GiorGhino Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Διάβαζα ρε παιδιά στα ΝΕΑ οτι το Ulta-Portable ASUS U6V-B1-Bamboo θα κυκλοφορήσει εντός του Ιανουαρίου. Εν το μεταξύ απο τον Νοεμβριο στο Amazon κανουν Pre-Order αλλα τωρα που μπηκα λεει Unavailable. Και πουθενα αλλου δεν το χω βρει (καλα για την Ελληνική αγορά δε συζητηται φυσικα) Τι θα γινεi ρε παιδιά ξέρει κανείς?!
panos2000gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ελπίζω να μην κυκλοφορήσει ποτέ...το βρίσκω τραγικό σχεδιαστικά !!! Μου θυμίζει τις ξύλινες επενδύσεις που βάζουν οι χαζοαμερικάνοι στα αυτοκίνητα τους.
Fronimitis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ελπίζω να μην κυκλοφορήσει ποτέ...το βρίσκω τραγικό σχεδιαστικά !!! Μου θυμίζει τις ξύλινες επενδύσεις που βάζουν οι χαζοαμερικάνοι στα αυτοκίνητα τους. +100 καρακιτσαριό!
opera Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 σα να βλέπω τη γιαγιά μου (80 φεύγα) να χειρίζεται pc .
Fronimitis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Άσε που μπορεί να καρφωθεί καμιά ακίδα στα δάχτυλα...τουλάχιστον δεν φαίνονται τα καρφιά,έχουν βάλει καλής ποιότητας στόκο...κι από φινίρισμα καλά τα πάει...Θα το προτιμούσα σε βελανιδιά:p
GiorGhino Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Όχι ρε παιδιά εγώ το βρίσκω πρωτότυπο και στιλατο!
zevage Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Όχι ρε παιδιά εγώ το βρίσκω πρωτότυπο και στιλατο! Μια χαρά.. παρκέ!! Αμα βαλουν και μπασκετες θα ειναι perfect!!
panos2000gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ρίξατε καμιά ματιά μηπως το έφερε το ΙΚΕΑ?
arxaggelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 "Oh give me a home where the buffalos grow, and the deer with the antilope plaaaaay...." Το μικρό σπίτι στο λιβάδι...Sorry αλλά είναι αίσχος. Εκτός κι ανα το θελει κανείς για το εξοχικό του! Άσε που θα θέλει και πλανάρισμα και λούστρο κάθε λίγο και λιγάκι που θα χτυπιέται στη μεταφορά...
GiorGhino Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πωπω... τελικα φαινεται πως δεν εχει την απήχηση που νομιζα. Εμενα δεν παυει να μου αρεσει παντως. Κατι διαφορετικο απ τη συνιθησμενη πλαστικουρα. Ρίξατε καμιά ματιά μηπως το έφερε το ΙΚΕΑ? Ελα ρε, μην το υποβαθμιζεις ετσι! Πάντως τωρα που θα παω για έπιπλα θα κοιτάξω καλου κακου
LuxJaja Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Και πες ότι πέφτει νερό πάνω και φουσκώνει το ξύλο :lol: Όσο για τη πλαστικούρα που λες. Πάρε Mac Air που είναι από αλουμίνιο!
arxaggelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ε, θα προσέξεις, θα λειάνεις τις άκρες με ράσπα και μετά θα το τρίψεις ολόκληρο με ψιλό γυαλόχαρτο, θα στοκάρεις τα σημεία που ενώνεται με το keyboard και τη μπαταρία και μετά αδιάβροχο βερνίκι για τελείωμα. Κούκλα θα είναι πάνω από το τζάκι δίπλα στο κεφάλι του αγριογούρουνου.
panos2000gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Θελει προσοχή και απο το σαρακι...αυτά τα έντομα έχουν μεγάλη αδυναμία στο κατεργασμένο ξύλο.
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το θεμα ειναι για μενα αν θα εχει καλες θερμοαπαγωγες το ξυλο και αν θα ειναι ελαφρυ. Ολο το κολπο εκει πεζεται στα laptops.
nick#18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 στα ΙΚΕΑ δεν το ειχε χτες πηγα για γραφειο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.