Προς το περιεχόμενο

www.sfougari.gr

WiMax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ιδεα μου ειναι ή τα μισα (και βαλε) αρθρα είναι c(l)opy paste απο το troktiko.blogspot.com?

Φυσικά και υπάρχουν άρθρα και απο εκεί αφού σκοπός είναι να μαζεύουμε τα καλύτερα απο όλα τα sites, blogs και προσθέτοντας και τα δικά μας να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα που υπάρχει! :-)

Δημοσ.

καταλαβα. εχετε ενημερωσει το τροκτικο οτι η ενμερωση της δικιας σας σελιδας βασιζεται κατα παρα πολυ σε δικα τους αρθρα? έχουν συμφωνησει τα παιδια απο το τροκτικο να αναπαραγονται τα αρθρα τους στη σελιδα σας χωρις εστω μια παραθεση της αρχικης πηγης?

Δημοσ.
καταλαβα. εχετε ενημερωσει το τροκτικο οτι η ενμερωση της δικιας σας σελιδας βασιζεται κατα παρα πολυ σε δικα τους αρθρα? έχουν συμφωνησει τα παιδια απο το τροκτικο να αναπαραγονται τα αρθρα τους στη σελιδα σας χωρις εστω μια παραθεση της αρχικης πηγης?

Φυσικά και έχουμε ενημερώσει και έχουμε την άδεια! Όσο για τις πηγές υπάρχουν στο τέλος του άρθρου!

Δημοσ.

Aν και δεν μου φαινεται για παραθεση, οντως η πηγη φαινεται. δεν το ειχα προσεξει γιατι περιμενα οτι θα φαινοταν και χωρις να ανοιξεις ολοκληρο το αρθρο

Δημοσ.
περιεργο, γιατι το troktiko δεν εχει ιδεα περι του σαιτ σας

Περίεργο για εσένα! Έχω το email τους με την απάντηση τους! Φροντίζω να έχω αποδείξεις για αυτά που λέω. :lol::lol:

Φιλικά WiMax...

Δημοσ.

ναι, το βρηκα και εγω το μαιλ με την απαντηση. μαλλον ειναι λιγο μπερδεμενοι μεταξυ τους εκει.

Δημοσ.
ναι, το βρηκα και εγω το μαιλ με την απαντηση. μαλλον ειναι λιγο μπερδεμενοι μεταξυ τους εκει.

Ωραία γιατί δεν θέλω να έχω παρεξηγήσεις με κανένα!

Και όπως βλέπεις δεν αποσκοπούμε πουθενά με αυτό το site είναι καθαρά το hobby γι’αυτό και είναι ανοιχτό σε κάθε ένα που θέλει να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο! Ελπίζω να αρέσει αυτό που κάνουμε !

WiMax…

Δημοσ.

Ενταξει μην λες οτι δεν αποσκοπουμε πουθενα γιατι καπου ολοι κατι προσδοκούν δημιουργώντας καποιο site.

εδω τα μεγαλα Blogs άρχισαν είδη τα παρακαλητα για διαφήμιση.

Αλλα το μονο που κόβω ειναι στο τελος να πλακώνωνται μεταξύ τους.

Εχουν δημιουργηθεί μεγαλες κοντρες και ειναι κριμα γιατι μερικά εχουν πολυ καλες ειδησεις και ρεπορταζ.

Καλύτερα και απο τα μεγαλα καναλια

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι πλέον οι ίδιες ειδήσεις δημοσιεύονται από πολλά site... άσε που άρχισα να τα ακούω και στο ράδιο...

Δημοσ.
Το κακό είναι ότι πλέον οι ίδιες ειδήσεις δημοσιεύονται από πολλά site... άσε που άρχισα να τα ακούω και στο ράδιο...

Ετσι ετσι!!!!

Ο κλεψας του κλεψαντως δηλαδη.

Στο ραδιόφωνο παει και δεν παει αλλα τις ιδιες ειδησεις που δημοσιεύτηκαν πριν σε καποιο Blog να τις βλεπεις την επομενη σε καποιο tv-κανάλι αυτο ειναι η απόλυτη ξεφτιλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...