vagelas13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια sos οποιος ξερει εκανα τη λαλακια και εσβησα ολα τα διαμεριματα στο δισκο καταργησα το βιος που ειχε μεσα και περεασα απο την αχη τα ΧΡ που εχω σε ενα αλλο laptop ολα πηγαν μια χαρα αλλα ενω προσπαθουσα να περασω κατι προγραμματα απο το dvd της acer πατησα κατα λαθος το βιος που ηταν μεσα σαυτο και κακαλα εσβησε και 2 ωρες τωρα προσπαθω να κανω επαναφορα με το dvd της acer η των winxp αλλα τιποτα τι εγινε εκανα ολες τις επιλογες κανονικη εκινιση κλπ τιποτα εν το μεταξη ανοιγει και κολαει στο λογοτυπο και οι γραμμες πανε παρα πολυ αργα πανω απο 40 λεπτα το αφεινω αλλα τιποτα -----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 07 : 01 : 56----- ειδα πολλες βοηθειες ευχαριστω πολυ το προβλημα το ελεισα μονοσ μου αφεισα το laptop 1 ωρα χωρις ρευμα και μπαταρια και τωρα μολις εβαλα το dvd της acer αρχισε αμεσως την εγγατασταση (παραπονο μου ειναι οτι κανης δεν ειξεραι κατι εστω μια λαλακια να πει?)
bakass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 πιστεψε με αν καποιος σου ελεγε λαλακια και την εκανες,μετα θα τον ελεγες λαλακα!!οποτε καλυτερα που το ελυσες μονος σου τελικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.