Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το 360

beatjox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια, ηρθε προχτες κουριερ και μου εφερε το κουτι για πακεταρισμα. σημερα εφυγε για microsoft, τωρα μονο να περιμενω μπορω...κριμα και βγαινουν και τοσα καλα παιχνιδια τωρα Χ(

τεσπα θα σας κρατησω ενημερους για τα αποτελεσματα.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα ρε...παρέα με το δικό μου θα πάει...Εγώ πήρα κ δεύτερο σήμερα αλλα είναι liteon και θα πρέπει να βρώ κάποιον να το "φτιάξει".

Δημοσ.

Εγώ? Δες το ποστ του φίλου beatjox και ξανα σκέψου το...

Φίλε beatjox εγω περιμένω να μου το φέρουν όπως το πήραν γιατι ηταν σα να το δάγκωσε δεινόσαυρος ετσι όπως το άνοιξα.

Δημοσ.

η προσφορα μου φαινεται καλη.

το μονο πραγμα με το οποιο τα εχω παρει τωρα ειναι πως προφανως δεν θα εχω 360 αυτες τις μερες που βγαινουν ολα τα κορυφαια παιχνιδια. απο street fighter 4 σε resident evil 5 prototype κτλ.

πιστευω θα κανει σιγουρα μηνα για να μου επιστρεψει. και μονο που το σκεφτομαι ειναι καπως....

Δημοσ.
το μονο πραγμα με το οποιο τα εχω παρει τωρα ειναι πως προφανως δεν θα εχω 360 αυτες τις μερες που βγαινουν ολα τα κορυφαια παιχνιδια. απο street fighter 4 σε resident evil 5 prototype κτλ.

πιστευω θα κανει σιγουρα μηνα για να μου επιστρεψει. και μονο που το σκεφτομαι ειναι καπως....

τα ίδια μου έλεγε και μία ψυχή ακόμα μόλις τώρα... :P

Δημοσ.

Προσοχή απο ebw! όπως είπα σήμερα πήρα το δικό μου απο εκεί...Υπάρχει και topic και εδώ και στο 360-γρ για περιπτώσεις με το συγκεκριμένο κατάστημα.Εγώ παρασύρθηκα απο την τιμή και μου έστειλαν μεταχειρισμένο την πρώτη φορά και το έστειλα πίσω...Σήμερα ήρθε το καινούργιο...Θα σου πρότεινα αν μπορείς να το πάρεις απο εκεί αφου το δεις αλλιώς δώσε 15ε παραπάνω απο αλλού και είσαι ήσυχος.

τα πρώτα που βρήκα...έχει κ αλλα..

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269561

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=8509

Δημοσ.

Οκ...Παντως εγω διαβασει καπου πως δεν ειναι και πολυ καλο αυτο το μαγαζι.Ειναι λιγο απατεωνες.Εσεις εχετε ψωνισει απο εκει ή ξερετε αν παιζει τιποτα?

Δημοσ.

εγω τωρα εμαθα για αυτο το μαγαζι...game-buster εχω αρχισει να πηγαινω(εκει φλασαρα το 360) και μολις ειπα οτι μου εβγαλε το rrod μου ειπε τι να κανω και επισης μου ειπε πως θα θελει ξανα φλασαρισμα και θα μου κανει καλυτερη τιμη. τωρα για το ebw...τι να πω, πολυ καλη η προσφορα για αυτα που δινει

Δημοσ.

μακρια απο το ebw , οι ανθρωποι εκει δεν ειναι καθολου επαγγελματιες, με κοροιδεψαν μια φορα, τους εστειλα το ελατωματικο προιον πισω και εδω και 2 μηνες δεν μου το επεστρεψαν.

ποτε ξανα συναλλαγη απο αποσταση με το συγκεκριμενο, το πιθανοτερο ειναι οτι θα λαβεις ελατωματικο η μεταχειρισμενο, μονο αν πας ο ιδιος απο εκει και το δεις πριν το αγορασεις

Δημοσ.

Βασικο ψαχνω ενα καλο και εμπιστο μαγαζι για να φλασαρω την κονσολα που προκειται να αγορασω κοντα στα βορεια προαστια.Γνωριζετε κανενα αλλο εσεις?

Δημοσ.

Τι να σας πω βρε παιδιά, όσες φορές αγόρασα απο το συγκεκριμένο κατάστημα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Και μάλιστα όταν πήρα μια DS flash card και δεν ήξερα να φορτώσω τα προγράμματα, την πήγα πίσω και μου έκαναν εκείνοι την όλη διαδικασία. Αλλα για να το λέτε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...