Προς το περιεχόμενο

αγορα laptop Toshiba Satellite Α300-1MT

chris70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω το Toshiba Satellite Α300-1MT laptop,και θα ηθελα σας παρακαλω την γνωμη σας!

Από saturn;Από περιέργια ρωτάω.

Δημοσ.

Απο πού θα το αγοράσεις;Το έχει στο Πλαίσιο 649 ευρώ προσφορά και 4 χρόνια εγγύηση μέχρι 4 Φεβρουαρίου.Δεν είναι κάνα τρελό μηχάνημα αλλά καλό είναι.Για τον επεξεργαστή έχω κάποιους ενδοιασμούς...Το είδα απο κοντά πάντως κι ήταν ωραίο.

Δημοσ.

το ειδα πραγματι στο πλαισιο και μου κινησε το ενδιαφερον! το θελω κυριως για να βλεπω ταινιες(και blueray σε αρχειο κατεβασμενο). θα ηθελα να μου πεις αν ο επεξεργαστης μπορει να παιζει blueray, και γιατι εχεις ενδοιασμους γιαυτον;

Δημοσ.

Blue ray δεν μπορείς να δείς γιατί δεν έχει blue ray driver εκτός κι αν εννοείς .mkv αρχεία που τότε ναι μπορείς.Έχει και σύνδεση με hdmi οπότε μια χαρά είσαι.Το είπα αυτό για τον επεξεργαστή μιας και είναι παλιούτσικος...αλλά γενικά είναι μια χαρούλα.Ειδικά στην τιμή αυτή.Εγώ πάντως θα το αγόραζα.

Δημοσ.

οντως για την τιμη του ειναι πολυ καλο

1.εχει και αυτονομη καρτα γραφηκων ati αποτι ειδα οποτε και για games (που δεν εχουν φοβερες απαιτησεις) θασαι ok.

2.+εχει 3Gb Ram αποτι προσεξα το οποιο ειναι αρκετα σημαντικο.

3.το μονο μειον οπως ειπαν και οι προηγουμενοι ειναι ο λιγο παλιος επεξεργαστης αλλα πιστευω θα σε καλυψει για αυτα που θες

Δημοσ.

Για ορισμένες δουλειές είναι υπεραρκετός αλλά και για μερικά παιχνιδάκια σε μικρές αναλύσεις, εξαρτάται φυσικά απο τις απαιτήσεις σου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...