GiorGhino Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ουι ουι! Τι δυασυρμός είναι αυτός?! Και εγώ που νόμιζα ότι θα σε και Gadget Champion αμα κυκλοφορήσεις με αυτό. Μάλλον ντομάτες θα φας. Σαράκι?! Λες να φυτρώσει και σκώρος μετα απο κανα χρόνο, και εκει που δουλευεις μεσανυχτα να τον ακους να κρατσαναει το laptop σου? Υ.Γ. Ισως αν κοιταξουμε στο "ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" μπορει να λεει που μπορουμε να το προμηθευτούμε.
HellasVagabond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ντροπη σας ρε......Το οτι μπορεις να σκαλισεις τα αρχικα σου πανω η να γραψεις LFE που το βαζετε ? Τωρα περα απο την πλακα θα μαθω αυριο και θα σου πω.
GiorGhino Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ντροπη σας ρε......Το οτι μπορεις να σκαλισεις τα αρχικα σου πανω η να γραψεις LFE που το βαζετε ? Και αμα μείνεις και απο καυσόξυλα, το σκας και μια στο τζάκι! Οριστε! Δεν σκεφτήκατε εξυπνάκιδες πόσο αξιοποιήσιμο θα ναι σε 2-3 χρόνια που θα ναι για πέταμα?! Τι μου λετε; Είναι κορυφαίο! Δεν μπορώ, δεν μπορω, αν και το ψιλοπάω, έχει καταντήσι πολύ γελοίο το topic! Τωρα περα απο την πλακα θα μαθω αυριο και θα σου πω. Φχαριστώ! (Και μην ξεχασεις τις φωτο που παμε) Όμως μου κακοφανηκε που δεν το έβγαλαν και 17 έκδοση. Δεν με κοβω να παίρνω Ultra portable. Εκτός αν έχεις 2, αλλά μαζι με τον σταθερό που ηδη έχω θα χαθεί ο μπούσουλας!
HellasVagabond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη ειναι το πρωτο αναμεσα στα ξυλινα Notebooks, ECO Friendly και επειδη ειναι ASUS μην το περιμενεις σε καλη τιμη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 δεν είναι απλά ξύλινο, είναι BAMBOO...το ταΐζεις και στα Panda...
GiorGhino Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ξερω γύρω στα 1600 ευρώ δεν είναι απλά ξύλινο, είναι BAMBOO...το ταΐζεις και στα Panda... Οντως! Και ειδικά στην κίνα με τα δάση μπαμπού να χουν σχεδόν εξαφανιστεί, η αγοραστές του θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα!
opera Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 όταν πιάσει δουλειά το σαράκι θα νομίζεις ότι τά'φτυσε ο σκληρός
pressgeo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο ειναι σιγουρο,με το καπακι κλειστο, ειναι μια μαλλον καλη επενδυση,ποιος θα το περνουσε για laptop ωστε να το κλεψει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.