Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το 360

beatjox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά δεν ειναι κατι δυσκολο .. απλα πρεπει να αφιερώσετε λιγο χρόνο να διαβασετε τι χρειαζεται και τον οδηγό που εχω γράψει. 5 λεπτά υποθεση ειναι απ τη στιγμή που εχεις ανοιξει το xbox και εχεις ενα 360Xtractor η Connectivity kit v3.

Περισσοτερες πληροφοριες στο φορουμ της υπογραφής.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ενα 360Xtractor η Connectivity kit v3.

.

εκεί είναι το δικό μου πρόβλημα... Να δώσω 35-40€ για ενα τέτοιο δεν το βρίσκω και οτι καλύτερο...

Δημοσ.
εκεί είναι το δικό μου πρόβλημα... Να δώσω 35-40€ για ενα τέτοιο δεν το βρίσκω και οτι καλύτερο...

Ναι αλλα μετά δεν θα πηγαίνεις στον καθένα για να βάλεις νέο firmware κτλ κτλ.. ;) Θα έχεις πλήρη έλεγχο του τί και του πως.. και αμα λάχει βοηθάς και κάνα φίλο (ή πουλάς το kit ;))

Δημοσ.

Αν δεν βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει να βάλω νέο firm κτλ κτλ απο το 360-γρ θα το αγοράσω...Το προτιμώ απο το να δώσω 30 σε μαγαζί.

Δημοσ.
Αν δεν βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει να βάλω νέο firm κτλ κτλ απο το 360-γρ θα το αγοράσω...Το προτιμώ απο το να δώσω 30 σε μαγαζί.

Μαϊνα... εγώ είμαι εδώ!!! Εγώ θα σε βοηθήσω!!! (στο δικό σου το xbox όμως... το δικό μου θα το αφήσω σπίτι)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οκ μαγκες, εγινε. μολις σημερα μου ηρθε το xbox, αλλα....μου εστειλαν καινουργιο!

πισω λεει 27-12-2008.

κοιταξα το εσωτερικο του κουτιου με εναν τροπο που ειχα δει στο ιντερνετ και ειδα οτι εχει το καινουργιο heatsink, σαν αυτο των elite. το reader ειναι παλι hitachi, και θα ηθελα να μαθω αν εχει την motherboard jasper.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα σ ολους και ολες...ενα φιλαρακι μου πηρε απο ενα θειο του το 360 και μου ζητησε το Burnout,καθως επαιζε του εκανε κατι κολληματα και του πα να κοιταξει για rrod.και οντως ετσι εχουν τα πραγματα...επειδη δεν ξερει αν ειναι εντος εγγυησης(δεν ειναι φλασαρισμενο),τι θα μπορουσε να κανει ?κι αν το στειλει microsoft χωρις εγγυηση,ποσα θα του παρουν?ευχαριστω...

Δημοσ.
οκ μαγκες, εγινε. μολις σημερα μου ηρθε το xbox, αλλα....μου εστειλαν καινουργιο!

πισω λεει 27-12-2008.

κοιταξα το εσωτερικο του κουτιου με εναν τροπο που ειχα δει στο ιντερνετ και ειδα οτι εχει το καινουργιο heatsink, σαν αυτο των elite. το reader ειναι παλι hitachi, και θα ηθελα να μαθω αν εχει την motherboard jasper.

Κοιτα απο πισω ποσα Α λει και πες μας.

Κωστα το rrod εχει 3 χρονια>λογικα θα του το αλλαξουν.Ας τους κάνει ενα τηλέφωνο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...