Προς το περιεχόμενο

Vaio VGN-NS11Z/S ή sateLlite A300-1LT?

lampisd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα στα δυο αυτα laptop ποιο απο τα δυο να επιλεξω?Βασικα να σας πω οτι το θελω απλα για να μπαινω στο νετ παιχνιδια δεν παιζω θελω να ειναι κατι ποιοτικο.Η καρτα γραφικων του sony ειναι κατα πολυ χειροτερη?

Δημοσ.
Kαλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα στα δυο αυτα laptop ποιο απο τα δυο να επιλεξω?Βασικα να σας πω οτι το θελω απλα για να μπαινω στο νετ παιχνιδια δεν παιζω θελω να ειναι κατι ποιοτικο.Η καρτα γραφικων του sony ειναι κατα πολυ χειροτερη?

Κανένα απο τα 2 ...πάρε αυτό που είναι πολύ φτηνότερο και πολύ καλύτερο.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=621D60407422BA4F95E1F8EE6F457381&pa=EE5198654632E4489E26CC72A5F22116

Θα το βρεις στα 549 στο Carrefour.

Δημοσ.

μου φαινεται οτι τα lenovo ειναι πολυ ψευτικα ποιοτικα!και αυτη η καρτα γραφικων π εχει παροτι δεν ασχολουμαι με παιχνιδια πρεπει να ειναι αρχαια.

Δημοσ.
μου φαινεται οτι τα lenovo ειναι πολυ ψευτικα ποιοτικα!και αυτη η καρτα γραφικων π εχει παροτι δεν ασχολουμαι με παιχνιδια πρεπει να ειναι αρχαια.

1. Μιλάμε για την σειρά thinkpad που καμια σχεση δεν εχει με τα υπόλοιπα lenovo.

2. Η καρτά δεν είναι τόσο αρχαία όσο νομίζεις...πρόκειται για την Nvidia 7600 με κάποια extras και είναι πολύ καλύτερη από πολλές καινούργιες κάρτες.

Δημοσ.

φιλε μου δεν εχει και touchpad για το ποντικι δεν θα το συνηθισω αυτο και σε θεμα design ειναι πολυ πολυ πισω

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 06 : 40 : 00-----

καποιος να μας πει την γνωμη του?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...