Προς το περιεχόμενο

Κλοπή Yamaha XT600E

harisjk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Λοιπόν σήμερα μου έκλεψαν το XT μου:cry:. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλές ελπίδες να βρεθεί, παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνω κάποια προσπάθεια ανακοινώνοντας το.

Η μηχανή κλάπηκε στον Πειραιά στην περιοχή Βρυώνη, είναι μαύρη του 2002 XT600E και είναι μαμά εκτός από τη εξάτμιση που είναι CRD. Η πινακίδα είναι ΙΗΤ 896.

Βοήθεια , παρακαλώ!

Δημοσ.

εσυ οταν βλεπεις τετοια thread μπαινεις και βλεπεις τι του κλεψανε του καθενα και μετα πας και ψαχνεις να το βρεις?

Εντωμεταξυ εαν δεν ελεγες μηχανη θα νομιζα το μοντελο που γραφεις οτι ειναι κανενα μοντελο για κρεατομηχανη η αρτοπαρασκευαστη.Φαναζομαι οτι οι περισσοτερη δεν ξεχωριζουν ενα παπακι απο την μηχανη που σου κλεψανε.Ευτηχως που εγραωες και για την εξατμιση δηλαδη!!!!

εμενα μου κλεψανε το laptop acer 5024.βγες εσυ να ψαξεις το φορητο μου.Παω εγω για την μηχανη σου.

Δημοσ.

μην το αποπαιρνεις το παιδι πανω στη πικρα του.....

φιλε, φανταζομαι εχεις δηλωσει κλοπη στη τροχαια ε;

δυστυχως τα ΧΤ ειναι τοσο ευρεως διαδεδομενα και κοινα διτροχα και πουλιουνται πανευκολα γιαυτο και ειναι στοχος κλεφτων οπως σχεδον τα παπια. Δυσκολα θα το βρεις, αν και στο ευχομαι, οπως επιση ευχομαι να ξεραθουν τα χερια αυτου που στο πηρε

Δημοσ.

Να ξερεις το εξης, τα ΧΤ που κλεβονται χρησιμοποιουνται κατα 80% για ληστειες/κλοπες/τσαντιες και κατα 30-40% μετα απο μια καλη ληστεια τα παρατανε καπου απομονομενα αποπου ειναι θεμα χρονου να βρεθουν απτην αστυνομια.

Δημοσ.
εσυ οταν βλεπεις τετοια thread μπαινεις και βλεπεις τι του κλεψανε του καθενα και μετα πας και ψαχνεις να το βρεις?

Εντωμεταξυ εαν δεν ελεγες μηχανη θα νομιζα το μοντελο που γραφεις οτι ειναι κανενα μοντελο για κρεατομηχανη η αρτοπαρασκευαστη.Φαναζομαι οτι οι περισσοτερη δεν ξεχωριζουν ενα παπακι απο την μηχανη που σου κλεψανε.Ευτηχως που εγραωες και για την εξατμιση δηλαδη!!!!

εμενα μου κλεψανε το laptop acer 5024.βγες εσυ να ψαξεις το φορητο μου.Παω εγω για την μηχανη σου.

Προφανώς και δεν θέλω να βγει κάποιος να ψάχνει για πάρτη μου, DANTON.

Ο λόγος που αναφέρω το θέμα είναι πρώτον από απελπισία και δεύτερον επειδή μπορεί κάποιος να έχει δει κάποια παρατημένη μηχανή στα χαρακτηριστικά που έγραψα.

Η αστυνομία είπε ότι είναι θέμα τύχης, απλά εγώ θέλω να είμαι ήσυχος ότι έκανα κάθε προσπάθεια.

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

-----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 02 : 25 : 55-----

μην το αποπαιρνεις το παιδι πανω στη πικρα του.....

φιλε, φανταζομαι εχεις δηλωσει κλοπη στη τροχαια ε;

δυστυχως τα ΧΤ ειναι τοσο ευρεως διαδεδομενα και κοινα διτροχα και πουλιουνται πανευκολα γιαυτο και ειναι στοχος κλεφτων οπως σχεδον τα παπια. Δυσκολα θα το βρεις, αν και στο ευχομαι, οπως επιση ευχομαι να ξεραθουν τα χερια αυτου που στο πηρε

Εννοείτε ότι δήλωσα την κλοπή, και ευχαριστώ για τις ευχές!

Να ξερεις το εξης, τα ΧΤ που κλεβονται χρησιμοποιουνται κατα 80% για ληστειες/κλοπες/τσαντιες και κατα 30-40% μετα απο μια καλη ληστεια τα παρατανε καπου απομονομενα αποπου ειναι θεμα χρονου να βρεθουν απτην αστυνομια.

Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα.

Θέλω να ελπίζω ότι είναι ερασιτέχνες, και όχι επαγγελματίες, πιστεύω ότι αυτό θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα (λέμε τώρα!)

Δημοσ.
Προφανώς και δεν θέλω να βγει κάποιος να ψάχνει για πάρτη μου, DANTON.

Ο λόγος που αναφέρω το θέμα είναι πρώτον από απελπισία και δεύτερον επειδή μπορεί κάποιος να έχει δει κάποια παρατημένη μηχανή στα χαρακτηριστικά που έγραψα.

Η αστυνομία είπε ότι είναι θέμα τύχης, απλά εγώ θέλω να είμαι ήσυχος ότι έκανα κάθε προσπάθεια.

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

... έτσι ...

Δημοσ.

Φιλε HarisJK,να ελπιζεις το αντιθετο δηλαδη να ειναι επαγγελματιες. Γιατι συνηθως αυτοι χρησιμοπιουν μια φορα τη κλεμενη μηχανη κ μετα την παρατανε.

Δημοσ.
Βασικά θα βοήθαγε πολύ αν έβαζες καμια φωτογραφία... Καλή τύχη στην εξεύρεσή της πάντως!

Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία της μηχανής μου, την είχα μόνο δυο μήνες.

Αλλά παραθέτω φωτογραφία του μοντέλου από το Internet.

yamaha_xt_600_e_2003_3.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...