Προς το περιεχόμενο

mio a 701& ειδικοί χαρακτήρες πληκτολογίου

sadd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλώς σας βρίσκω

(σας διαβάζω τακτικά)

Είμαι κάτοχος ενός mio A 701

μετά από 2 hard resets το πληκτρολόγιο επέστρεψε στα ελληνικά (τρέχει greek win mobile 5)

Το πρόβλημα δεν μπορώ να βρω τους συνδυασμούς πληκτρολογίου για τους παρακάτω χαρακτήρες (_) ,(.) καθώς και να γυρίσω τη γλώσσα εισαγωγής στα αγγλικά

Προφανώς θα έχω πελαγώσει

( και δε βγάζω άκρη, η μικρή οθόνη με κάνει να θέλω να το :devil::)

Κάποιος να δώσει τα φώτα του

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος ενός mio A 701

μετά από 2 hard resets το πληκτρολόγιο επέστρεψε στα ελληνικά (τρέχει greek win mobile 5)

Το πρόβλημα δεν μπορώ να βρω τους συνδυασμούς πληκτρολογίου για τους παρακάτω χαρακτήρες (_) ,(.) καθώς και να γυρίσω τη γλώσσα εισαγωγής στα αγγλικά

Ευχαριστώ

Συγνώμη ρε παιδιά δικαίωμα σας να σνομπάρετε το πρόβλημα

Αλλά είναι τόσο δύσκολο να μου πείτε που θα βρω την κάτω παύλα ;

(και πως αλλάζει η γλώσσα πληκτρολογίου )

Ευχαριστώ

Δημοσ.

διπλα απο το σηματακι του πληκτρολογιου οταν αυτο ειναι εμφανισμενο, σου εχει ενα βελακι,πατα το και θα σου εμφανιστει ενα μικρο μενου που διαλεγεις μεταξυ(αλλων και) κανονικου πληκτρολογιου,block recogniser,letter recogniser και ελληνικου πληκτρολογιου(υποθετω οτι ειναι απο την Ελλ.αντιπροσωπεια),διαλεξε το σκετο keyboard για αγγλικα. οσο για τις τελειες κ τα κοματα στο αγγλικο πληκτρολογιο ειναι διπλα απο το spacebar.η underscore εμφανιζετε με το shift και τη κλασικη παυλα που ειναι διπλα απο το enter..

δεν σνομπαρει κανενας το "προβλημα" σου αλλα δεν εχουν κ ολοι το mio a701 να ξερουν τις ιδιαιτεροτητες του,αν κ μου φαινετε δυσκολο να ειναι τοσο περιπλοκο απο τη στιγμη που ολα τα πληκτρολογια (τουλαχιστον οσα εχουν πεσει στα χερια μου) εχουν την κλασικη διαταξη qwerty.

ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

οι επιλογές μου είναι πληκτρολόγιο e keyboard

δεν μπορώ να βάλω αγγλικά παρά μόνο με au οπότε αν το πατήσω πατήσω σε συνδυασμό με shift (μου δίνει ψιλή από πολυτονικό

καμιά ιδέα

ευχαριστώ

το βρήκα μόνο στο e keyboard

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...