beatjox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 λοιπον παιδια, ηρθε προχτες κουριερ και μου εφερε το κουτι για πακεταρισμα. σημερα εφυγε για microsoft, τωρα μονο να περιμενω μπορω...κριμα και βγαινουν και τοσα καλα παιχνιδια τωρα Χ( τεσπα θα σας κρατησω ενημερους για τα αποτελεσματα.
pantnick Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Έλα ρε...παρέα με το δικό μου θα πάει...Εγώ πήρα κ δεύτερο σήμερα αλλα είναι liteon και θα πρέπει να βρώ κάποιον να το "φτιάξει".
beatjox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 φιλε pantnick εσυ το ειχες φλασαρισμενο το xbox σου?
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 και θα πρέπει να βρώ κάποιον να το "φτιάξει". "κρά" κάνεις...
pantnick Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ? Δες το ποστ του φίλου beatjox και ξανα σκέψου το... Φίλε beatjox εγω περιμένω να μου το φέρουν όπως το πήραν γιατι ηταν σα να το δάγκωσε δεινόσαυρος ετσι όπως το άνοιξα.
pavlos77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια πως σας φαινεται η παρακατω προσφορα?Ειναι καλο καταστημα για αγορες παιχνηδομηχαων? http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=172&productid=3187
beatjox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 η προσφορα μου φαινεται καλη. το μονο πραγμα με το οποιο τα εχω παρει τωρα ειναι πως προφανως δεν θα εχω 360 αυτες τις μερες που βγαινουν ολα τα κορυφαια παιχνιδια. απο street fighter 4 σε resident evil 5 prototype κτλ. πιστευω θα κανει σιγουρα μηνα για να μου επιστρεψει. και μονο που το σκεφτομαι ειναι καπως....
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 το μονο πραγμα με το οποιο τα εχω παρει τωρα ειναι πως προφανως δεν θα εχω 360 αυτες τις μερες που βγαινουν ολα τα κορυφαια παιχνιδια. απο street fighter 4 σε resident evil 5 prototype κτλ.πιστευω θα κανει σιγουρα μηνα για να μου επιστρεψει. και μονο που το σκεφτομαι ειναι καπως.... τα ίδια μου έλεγε και μία ψυχή ακόμα μόλις τώρα...
pantnick Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Προσοχή απο ebw! όπως είπα σήμερα πήρα το δικό μου απο εκεί...Υπάρχει και topic και εδώ και στο 360-γρ για περιπτώσεις με το συγκεκριμένο κατάστημα.Εγώ παρασύρθηκα απο την τιμή και μου έστειλαν μεταχειρισμένο την πρώτη φορά και το έστειλα πίσω...Σήμερα ήρθε το καινούργιο...Θα σου πρότεινα αν μπορείς να το πάρεις απο εκεί αφου το δεις αλλιώς δώσε 15ε παραπάνω απο αλλού και είσαι ήσυχος. τα πρώτα που βρήκα...έχει κ αλλα.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269561 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=8509
pavlos77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οκ...Παντως εγω διαβασει καπου πως δεν ειναι και πολυ καλο αυτο το μαγαζι.Ειναι λιγο απατεωνες.Εσεις εχετε ψωνισει απο εκει ή ξερετε αν παιζει τιποτα?
beatjox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εγω τωρα εμαθα για αυτο το μαγαζι...game-buster εχω αρχισει να πηγαινω(εκει φλασαρα το 360) και μολις ειπα οτι μου εβγαλε το rrod μου ειπε τι να κανω και επισης μου ειπε πως θα θελει ξανα φλασαρισμα και θα μου κανει καλυτερη τιμη. τωρα για το ebw...τι να πω, πολυ καλη η προσφορα για αυτα που δινει
ababapanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 μακρια απο το ebw , οι ανθρωποι εκει δεν ειναι καθολου επαγγελματιες, με κοροιδεψαν μια φορα, τους εστειλα το ελατωματικο προιον πισω και εδω και 2 μηνες δεν μου το επεστρεψαν. ποτε ξανα συναλλαγη απο αποσταση με το συγκεκριμενο, το πιθανοτερο ειναι οτι θα λαβεις ελατωματικο η μεταχειρισμενο, μονο αν πας ο ιδιος απο εκει και το δεις πριν το αγορασεις
pavlos77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Βασικο ψαχνω ενα καλο και εμπιστο μαγαζι για να φλασαρω την κονσολα που προκειται να αγορασω κοντα στα βορεια προαστια.Γνωριζετε κανενα αλλο εσεις?
rey7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Τι να σας πω βρε παιδιά, όσες φορές αγόρασα απο το συγκεκριμένο κατάστημα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Και μάλιστα όταν πήρα μια DS flash card και δεν ήξερα να φορτώσω τα προγράμματα, την πήγα πίσω και μου έκαναν εκείνοι την όλη διαδικασία. Αλλα για να το λέτε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.