blackstar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ναι η εκκίνηση είναι λίγο αργή, αλλά όταν μπει στα vista το μηχάνημα πάει μια χαρά.
terry308 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ναι η εκκίνηση είναι λίγο αργή, αλλά όταν μπει στα vista το μηχάνημα πάει μια χαρά. 64bit οδηγους να χαν θα το πατουσα 4 gb πανω... αλλα...... ας περιμενουμε..... τα vista nten ..... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** κανει 28 περασματα στη μπαρα πριν μπει στα user's profiles..... xp sp3
EliasKir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 κανενας ? εχετε προβλημα εσεις η μονο εγω??? Οχι, ολα νορμαλ. Πανε μια βολτα απο το Πλαισιο. Τουλαχιστον στα Toshiba προσφερουν καλη υποστηριξη απ'οτι ξερω.
21century Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Τα Toshiba έχουν ποιοτητα κατασκευής και νομίζω ότι τα κατφέρνει περίφημα με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, εξάλλου κάνει και για μερικά παιχνιδάκια..
terry308 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τα Toshiba έχουν ποιοτητα κατασκευής και νομίζω ότι τα κατφέρνει περίφημα με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, εξάλλου κάνει και για μερικά παιχνιδάκια.. το θεμα ειναι οτι δεν κανω παραπονα για την καρτα γραφικων (δεν το χω δοκιμασει ακομα)αλλα στην αποκρισιμοτητα,για να μπει στα προφιλ των χρηστων κανει 28 περασματα στη μπαρα των windows .... οταν μπει κανει κανα λεπτο να φυγει η κλεψυδρα κι οταν επιτελους τελειωσει... παταω τη "γρηγορη¨εκκινηση τον firefox και κανει 6+ δευτερα για ν ανοιξει.... edit:κι οταν παταω τερματισμο μου βγαζει ενα πινακακι που λεει τερματισμος προγραμματος -sample..... ?
efstratios1982 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μήπως σου κολλά κανένα πρόγραμμα κατά την εκκίνηση των windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.