες να βρεθεί, παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνω κάποια προσπάθεια ανακοινώνοντας το. Η μηχανή κλάπηκε στον Πειραιά στην περιοχή Βρυώνη, είναι μαύρη του 2002 XT600E και είναι μαμά εκτός από τη εξάτμιση που είναι CRD. Η πινακίδα είναι ΙΗΤ 896. Βοήθεια , παρακαλώ!
danton Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 εσυ οταν βλεπεις τετοια thread μπαινεις και βλεπεις τι του κλεψανε του καθενα και μετα πας και ψαχνεις να το βρεις? Εντωμεταξυ εαν δεν ελεγες μηχανη θα νομιζα το μοντελο που γραφεις οτι ειναι κανενα μοντελο για κρεατομηχανη η αρτοπαρασκευαστη.Φαναζομαι οτι οι περισσοτερη δεν ξεχωριζουν ενα παπακι απο την μηχανη που σου κλεψανε.Ευτηχως που εγραωες και για την εξατμιση δηλαδη!!!! εμενα μου κλεψανε το laptop acer 5024.βγες εσυ να ψαξεις το φορητο μου.Παω εγω για την μηχανη σου.
georgemarios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 μην το αποπαιρνεις το παιδι πανω στη πικρα του..... φιλε, φανταζομαι εχεις δηλωσει κλοπη στη τροχαια ε; δυστυχως τα ΧΤ ειναι τοσο ευρεως διαδεδομενα και κοινα διτροχα και πουλιουνται πανευκολα γιαυτο και ειναι στοχος κλεφτων οπως σχεδον τα παπια. Δυσκολα θα το βρεις, αν και στο ευχομαι, οπως επιση ευχομαι να ξεραθουν τα χερια αυτου που στο πηρε
Hamurabi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Να ξερεις το εξης, τα ΧΤ που κλεβονται χρησιμοποιουνται κατα 80% για ληστειες/κλοπες/τσαντιες και κατα 30-40% μετα απο μια καλη ληστεια τα παρατανε καπου απομονομενα αποπου ειναι θεμα χρονου να βρεθουν απτην αστυνομια.
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 εμενα μου κλεψανε το laptop acer 5024.βγες εσυ να ψαξεις το φορητο μου.Παω εγω για την μηχανη σου. Το βρήκα εγώ το laptop. Δυστυχώς έχει φτάσει μακρυά....
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το βρήκα εγώ το laptop.Δυστυχώς έχει φτάσει μακρυά.... Εγώ το έκλεψα και το πούλησα μετά πανάκριβο!!!:p Βρέθηκε κάποιος χαζός να το πάρει(πλήρωσε πολλά λεφτά για αυτό τον λέω χαζό)!!:p
harisjk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 εσυ οταν βλεπεις τετοια thread μπαινεις και βλεπεις τι του κλεψανε του καθενα και μετα πας και ψαχνεις να το βρεις? Εντωμεταξυ εαν δεν ελεγες μηχανη θα νομιζα το μοντελο που γραφεις οτι ειναι κανενα μοντελο για κρεατομηχανη η αρτοπαρασκευαστη.Φαναζομαι οτι οι περισσοτερη δεν ξεχωριζουν ενα παπακι απο την μηχανη που σου κλεψανε.Ευτηχως που εγραωες και για την εξατμιση δηλαδη!!!! εμενα μου κλεψανε το laptop acer 5024.βγες εσυ να ψαξεις το φορητο μου.Παω εγω για την μηχανη σου. Προφανώς και δεν θέλω να βγει κάποιος να ψάχνει για πάρτη μου, DANTON. Ο λόγος που αναφέρω το θέμα είναι πρώτον από απελπισία και δεύτερον επειδή μπορεί κάποιος να έχει δει κάποια παρατημένη μηχανή στα χαρακτηριστικά που έγραψα. Η αστυνομία είπε ότι είναι θέμα τύχης, απλά εγώ θέλω να είμαι ήσυχος ότι έκανα κάθε προσπάθεια. Ευχαριστώ για την κατανόηση! -----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 02 : 25 : 55----- μην το αποπαιρνεις το παιδι πανω στη πικρα του..... φιλε, φανταζομαι εχεις δηλωσει κλοπη στη τροχαια ε; δυστυχως τα ΧΤ ειναι τοσο ευρεως διαδεδομενα και κοινα διτροχα και πουλιουνται πανευκολα γιαυτο και ειναι στοχος κλεφτων οπως σχεδον τα παπια. Δυσκολα θα το βρεις, αν και στο ευχομαι, οπως επιση ευχομαι να ξεραθουν τα χερια αυτου που στο πηρε Εννοείτε ότι δήλωσα την κλοπή, και ευχαριστώ για τις ευχές! Να ξερεις το εξης, τα ΧΤ που κλεβονται χρησιμοποιουνται κατα 80% για ληστειες/κλοπες/τσαντιες και κατα 30-40% μετα απο μια καλη ληστεια τα παρατανε καπου απομονομενα αποπου ειναι θεμα χρονου να βρεθουν απτην αστυνομια. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Θέλω να ελπίζω ότι είναι ερασιτέχνες, και όχι επαγγελματίες, πιστεύω ότι αυτό θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα (λέμε τώρα!)
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Προφανώς και δεν θέλω να βγει κάποιος να ψάχνει για πάρτη μου, DANTON.Ο λόγος που αναφέρω το θέμα είναι πρώτον από απελπισία και δεύτερον επειδή μπορεί κάποιος να έχει δει κάποια παρατημένη μηχανή στα χαρακτηριστικά που έγραψα. Η αστυνομία είπε ότι είναι θέμα τύχης, απλά εγώ θέλω να είμαι ήσυχος ότι έκανα κάθε προσπάθεια. Ευχαριστώ για την κατανόηση! ... έτσι ...
Hamurabi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε HarisJK,να ελπιζεις το αντιθετο δηλαδη να ειναι επαγγελματιες. Γιατι συνηθως αυτοι χρησιμοπιουν μια φορα τη κλεμενη μηχανη κ μετα την παρατανε.
thanocaster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά θα βοήθαγε πολύ αν έβαζες καμια φωτογραφία... Καλή τύχη στην εξεύρεσή της πάντως!
harisjk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά θα βοήθαγε πολύ αν έβαζες καμια φωτογραφία... Καλή τύχη στην εξεύρεσή της πάντως! Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία της μηχανής μου, την είχα μόνο δυο μήνες. Αλλά παραθέτω φωτογραφία του μοντέλου από το Internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.