Προς το περιεχόμενο

Πότε θα κυκλοφορήσει το ξύλινο Ultra Portable Laptop της Asus ?!

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβαζα ρε παιδιά στα ΝΕΑ οτι το Ulta-Portable ASUS U6V-B1-Bamboo θα κυκλοφορήσει εντός του Ιανουαρίου.

Εν το μεταξύ απο τον Νοεμβριο στο Amazon κανουν Pre-Order αλλα τωρα που μπηκα λεει Unavailable.

Και πουθενα αλλου δεν το χω βρει (καλα για την Ελληνική αγορά δε συζητηται φυσικα)

Τι θα γινεi ρε παιδιά ξέρει κανείς?!

asusbamboogg4.jpg

Δημοσ.

Ελπίζω να μην κυκλοφορήσει ποτέ...το βρίσκω τραγικό σχεδιαστικά !!! Μου θυμίζει τις ξύλινες επενδύσεις που βάζουν οι χαζοαμερικάνοι στα αυτοκίνητα τους. :P

Δημοσ.
Ελπίζω να μην κυκλοφορήσει ποτέ...το βρίσκω τραγικό σχεδιαστικά !!! Μου θυμίζει τις ξύλινες επενδύσεις που βάζουν οι χαζοαμερικάνοι στα αυτοκίνητα τους. :P

+100 καρακιτσαριό!:P

Δημοσ.

Άσε που μπορεί να καρφωθεί καμιά ακίδα στα δάχτυλα...τουλάχιστον δεν φαίνονται τα καρφιά,έχουν βάλει καλής ποιότητας στόκο...κι από φινίρισμα καλά τα πάει...Θα το προτιμούσα σε βελανιδιά:P:p

Δημοσ.
Όχι ρε παιδιά εγώ το βρίσκω πρωτότυπο και στιλατο!

Μια χαρά.. παρκέ!!

Αμα βαλουν και μπασκετες θα ειναι perfect!!

Δημοσ.

"Oh give me a home where the buffalos grow,

and the deer with the antilope plaaaaay...."

Το μικρό σπίτι στο λιβάδι...Sorry αλλά είναι αίσχος. Εκτός κι ανα το θελει κανείς για το εξοχικό του!:lol:

Άσε που θα θέλει και πλανάρισμα και λούστρο κάθε λίγο και λιγάκι που θα χτυπιέται στη μεταφορά...

Δημοσ.

Πωπω... τελικα φαινεται πως δεν εχει την απήχηση που νομιζα.

Εμενα δεν παυει να μου αρεσει παντως. Κατι διαφορετικο απ τη συνιθησμενη πλαστικουρα.

Ρίξατε καμιά ματιά μηπως το έφερε το ΙΚΕΑ?

00020148.gif

Ελα ρε, μην το υποβαθμιζεις ετσι! Πάντως τωρα που θα παω για έπιπλα θα κοιτάξω καλου κακου

Δημοσ.

Και πες ότι πέφτει νερό πάνω και φουσκώνει το ξύλο :lol::lol::lol:

Όσο για τη πλαστικούρα που λες. Πάρε Mac Air που είναι από αλουμίνιο!

Δημοσ.

ε, θα προσέξεις, θα λειάνεις τις άκρες με ράσπα και μετά θα το τρίψεις ολόκληρο με ψιλό γυαλόχαρτο, θα στοκάρεις τα σημεία που ενώνεται με το keyboard και τη μπαταρία και μετά αδιάβροχο βερνίκι για τελείωμα. Κούκλα θα είναι πάνω από το τζάκι δίπλα στο κεφάλι του αγριογούρουνου.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι για μενα αν θα εχει καλες θερμοαπαγωγες το ξυλο και αν θα ειναι ελαφρυ.

Ολο το κολπο εκει πεζεται στα laptops.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...