Προς το περιεχόμενο

Toshiba A300-1MT

adamch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως σας φαίνεται το συγκεκριμένο laptop που δίνει το Πλαίσιο; Το θέλω κυρίως για χρήση Internet, άντε και για κανένα παιχνίδι του στυλ Pro Evolution 2008. Υπάρχει κάτι καλύτερο να προτείνετε σε αυτά τα λεφτά(650 ευρώ) για τη συγκεκριμένη χρήση; Μην μου πείτε για το Lenovo, γιατί το είδα live και είναι επιεικώς άθλιο μπροστά στο Toshiba(αλήθεια ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ τους;). Σε ποια κάρτα της Nvidia αντιστοιχεί αυτή που έχει πάνω του(Ati HD3470)? Ο επεξεργαστής που έχει δεν πρέπει να είναι και ο καλύτερος στα 2Ghz(T3200) σωστά;

Δημοσ.

Αν θες επεξεργαστή στα 2,1 και η amd δεν σε χαλάει τότε δες τον hp dv5 1105 ev.Είναι στα 699, έχει blue ray player,κάρτα γραφικών ATI 3450 με 512 αυτόνομη μνήμη, 3 γίγα ραμ, e-sata, κ νομίζω πως αν δεν σε χαλά ο επεξεργαστής είναι πολυ καλύτερη πρόταση νομίζω. Άλλωστε ο συγκεκριμένος είναι dual cοre και όχι c2d.

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=47250&category=475

Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρει κανείς σε ποια κάρτα γραφικών της Nvidia αντιστοιχεί η Ati HD3470?

-----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 07 : 50 : 33-----

κανείς δεν ξέρει ρε παιδιά; α και κάτι άλλο έχει τεράστια διαφορά ο επεξαργαστής Core duo T3200(2Ghz) που φοράει το συγκεκριμένο από τον Core 2 duo T5800(2Ghz) ή τον Core 2 duo P7350(2Ghz)? ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις(παιδιά όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί αύριο τελειώνει η προσφορά)

Δημοσ.

Για όσους συμφορουμιτες - φιλους το πηραν και θελουν να ξεφορτωθουν τα (s)vista υπαρχει τροπος

1ον bios boot 1st cd/dvd

2ον καπου λεει sata κατι (δεν θυμαμαι φορμαρω τωρα) achi αλλαξτετο στο compabipility( δεν μπορω να το διαβασω τωρα μη με φωναξετε..)

και βαλτε το cdακι με τα xp που θελετε (προτιμηστε καποια "πλουσια" εκδοση με οδηγους sata κτλ

Με γειά μας

Δημοσ.
ασ΄το φίλε όσοι προλάβανε προλάβανε. πάνε τα 300 κομμάτια(ούτε εγώ πρόλαβα να το πάρω).

Θα σε στενοχωρησω man αλλα εγω παρελαβα σημερα και σε τιμη 30 ευρω κατω (620 ευρω). Γι'αυτο ρωταω.

Δημοσ.

δεν μου λες γιατί 620? τελικά βρήκα και εγώ σήμερα ένα και το πήρα!! στην απόδειξη λέει 613 ευρώ το laptop και 36 ευρώ για την επέκταση εγγύησης.

Δημοσ.

Α, οκ. Αυτο ρωτουσα. Βασικα την αποδειξη δεν την ειδα και μου ειπε η αδερφη μου οτι εγραφε 613 ευρω και απορησα. Πως σου φαινεται το laptop? Πιστευω πως ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.

Δημοσ.

άψογο πιστεύω. εγώ ήμουν φουλ ψημένος για Toshiba λόγω εμφάνισης και στενοχωρήθηκα πολύ που δεν το είχα βρει χθες, γιατί τα υπόλοιπα Toshiba είναι και πιο ακριβά και χωρίς ανεξάρτητη κάρτα γραφικών κάποια από αυτά. οπότε τελικά κι εσύ 650 το πήρες;

Δημοσ.
δεν μου λες γιατί 620? τελικά βρήκα και εγώ σήμερα ένα και το πήρα!! στην απόδειξη λέει 613 ευρώ το laptop και 36 ευρώ για την επέκταση εγγύησης.

Συμφωνα με αυτο, ναι 650.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδες μονο σε εμενα σερνεται? και με svista & με xp??

για να ανοιξει ενα φακελο θελει καμια 5-7 δευτερα.....

το μετανιωσα... αρε hp .... που σαι ?

Δημοσ.

Μαλλον εχει καποιο προβλημα γιατι εμενα λειτουργει κανονικα (φυσικα εχω βγαλει πολυ πραμα απο τις αρχικες μλκς που ειχε περασμενα). Εκτος κι αν υπερβαλλεις (5-7 δευτερα).

Δημοσ.
Μαλλον εχει καποιο προβλημα γιατι εμενα λειτουργει κανονικα (φυσικα εχω βγαλει πολυ πραμα απο τις αρχικες μλκς που ειχε περασμενα). Εκτος κι αν υπερβαλλεις (5-7 δευτερα).

τι εχεις βγαλει δλδ?

xp του περασα μαζι με οδηγους ολα οκ...

αλλα κανει καμια 15αρια περασματα στη μπαρα των windows

το ΗΡ που ειχα και με τα 2 gb και τον turion δεν ειχε τετοια αργοπορεια....

αν τα συγκρινω μπορω να πω οτι με το ΗΡ εμπαινα windows ανοιγα mozilla & msn και στον ιδιο χρονο το toshiba ακομα φορτωνει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...