dimitris2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μπορεί στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, στα XP και Vista, η Microsoft να δημοσίευε αρκετές beta εκδόσεις όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με την τελευταία της εταιρίας τα Windows 7. Μετά την δημοσίευση της beta έκδοσης και της τρομερής ζήτησης από τους χρήστες οι servers κατέρευσαν, η Microsoft σταμάτησε την διάθεσή της για λίγο και επανήλθε όταν τεχνικά θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Όμως δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ξανά το ίδιο πρόβλημα, αφού δεν θα ανεβάσει άλλη beta έκδοση του νέου λειτουργικού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν νέα χαρακτηριστικά και η Microsoft επικεντρώνεται στην διόρθωση σφαλμάτων. Όμως εκτός από αυτό όλο και περισσότερο φημολογείται ότι η επίσημη κυκλοφορία των Windows 7 θα γίνει μέσα στο 2009, παρά το ότι η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μέχρι το 2010. Πηγή: away.gr
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Χλωμό το βλέπω, όλο και κάποια θα "σκάσει" στο νετ... Εγώ πάντως για το 2009 το βλέπω μιας και τα vista δεν πάνε όπως τα περίμεναν.
aiantas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Η Microsoft δε θα το έκανε ποτέ αυτό. Δε θέλει να την ξαναπατήσει για αυτό έβγαλε επίσημα τη beta των 7 (VISTA = μεγάλη απογοήτευση).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ε στην χειρότερη να περάσουμε σε RC κατευθείαν
21century Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω ότι όντως προς το καλοκαίρι θα περιμένουμε την RC1 και αυτό για να προετοιμαστεί ενόψει του χειμώνα και της εορταστικής περιόδου, τότε φυσικά αυξάνονται παραδοσιακά οι πωλήσεις και δεν θέλει με τίποτα να χάσει κι άλλο το μεριδιο της στην αγορά...
tritonas00 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Windows 7 Release Candidate Expected For April Release! Και η retail αρχες Χριστουγεννων του 2009! http://windows7news.com/2009/01/16/windows-7-release-candidate-expected-for-april-release/
alexzzz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Καλά... ναι... μέχρι και 31 Ιανουαρίου 23:59, 2009 θα έχουμε... Μακάρι βέβαια να τα δούμε πιο μπροστά
kfyros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως τα έβαλα σε μηχάνημα 3ετίας ( Sempron 2800+ στα 1,6ghz ,1.5gb ram, nvidia geforce 7300 se, sata δίσκο), και είδαν όλο το hardware με τη μία (χωρίς να εγκαταστήσω drivers), κατέβασαν ότι χρειαζόταν από το internet, και είδαν και ένα δικτυακό εκτυπωτή που έχω στο σπίτι, τον οποίο για να τον εγκαταστήσω στα XP είχα φάει κανένα εικοσάλεπτο. Μέχρι και μια pci to serial κάρτα noname είδαν, και το ασύρματο πληκτρολόγιο-Mouse της silvercrest που είχα πάρει από το lidl :-) Εγκατέστησα το eset smart security business edition και δούλεψε μια χαρά, και η μνήμη που τράβηξαν ήταν γύρω στα 450 mbytes με aero ενεργοποιημένο, gadgets , και 1280Χ1024 true color ανάλυση (αρκετή από αυτή την τραβάει η κάρτα γραφικών).. Το μηχάνημα πήρε στο windows experience rating γύρω στο 3,5 βαθμολογία , αλλά στη χρήση πέταγε!! Παίζοντας μαζί τους, και εγκαθιστώντας και το windows live mail , βλέπω ότι πάνε πιο γρήγορα από τα XP, και δεν μου σπάνε τα αρχ.... με ένα κάρο αστοχίες και προβλήματα όπως τα vista.. Και σε 64bit που τα είδα, δεν το συζητώ. Πάνε σφαίρα . Πιο γρήγορα και από τα win2k...
SpyrosR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το interface έχει βελτιωθεί καθόλου ή είναι στο χάλι των Vista;
Exoskeletor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το interface έχει βελτιωθεί καθόλου ή είναι στο χάλι των Vista; εχει βελτιωθει αρκετα, θυμίζει λίγο από mac και linux αλλα με την λογική τον windows. μερικές από τις λειτουργίες δες εδώ http://www.winsupersite.com/win7/ff_aero_snaps.asp http://www.winsupersite.com/win7/ff_aero_peek.asp http://www.winsupersite.com/win7/ff_aero_shake.asp γενικά ο τρόπος που εμφανίζονται τα παράθυρα στην taskbar που ομαδοποιούνται, που εμφανίζει τις ομάδες κτλ είναι super. (Επιτέλους μετά από 15 χρονια αν κλείσεις ένα πρόγραμμα από το task manager το εικονίδιο του φεύγει και απο την notification area )
Robertox25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 δλδ παιδες πιστευεται πως και απο τωρα μπορουμε να εγκαταστησουμε τα 7.... και να δουλευουμε με αυτα χωρις να χουμε καποιο προβλημα...? τα εβαλα μια περιοδο....(μια βδομαδουλα...) αλλα κατι δεν μου αρεσε...ισως να περιμενα περισσοτερα... παντως και σε μενα ειχαν δουλεψει ολα αμεσως....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 εννοείς για κύριο λειτουργικό χωρίς να έχουμε τπτ άλλο? ασφαλώς και όχι... για VMWare ασφαλώς
Robertox25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 σκεφτομουν να το βαλω στον αδελφο μου (μιας και ειναι μικρος και δεν καταλαβαινει απο VMWare... και τετοια...)και να βλεπα πως τα παει... τον υπολογιστη τον εχει κυριως για παιχνιδια μουσικη και chat....αντε να δει και κανα παιδικο.... απλως το σκεφτομαι μην αρχισει και του κανει μ@@@κιες και του κολλαει και τον πεταει και τα γνωστα...
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εγω δεν τα εμπιστευομαι ακομα Ηδη εγινε η πρωτη πατατα με το που σου κατεστρεφε τα mp3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 eh beta, είναι...αναμενόμενα αυτά... εγώ πάντως δεν το προτείνω για main OS μέχρι να βγει η RTM version
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα