Προς το περιεχόμενο

Πότε θα κυκλοφορήσει το ξύλινο Ultra Portable Laptop της Asus ?!

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουι ουι! Τι δυασυρμός είναι αυτός?!

Και εγώ που νόμιζα ότι θα σε και Gadget Champion αμα κυκλοφορήσεις με αυτό.

Μάλλον ντομάτες θα φας.

Σαράκι?!

Λες να φυτρώσει και σκώρος μετα απο κανα χρόνο, και εκει που δουλευεις μεσανυχτα να τον ακους να κρατσαναει το laptop σου?

Υ.Γ.

Ισως αν κοιταξουμε στο "ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" μπορει να λεει που μπορουμε να το προμηθευτούμε.

Δημοσ.

Ντροπη σας ρε......Το οτι μπορεις να σκαλισεις τα αρχικα σου πανω η να γραψεις LFE που το βαζετε ?

Τωρα περα απο την πλακα θα μαθω αυριο και θα σου πω.

Δημοσ.
Ντροπη σας ρε......Το οτι μπορεις να σκαλισεις τα αρχικα σου πανω η να γραψεις LFE που το βαζετε ?

Και αμα μείνεις και απο καυσόξυλα, το σκας και μια στο τζάκι! :mrgreen:

Οριστε! Δεν σκεφτήκατε εξυπνάκιδες πόσο αξιοποιήσιμο θα ναι σε 2-3 χρόνια που θα ναι για πέταμα?!

Τι μου λετε; Είναι κορυφαίο!

Δεν μπορώ, δεν μπορω, αν και το ψιλοπάω, έχει καταντήσι πολύ γελοίο το topic! 0002006E.gif

Τωρα περα απο την πλακα θα μαθω αυριο και θα σου πω.

Φχαριστώ! (Και μην ξεχασεις τις φωτο που παμε:mrgreen:)

Όμως μου κακοφανηκε που δεν το έβγαλαν και 17 έκδοση. Δεν με κοβω να παίρνω Ultra portable. Εκτός αν έχεις 2, αλλά μαζι με τον σταθερό που ηδη έχω θα χαθεί ο μπούσουλας!

Δημοσ.

Ξερω γύρω στα 1600 ευρώ

δεν είναι απλά ξύλινο, είναι BAMBOO...το ταΐζεις και στα Panda...

00020345.gif

Οντως! Και ειδικά στην κίνα με τα δάση μπαμπού να χουν σχεδόν εξαφανιστεί, η αγοραστές του θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα!

Δημοσ.

Αυτο ειναι σιγουρο,με το καπακι κλειστο, ειναι μια μαλλον καλη επενδυση,ποιος θα το περνουσε για laptop ωστε να το κλεψει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...