Προς το περιεχόμενο

Χαλασε το Google!!!

Αδμιν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προειδοποίηση- η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να προκαλέσει ζημία στον υπολογιστή σας!

Υποδείξεις:

* Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα και επιλέξτε κάποιο άλλο αποτέλεσμα.

* Δοκιμάστε κάποια άλλη αναζήτηση για την εύρεση των πληροφοριών που αναζητάτε.

Διαφορετικά μπορείτε να δείτε την εικόνα στο αρχικό της περιβάλλον http://www.sporty.gr/article.asp?catid=7939&subid=2&pubid=1052048 με δική σας ευθύνη. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα που εντοπίσαμε, επισκεφθείτε τη διαγνωστική σελίδα της Ασφαλούς περιήγησης της Google για αυτόν τον ιστότοπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία σας από επιβλαβές λογισμικό στο διαδίκτυο, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση StopBadware.org.

Αν είστε ο ιδιοκτήτης του παρόντος ιστοτόπου, μπορείτε να ζητήσετε τον έλεγχό του με χρήση των Εργαλείων υπεύθυνου ιστού της Google. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ελέγχου της Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση Κέντρο βοήθειας υπεύθυνου ιστού.

Συμβουλές παρεχόμενες από Google

τι γινεται ρε παιδια

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό θα έχει τεράστιες επιπτώσεις στην κίνηση στο internet, εμείς ξέουμε κάτι άντε με δυσκολία κάνεις ένα copy-paste το link αλλά δεν είναι το ίδιο για κάποιον χρήστη που δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει ή απλά δεν έχει τις γνώσεις...Είμαι πολύ περίεργος να δω τι συναίβει..

-> Κάποιο τρελό bug?

-> Το google έγινε hacked?

Δημοσ.
καιρός ήταν να την πατήσει και το google :-D

Δεν είναι δα και η μοναδική μηχανή αναζήτησης:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_search_engines

θα συμφωνήσω μαζί σου.

είδες τι είναι να έχεις εξάρτηση απο μια μηχανή αναζήτησης?

αυτό να μας γίνει μάθημα για να μην τα περιμένουμε όλα απο αυτήν.

καιρός να ψαχτούμε πιστεύω. Google Apps, Google Maps, Google Adsense-Adwords και και και... αμάν πια.

τώρα όχι μόνο google-it αλλά και yahoo-tit, ask-it, altavista-it και γενικώς search-it ...

Δημοσ.

k δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη αφηνει ελαχιστα σάιτς ως οκ.

πχ δειτε εδω το τελευταιο που ειναι οκ

insomniagooglesearchmv1.th.jpg

ρομπα μεγαλη παντως κ δε ξερω πως θα επηρεασει την επιχειρηση google εν γενει το σημερινο.

καλά που εγινε αργια γιατι αν δουλευε ο nasdaq τωρα θα ειχε μια πολυ μεγαλη βουτια στο πινακα ...

Δημοσ.
θα συμφωνήσω μαζί σου.

είδες τι είναι να έχεις εξάρτηση απο μια μηχανή αναζήτησης?

αυτό να μας γίνει μάθημα για να μην τα περιμένουμε όλα απο αυτήν.

καιρός να ψαχτούμε πιστεύω. Google Apps, Google Maps, Google Adsense-Adwords και και και... αμάν πια.

τώρα όχι μόνο google-it αλλά και yahoo-tit, ask-it, altavista-it και γενικώς search-it ...

αυτό ξαναπέστο φίλτατε.Βέβαια είναι πιο εύκολο για εμάς που surf-άρουμε στο net πριν να υπάρξει google.

(..ναι,υπήρξε και τέτοια εποχή :-D )

Δημοσ.

Έλεος, googlάρω για ένα πρόβλημα στην Java, και μου επιστρέφει αποτελέσματα από τo forum της Sun.....τo οποίo μου λέει ότι μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή μου. :P

Έλεος, πριν κάνουν release κάτι δεν το τεστάρουν?

Νομίζω πως είναι η Νο1 γκάφα της Google.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...