monster749 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα μόλις αγόρασα ένα lacie lacinema classic.Το πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στα αρχεία avi και γενικά σε κανένα αρχειο! Τα αρχεία .srt έχουν ίδια ονομασία με το αρχείο βίντεο. Υπάρχει ελπίδα να το σώσω ή πηγαν χαμενα τα ευρά?
nikoskg Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Κυκλοφόρησε χτες το νέο firmware : http://www.elitecs.gr/modules/news/article.php?storyid=67
Stitch_13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Επιτελους,μηνες το περιμεναμε...ευτυχως που υπαρχει και το aviAddXsubs διαφορετικα ακομη θα καναμε resampling για να ενσωματωνουμε υποτιτλους!
oxlirotatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Γεια σας παίδες, Πήρα κι εγώ ένα LaCie Premier 500GB πριν μερικές μέρες και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος ειδικά μετά το firmware που παίζει Ελληνικά. Έχω όμως ένα θέμα... Καποια αρχεία όπως FLV δεν τα παίζει και μάλιστα δεν τα εμφανίζει καθόλου στην τηλεόραση...μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.