BonJovi1000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 γιατι δεν αναγνωριζει παλια dvd που εχω γραψει απο windows?βγαζει ακυρα!εντωμεταξυ 1 χρονο εχω το λινουξ πρωτη φορα εβαλα παλια backup μου και το διαπιστωσα!
poscaman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 1)υποθετω οτι αλλα cd/dvd τα διαβαζει κανονικα.. 2)εχουν γραφει σε καποιο windows φορμα. λύση δεν ξερω αν υπαρχει, ουτε εχω χρονο να το ψαξω τωρα.απλα σου λεω τι συμβαινει κατα την γνωμη μου
BonJovi1000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ειναι dvd...δηλαδη audio + video ts και data dvd με avi....αλλα διαβαζει οτι ναναι....κατι txt δειχνει....κατι zip....τα οποια δεν υπαρχουν!
BonJovi1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 καμια ιδεα παιδια???ειναι πολυ παραξενο...μου βγαζει στα περισσοτερα ντιβιντι 0 αρχεια 0 φακελοι....δεν ειναι παντως θεμα ντολφιν γιατι και με browsing απο το τερματικο και dir δεν βγαζει τιποτα....
soturin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 http://fixunix.com/hardware/487259-linux-cant-mount-dvd-r-burned-xp.html Μήπως βοηθάει αυτό; (?)
NullScan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Αν ανοίξεις το txt που βλέπεις όταν κάνεις mount το δισκάκι μέσα από Linux νομίζω θα σε βοηθήσει πολύ. Πές μας τι γράφει εκεί.
BonJovi1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 μπα το εχω κοιταξει...αυτος δεν μπορει να το κανει μαουντ...εμενα το βλεπει κανονικα αλλα αλλες φορες αδειο αλλες φορες με κατι αρχεια ζιπ η τχτ.... τι εννοεις?να σου πω τι γραφουν τα ΤΧΤ που βρισκει μεσα??δεν τα βρισκει σε ολα τα δισκακια...σε αλλα δεν δειχνει τιποτα...
jim_p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Απο περιεργεια, τι σου βγαζει το dmesg οταν βαζεις μεσα το δισκακι?
BonJovi1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 αυτο VFS: busy inodes on changed media. λοιπον κοιταξτε τι εκανα και τωρα τα βλεπει αλλα δεν ειναι λυση...μην τρελαθουμε... ανοιξα το kb3 και προσπαθησα να γραψω κατι στον ελευθερο χωρο.....η εγραφη κολλησε σε ενα σημειο αλλα!!!οταν ξαναεβαλα μεσα τον δισκο εδειχνε κανονικα οτι ηταν γραμμενο,,,,, λογικα μπορει να γινει και στα αλλα αυτο...αν γινεται να γραψεις απο πανω...η εστω να προσπαθησεις να γραψεις απο πανω.... καμια ιδεα τωρα??
jim_p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μηπως δεν τα εκανες finalise οταν τα εγραψες στα windows? Ή μηπως εβγαλες το δισκακι χωρις να εχει γινει unmount πρωτα?
BonJovi1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 καποια ηταν μουλτισεσιον...finalise τα εκανα ολα απο οτι θυμαμαι....να βγαλω το δισκακι πριν γινει ανμαουν?πως?δεν καταλαβα...τι μπορω να κανω?.. μερικα δεν δεχονατι εγγραφη απο πανω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.