stormntg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Έχω χωρίσει το δίσκο μου σε δυο part. στο ένα εχω τα win xp pro και στο άλλο τα win 7(beta 7000). Το πρόβλημα μου ειναι οτι ενώ οταν βρίσκομαι στα xp εχω πρόσβαση στο part των 7, αφου το βλεπει κανονικα μεσα απο το my computer.. όταν ειμαι στα 7 δεν μπορω να δω το part με τα xp. Τι μπορώ να κανω για να βλέπουν τα 7 το part με τα xp ? υπάρχει καποιο πρόγραμμα που να βοηθάει ? Δεν ξερω αν συμβαίνει κατι αντίστοιχο αν στη θέση των 7 έχουμε τα vista, καθώς τα vista δεν τα εχω εγκαταστήσει ποτέ..
Vasilisxd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Με Δεξί κλικ στο "My Computer" και μετα πατα "Manage". Μετα "Disk Management" . Εκει θα δείς ένα Partition το οποιο δέν έχει γίνει Mount, και είναι τα WindowsXP. Πατα Δεξί κλικ πάνω του και δώστου ένα γράμμα "Associate drive Letter", δώστου για παράδειγμα το "Χ". Μετα απο αυτο ανοιξε το My Computer και θα σου εμφανίσει εκει.
21century Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Καλο θα ειναι να εισαι προσεκτικος με την απόδησ των γραμμάτων το δίσκου και αν έχεις πρόβλημα μπορεις να δοκιμασεις το εύκολο και δωρεάν gparted...
100 010 00 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δηλ. τι ακριβως να προσεξει.... εχω κανει και 3.000.000.000.000.000 αλλαγες γραμματων με mount η χωρις και δεν υπηρξε ποτε προβλημα. Εσυ τι εννοεις? Αν εννοεις το μηνυμα που σου βγαζει οταν πας να το κανεις, αυτο ναι ισχυε μεχρι και win98.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.