NullScan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 πες μας πιό πολλά NullScan ! "χρωστάμε" και την διανομή "insomnia" . Τι να σας πω. Δουλειά μου είναι να φτιάξω και να συντηρήσω μια Linux διανομή για τα συστήματα που πουλάει η εταιρεία. Επέλεξα (και συμφωνήσαν) το gentoo που το ξεκίνησα από stage 1 αλλά πλέον έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από το default setup. Τελευταία το pet-project μου είναι ένα καινούργιο runlevel switching subsystem γιατί με το OpenRC που έχει το gentoo συναντάω πολλά προβλήματα. Όσο για τη διανομή insomnia... δεν βλέπω και μεγάλο ενδιαφέρον από το "κοινό" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 παντως ρε παιδια εμενα επι μονιμου βασεως τρωει 700 απο την ραμ.....το οτι για εφε κτλ δεν χρειαζεσαι καρτα και επεξεργαστη το βλεπω...αλλα απο ραμ....και το παιδι εχει 500....μαλλον εχω καταληξει σε chruncbang...τωρα για debian και archlinux σε παντελως αρχαριο δεν το κοβω..... Υπερβολικα μεγαλη καταναλωση μνημης. Μηπως φταιει κατι αλλο; Το GNOME δεν τρωει πανω απο 300ΜΒ σε εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Υπερβολικα μεγαλη καταναλωση μνημης. Μηπως φταιει κατι αλλο;Το GNOME δεν τρωει πανω απο 300ΜΒ σε εμενα. με το που ξεκιναει το συστημα τρωει 500-600 αλλα στην συνεχεια με τις δουλειες στανταρ 700....τι φταιει αραγε?kde 4 εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εμ, το KDE ειναι το προβλημα. Ubuntu εχεις; apt-get remove kubuntu-desktop apt-get install ubuntu-desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ε προβλημα....4 gb ram εχω.. μου αρεσει! οχι μαντριβα εχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ε, με 4GB λογικο ειναι. Οσο βλεπει μνημη free τη χρησημοποιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αυτο σκεφτηκα και εγω....δηλαδη ισχυει?αν το ιδιο συστημα ειχε 500 μνημη λογικα δεν θα ετρωγε τοσο πολυ?Αδμιν εσυ για το crunchbang τι λες?(για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το δοκιμασα. Το ειχα κατεβασει πριν μερικες μερες αλλα το iso ηταν corrupted και δεν το δοκιμασα. Ωραια φαινεται παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ε προβλημα....4 gb ram εχω..μου αρεσει! οχι μαντριβα εχω! mandriva 2009 με kde4 απο εφε κυβος του kde μνημη που τρωει γυρω στα 250 mb εχω 768 mb μνημη και μεχρι στιγμης δεν εχει κολησει οσες εφαρμογες και αν ανοιξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 mandriva 2009 με kde4 απο εφε κυβος του kde μνημη που τρωει γυρω στα 250 mbεχω 768 mb μνημη και μεχρι στιγμης δεν εχει κολησει οσες εφαρμογες και αν ανοιξα τι να πω ειναι το οτι εχω πολυ ραμ.....+ το οτι τρεχω κομπιζ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εμ, το KDE ειναι το προβλημα. Ubuntu εχεις;apt-get remove kubuntu-desktop apt-get install ubuntu-desktop Καμμία σχέση (προφανώς θ' αστειεύεσαι... ) Τους τελευταίους μήνες ψαχνόμουν με διάφορες διανομές ώστε να καταλήξω σε κάποια απ' όλες. Λοιπόν, με όλα τα πακέτα του kde 4.1, kwin ενεργοποιημένο, χωρίς επεμβάσεις ξαλαφρώματος, χωρίς προγράμματα ανοιχτά, έλαβον: - Debian lenny: 205 MB - Fedora 10: 285 MB (με λίγο ξαλάφρωμα κατέβηκε στα 220) - Arch: 190 MB - Mandriva one: 840 ( ! ) MB Αυτή τη στιγμή στο arch με kde 4.2, αρκετά πλασμοειδή να τρέχουν και nepomuk ενεργό, η κατανάλωση παίζει γύρω στα 320 MB. Δε μ' ενδιέφερε η mandriva οπότε δεν ψάχτηκα, όμως BonJovi1000 κοίτα λίγο στο system monitor να δεις τι σου τρώει τη μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δε μ' ενδιέφερε η mandriva οπότε δεν ψάχτηκα, όμως BonJovi1000 κοίτα λίγο στο system monitor να δεις τι σου τρώει τη μνήμη. οπερα 91344κ πλασμα 12046κ python 19000k mdkapplet 14000k draksnapshot-ap 32000k java 101000k net_applet 18000k x 145000k compiz 7000k kde4 6000k sunolika httpd 10000k αρκετα κοντα στα 1000 και κατι ψιλα ακομη απο δω και απο κει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 τι να πω ειναι το οτι εχω πολυ ραμ.....+ το οτι τρεχω κομπιζ.... εδω http://www.coder.gr/article.php?story=20070519072626842 στοιχεια για μνημη σε Linux οπως δεν υπαρχει ferrari που να καιει 10 λιτρα στα 100 χλμ ετσι και το kde4 την θελει την μνημη του αλλα οχι και 840 mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 δηλαδη δεν τρωει 840....παντως και μονο που δειχνει οτι τρωει τοσο πολυ ειναι...διαβασες την αναλυση για το τι τρωει το καθετι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 δηλαδη δεν τρωει 840....παντως και μονο που δειχνει οτι τρωει τοσο πολυ ειναι...διαβασες την αναλυση για το τι τρωει το καθετι? κονσόλα και γράψε free -m η διαθέσιμη μνήμη του συστήματος περιλαμβάνει την ελεύθερη μνήμη, την cached μνήμη και την μνήμη που έχει κατανεμηθεί για τους buffers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.