beatjox Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 την προηγουμενη πεμπτη φλασαρα το 360 μου. εχτες αφου επαιζα για 4 ωρες, πατησα να κλεισει κ αμεσως μετα πατησα να ανοιξει. τοτε μου πεταξε το rrod (τα κοκκινα φωτακια). ΟΜΩΣ, το εβγαλα απο την μπριζα και μετα απο 5 λεπτα το συνδεσα παλι κ λειτουργουσε κανονικοτατα!! μετα απο αλλες 3 ωρες fable 2 το εκλεισα παλι και αμεσως πατησα να ανοιξει. παλι μου εβγαλε φωτακια...μετα απο την ιδια διαδικασια βγαλσιμο κ βαλσιμο την μπριζα, μου λειτουργει παλι κανονικα. το 360 μου το εχο απο περσι το καλοκαιρι και δεν ειχε παρουσιασει κανενα αλλο προβλημα. τι μου προτεινεται να κανω?
omegaserpent Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ποια φωτάκια ανάβουν, γιατί έχει σημασια. μπορεί δλδ να μην είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης- αλλά κατι ασχετο.
sargos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αλλαξε τροφοδοτικο, αφου τσεκάρειςτο φωτακι του: - κοκκινο -> αλλαγη - πρασινο -> οκ τελος δοκιμασε να κουμπωσεις καλυτερα το βυσμα...
rey7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Όντως πες μας ποια φωτάκια ανάβουν. Το οτι παίζει ξανά δεν λέει κάτι. Μπορεί άνετα να είναι RROD. εμένα με το RROD να ανάβει, και έπαιζε (!!!)
beatjox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αναβει το ενα τρια και τεσσερα το rrod δλδ. να το στειλω microsoft?
katsikoula Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αναβει το ενα τρια και τεσσερα το rrod δλδ. να το στειλω microsoft? πριν να το στειλεις για service βαλε το κανονικο firmware στο Drive του XBOX360
beatjox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αναβει το ενα, το τρια και το τεσσερα δλδ το rrod. να το στειλω microsoft ? οταν αναβει το rrod ομως το φως στο μπρικακι παραμενει πρασινο σαν να μη συμβαινει τπτ.
katsikoula Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αναβει το ενα, το τρια και το τεσσερα δλδ το rrod. να το στειλω microsoft ?οταν αναβει το rrod ομως το φως στο μπρικακι παραμενει πρασινο σαν να μη συμβαινει τπτ. φιλε εγω δεν εχω ιδεα απο xbox360! αλλα ενα πραγμα θα σου πω. αν τελικα αποφασισεις να το στειλεις στην microsoft βαλτου το κανονικο firmware για να μην καταλαβουν τιποτα.
beatjox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 το θεμα ειναι οτι μου το εβαλαν το firmware σε μαγαζι κ μου ειπε αυτος αν το στειλεις δν θα το καταλαβουν ετσι οπως μου το εκανε. επισης, η λωριδα της microsoft στην μπροστινη μερια ειναι ακομα στην θεση της. αν το στειλω πληρωνω τπτ?
beatjox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 οκ. ποτε μπορω να το στειλω?? ποσο καιρο παιρνει?? ξερει κανενας τι ακριβως θα κανουν? δλδ αλλαγμα το κουλερακι αλλαγμα μητρικη κ τετοια.
rey7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Συνήθως μητρική αλλάζουν. Πολύ δύσκολο όμως να μην το βρουν οτι είναι πειραγμένο... "Τρέχουν" διάφορα προγράμματα και με άνεση βρίσκουν τι "τρέχει" το 360 σου.
darksoho33 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λογικα θα σου ερθει με lite on αλλα οχι και απαραιτητα
beatjox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 δλδ αν βρουν να τρεχει αλλο firmware τι θα το κανουν? θα το στειλουν οπως το εστειλα?
pantnick Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Φαντάζομαι θα έρθει πίσω με έξοδα πάνε-έλα δικά σου... Δηλαδή δεν το επιστρέφεις στο κατάστημα απο όπου το πήρες? πχ Κωτσόβολο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.