Προς το περιεχόμενο

Ιος επανερχεται

mahair7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kανω scan me to SUPERantispyware και μου βρισκει πολλες καταχωρησεις του Trojan.Agent/Gen-ImageDocFake και τους καθαριζω.

Mετα απο καποια ωρα που ξανακανω ξαναβρισκει εναν η πολλους Trojan.Agent/Gen-ImageDocFake.

Tο περιεργο ειναι οτι εχω και το eset smart security και σε ολα ενεργοποιημενα το real-time protection.

Aυτος ο ιος ή spyware μου κανει το ιντενρετ να ΣΕΡΝΕΤΑΙ.

καμια ιδεα?

εδω και οι φωτογραφιες

http://img136.imageshack.us/my.php?image=25694248qg1.png

http://img147.imageshack.us/my.php?image=36709747vv2.png

http://img407.imageshack.us/my.php?image=61253253ja4.png

Δημοσ.
MalwareBytes Anti-Malware, δοκιμασε να βγαλεις τον ιο με αυτο και ελα να μας πεις τι εγινε....

μα και αυτο που εχω τους βρισκει,τους καθαριζει απλα μετα ξαναμπαινουν..μηπως κατι δε γινεται σωστα με το real-time protection?

που να το βρω το αλλο ετσι και αλλιως ..ειναι με license..τα καλυτερα εχω(eset kai superantispywarepro) και χρονια δεν ειχα προβλημα...τωρα γινεται αυτο..

Δημοσ.

χρησιμοποίησε spybot search and destroy. Αν δε βγουν με αυτό προσπάθησε να βρεις με search στη registry κλειδιά που φέρουν το όνομα του malware και σβήσε τα. Αν πάλι τίποτα, κάνε backup τα σημαντικά σου αρχεία και κάνε format. Να προσέχεις που μπαίνεις ειδικά όταν χρησιμοποιείς windows.

Δημοσ.

Για δοκίμασε να κάνεις scan από ασφαλή λειτουργεία μπας και γίνει τίποτα....!!

Με τα παραπάνω προγράμματα που σου είπαν τα παιδιά έχεις κάνει scan????

Δημοσ.
μα και αυτο που εχω τους βρισκει,τους καθαριζει απλα μετα ξαναμπαινουν..μηπως κατι δε γινεται σωστα με το real-time protection?

που να το βρω το αλλο ετσι και αλλιως ..ειναι με license..τα καλυτερα εχω(eset kai superantispywarepro) και χρονια δεν ειχα προβλημα...τωρα γινεται αυτο..

ΔΩΡΕΑΝ ειναι το προγραμμα. Απλα αν θελεις να εχεις και το Resident Protection πληρωνεις. Κανε Scan με αυτο και πεσμας τι εγινε.

Δημοσ.

Θα κανω οτι ειπατε και θα σας πω προσεχως :)

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 09 : 45 : 28-----

Λοιπον εκανα scan με το MalwareBytes Anti-Malware και δειχνει να καθαρισε(τουλαχιστον μεχρι στιγμης)

Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Δημοσ.

Βασικα, ο λογος που σου αναγεννιουντε ειναι γιατι εχεις ανοιχτο το restore. Οσο και να τα καθαρισεις, παλι πιτυριδα θα γεμισεις στην επομενη επαννεκινηση αν δε κλεισεις το restore. Για να μη παιδευεσε και κατεβαζεις ασκοπα σοφτς, κ.λ.π.

Δημοσ.

Απενεργοποίησε πρώτα την επαναφορά συστήματος και κατόπιν κάνε scan και διαγραφή όλων αυτών που θα βρεις.

Υ.Γ. Ωπ! Sorry, είχα ανοίξει το θέμα από ώρα και δεν πήρα χαμπάρι την απάντηση σου @ 100 010 00

Anyway, 2 ίδιες γνώμες είναι καλύτερα από μια. :)

Δημοσ.
Θα κανω οτι ειπατε και θα σας πω προσεχως :)

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 09 : 45 : 28-----

Λοιπον εκανα scan με το MalwareBytes Anti-Malware και δειχνει να καθαρισε(τουλαχιστον μεχρι στιγμης)

Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Anytime ;)

Δημοσ.
Βασικα, ο λογος που σου αναγεννιουντε ειναι γιατι εχεις ανοιχτο το restore. Οσο και να τα καθαρισεις, παλι πιτυριδα θα γεμισεις στην επομενη επαννεκινηση αν δε κλεισεις το restore. Για να μη παιδευεσε και κατεβαζεις ασκοπα σοφτς, κ.λ.π.

Απενεργοποίησε πρώτα την επαναφορά συστήματος και κατόπιν κάνε scan και διαγραφή όλων αυτών που θα βρεις.

Υ.Γ. Ωπ! Sorry, είχα ανοίξει το θέμα από ώρα και δεν πήρα χαμπάρι την απάντηση σου @ 100 010 00

Anyway, 2 ίδιες γνώμες είναι καλύτερα από μια. :)

Eυχαριστω για τις συμβουλες!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...