rey7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Nope, τηλεφωνείς στην MS όπου συμπληρώνουν μια φόρμα, και μετά σου λένε οτι θα έλθει κουριερ να το πάρει απο το σπίτι σου.
beatjox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 το ειχα παρει απο multirama εδω στα γιαννενα. πηρα τηλ microsoft και μου λενε θα μου ερθει κουτι για να το πακεταρω κ μετα απο 5 μερες κουριερ. το παιρνει κ μετα απο 2 με 3 εβδομαδες το στελνουν φτιαγμενο. εκει που το φλασαρα μου ειπε πως δν θα δουνε το φλασακι. τορα αν το δουνε παιζουν τπτ προστημα κ τετοια? αν και δν πιστευω. 100% ειναι πως θα ερθει με original firmware του 360.
pantnick Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 το δικό μου έβγαλε 1 κόκκινο λαμπάκι και e74.. Θα ρισκάρω να το στείλω (θράσος) αν και έχει ορατά τα σημάδια απο τις 2 φορές που άνοιξε...Τι συμβαίνει αν το δούν; το φτιάχνουν και στέλνουν τον λογαριασμό;;; ή το αφήνουν όπως είναι και το στέλνουν πίσω;
darksoho33 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 φιλε μου και φλασαρισμενο να ειναι θα στο αλλαξουν στο λεω 100%
pantnick Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 To ελπίζω.Σήμερα πήρα τηλέφωνο και απο την άλλη εβδομάδα μου είπε να περιμένω courier... ίδωμεν.
rey7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 πάντως έχω ακούσει περίπτωση οπου έστειλαν φλασαρισμένο για επισκευή, η "μαμά" το κατάλαβε, και όταν το έστειλε πίσω επισκευασμένο, ήταν banαρισμένο απο το live (πριν το RROD δεν ήταν) Δεν λέω οτι αυτό θα κάνουν, απλώς αναφέρω κάτι σχετικό
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αν δε σου είχε βγάλει RRoD πρίν το φλασάρεις, τότε πιθανόν το φλασάρισμα να προκάλεσε ζημία.
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αν δε σου είχε βγάλει RRoD πρίν το φλασάρεις, τότε πιθανόν το φλασάρισμα να προκάλεσε ζημία. Το φλασάρισμα πολύ απίθανο... το να έκανε κακή συναρμολόγηση ίσως
klainmaingr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αν δε σου είχε βγάλει RRoD πρίν το φλασάρεις, τότε πιθανόν το φλασάρισμα να προκάλεσε ζημία. Το φλασάρισμα δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση rrod.. Το φλασάρισμα πολύ απίθανο... το να έκανε κακή συναρμολόγηση ίσως To πιο πιθανό είναι αυτό που λέει ο αλέκος.. Να έριξε καμια ανάποδη σε καμια gpu όταν το συναρμολογούσε η τέλος πάντων να έκανε καμια χοντράδα... Απο την άλλη μπορεί να μην έκανε και τίποτα και απλά να ήταν γραφτό του να πάει.. Όπως και τόσα άλλα..
DarkHero Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Mην κολλας πουθενα παρε microsoft και στειλε το χβοχ σαν να μην συμβαινει τιποτα! Απλα κοιτα να ειναι καλα συναρμολογιμενο, και να εχει και την ταινια ασφαλειας... Μην κολλας φιλαρακι μου το εστειλε φλασαρισμενο με την κοπια μεσα και του το αλλαξανε και του εδωσαν και πισω την κοπια σε σακουλακι!
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 To πιο πιθανό είναι αυτό που λέει ο αλέκος.. Να έριξε καμια ανάποδη σε καμια gpu όταν το συναρμολογούσε η τέλος πάντων να έκανε καμια χοντράδα...Απο την άλλη μπορεί να μην έκανε και τίποτα και απλά να ήταν γραφτό του να πάει.. Όπως και τόσα άλλα.. Έχω και πληροφορίες εκ των έσω...
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Το φλασάρισμα πολύ απίθανο... το να έκανε κακή συναρμολόγηση ίσως Και αυτό παίζει, ειδικά αν το πήγε σε κανα ερασιτέχνη ιδιοκτήτη video club "τρύπας", πολύ πιθανό...
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Και αυτό παίζει, ειδικά αν το πήγε σε κανα ερασιτέχνη ιδιοκτήτη video club "τρύπας", πολύ πιθανό... Το έκανε όντας ερασιτέχνης μαζί με έναν άλλο ερασιτέχνη τον alexzzz την πρώτη φορά. Την δεύτερη φορά όταν και χάλασε δεν ήμουν παρών
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Το έκανε όντας ερασιτέχνης μαζί με έναν άλλο ερασιτέχνη τον alexzzz την πρώτη φορά. Την δεύτερη φορά όταν και χάλασε δεν ήμουν παρών Γι αυτό άλλη φορά να το πάς σε ψαγμένα άτομα που θα σου κάνουν 100% εγγυημένη δουλεια
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γι αυτό άλλη φορά να το πάς σε ψαγμένα άτομα που θα σου κάνουν 100% εγγυημένη δουλεια δεν θέλει ψαγμένο άτομο για να ξαναβάλεις τις βίδες στην θέση τους... άτομο μη βαρεμένο θέλει. Και την πρώτη φορά εγώ το βίδωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.