Dark_Sage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Γεια σε όλους, εχω ενα λαπτοπάκι που σκονιζόταν στη ντουλάπα εδω και καιρό μιας και οι προδιαγραφές του με πάνω Windows XP όσο και να το ειχα προσέξει, πλέον ηταν μια αργοκίνητη χελώνα. Ειναι ελα λαπτοπ με Amd Athlon XP 2000+, 512 ram κοινά με κάρτα γραφικών... είπα μιας κ εχω μια αρκετά καλη επαφή με Linux να του βάλω πάνω Ubuntu 8.10. To θέμα ειναι μιας κ οι προδιαγραφές του που προανέφερα για τα σημερινά δεδομένα ειναι ελάχιστα ικανοποιητικές θα ήθελα να μου προτείνετε καποια κολπάκια να κανω τη διανομη ακομα πιο ελαφριά. π.χ έβαλα τα visual effects στο none και ειδα μια μικρή μείωση μνήμης. Περιμένω απαντήσεις σας μιας κ οι γνώσεις μου δεν φτάνουν σε τόσο βαθύ σημείο. ty all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 γιατι δεν βαζεις το xubuntu που ειναι απο την φυση του πιο ελαφρυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 με τέτοια σύστημα μια χαρά θα παίξει χωρίς πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδιά κατι αλλο επειδή εκει που ειναι το touchpad δεξία του εχει για scroll up/down και όπως παω και κουνάω ποντικι πολλες φορες ακουμπαώ την περιοχή για scroll up/down και κανει αλλαγη στα desktop, πως αλλαζω το shortcut για την αλλαγη των desktop να ειναι άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.