DarkHero Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 CRYSIS μετα το χαος! Απλα σε επιπεδο delta σου δινει την αισθηση της απολυτης επιβιωσης μεσα στη ζουγκλα! Μιλαμε για την απολυτη προκληση, ενας εναντιον ολων .... και απο θεμα graphics , physics ειναι αιωνες μπροστα ! Βεβαια για την απολυτη ευχαριστηση χρειαζομαστε και μια gtx 295 για να το απολαυσουμε!
agouraki Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Duke nukem 64 το μονο FPS σε κονσόλα που εχω παίξει
G_Zisis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ο πακετο!!!Σπανια κοιταω κατηγοριες. Τι πακέτο ρε συ.Φιλικά μιλάμε εδώ μέσα. Πες ότι έφαγες φιλικό πακέτο.
Fronimitis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Crysis,COD4,COD5 και MGS4(δεν το έχω παίξει αλλά είμαι σίγουρος πως θα μου αρέσει αφου το είδα λίγο στο PS3 ενός φίλου και μ'άρεσε).
VAssassin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Τι πακέτο ρε συ.Φιλικά μιλάμε εδώ μέσα. Πες ότι έφαγες φιλικό πακέτο. Ε καλα εννοειται! Δεν το πηρα και κατακαρδα!:p:mrgreen:
G_Zisis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως θεωρώ καλύτερο το cod4.Βέβαια δεν έχω ρίξει ΤΙΣ ώρες με αυτό το παιχνίδι (όχι ότι δεν θα το 'θελα). Ρε σεις,το mgs4 action-adventure δεν είναι;Πώς το ψηφίζετε μερικοί;
Fronimitis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως θεωρώ καλύτερο το cod4.Βέβαια δεν έχω ρίξει ΤΙΣ ώρες με αυτό το παιχνίδι (όχι ότι δεν θα το 'θελα). Ρε σεις,το mgs4 action-adventure δεν είναι;Πώς το ψηφίζετε μερικοί; loooool...ναι δεν έχεις άδικο απλά είδα τους άλλους που το ψήφισαν και παρασύρθηκα..
mix0s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 COD4 δεν χωράει αμφιβολία!Αλλά ρε παίδες το Black δεν το θυμάτε κανείς σας?Απλά κορυφαίο shooter στο PS2!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.