Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά μερικές φορές αργεί να μπουτέρει εώς ότου δεν μπαίνει καθόλου!!!Τι μπορεί να φταίει??Ram δεν νομίζω γιατί τις έχω αλλάξει αλλά πάλι το ίδιο!!!Έχω Windows Vista!!Το σύστημά μου αποτελείται από MSI P35 NEO COMBO ΚΑΙ RAM KINGSTON DDR2 2x2!! Τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό???
21century Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αν μπορεις έλεγξε τις μνήμες με το ενσωματωμενο εργαλείο των Βίστα ή με το metest τοποθετώντας το ένα module καθε φορά αφήνοντας να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Ενδεχομένως αν αλλαξεις θέσεις στα στικάκια μνήμης μπορει να βελτιωθεί η κατάσταση. Δοκίμασέ το..
Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ε μα το θέμα είναι ότι δεν ξέρω εάν ταιριάζει!!!Τώρα τα έχω στο πορτοκαλί και στο πράσινο νομίζω!!!Που να τα βάλω???(Να σου πω ότι η mobo μου υποστηρίζει DDR3 αλλά αυτές που έχω είναι DDR2)
kostandinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 διαβασε το βιβλιαρακι της motherboard , αυτη ειναι ? http://foxxmarket.gr/view_product.php?productid=627&idcat=5&idsubcat=40&idsubsubcat=101&key=aa387a01954282aae9905456f6d7ec8b&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
metal exists Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 αποκλείετε να υποστιρίζει ddr3 και να έχεις ddr2 και δεύτερον βάλτες σε dual-channel δηλαδή μπλε και ροζ!!!!
linkin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 σε παρομοιο προβλημα που ειχα με υπολογιστη και αργο bootαρισμα το προβλημα ηταν.....στο usb πληκτρολογιο!!!οσο και αν φαινεται αστειο,το πληκτρολογιο δεν ηταν συμβατο με vista και αργουσε να μπουταρει ασχετως αν δουλευε κανονικα!δοκιμασε να εκκινησεις το pc χωρις πληκτρολογιο και ποντικι και πες μας!
Antwni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 αποκλείετε να υποστιρίζει ddr3 και να έχεις ddr2 και δεύτερον βάλτες σε dual-channel δηλαδή μπλε και ροζ!!!! Τι λες ρε φίλε αυτό εδώ το έχεις δει???Θα με τρελάνεις τώρα????:p Ψέματα λέει???:p
Antwni Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά εσείς τ λέτε να το βάλω στο μπλε και στο ροζ???Γιατί όταν τον είχα πάρει τον υπολογιστή από το e-shop τις παλιές μου τις έβαλαν στο πράσινο και στο πορτοκαλί και τις καινούριες που πήρα τις έβαλα και εγώ εκεί!!Να τις αφήσω εκεί???Τώρα πχ έχει να κάνει πάνω από ένα μήνα να αργήσει στο boot!!Λέτε να μην τις αλλάξω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.