Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση μεχρι 400ευρω

Stelios83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγω του προτεινα πολυ πιο φθηνα πραγματα με δεδομενο οτι βγαινουν και στη μιση τιμη ε, αλλα εν τελει δε θα δει και καμια διαφορα (οχι πανω απο 5%) σε σχεση με αυτα που προτεινεις εσυ (τα οποια σαφως ειναι καλυτερα και ποιοτικοτερα, αλλα...)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειναι και πολυ προθυμος για overclock, αλλα απο την αλλη και να ειναι, γιατι να μην παρει Ε5200, με τον οποιο θα χτυπαει τουλαχιστον 3,6? :P

Aν και βασικα mkv αυτα ολα τα παιζουν, και μετα το gaming εξαρταται κυριως απο τη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

4mb cache λιγότερα ο 5200...

Για HD, όπως λες όλα παίζουν, αλλά για games, ο ποιο γρήγορος και με περισσότερο cache κερδίζει...

Και δεν ξέω κατά πόσο μπορεί ο 5200 να πιάσει τα 3,6 και το fsb του 8400 δεν νομίζω να το πιάσει...

Οι μνήμες με 5άρια έχουν πάνω από 460-470mhz και στο DFI πάνε και 500+. Η dfi έχει σίγουρα 530mhz fsb, οπότε το OC θα είναι εύκολο...

Δημοσ.

Oριστε και μια εναλακτικη προταση απο εμενα:

cpu

M/B

psu

gpu

ram

410 ευρω

Γνωμη μου εαν δεν αγορασει και καρτα γραφικων δεν χρειαζεται να δωσει 400 ευρω, και με λιγοτερα χρημματα κανει την δουλεια του :-)

Δημοσ.

Ωραια αρα απο οτι εχω καταλαβει με αυτα που λετε αν θελω παχνιδια πρεπει να παρω μια καλη καρτα γραφικων και να ριξω λιγο την επιλογη της cpu.

Ουτως η αλλως απο το p4 που εχω τωρα και τον Ε5200 να παρω θα μου φενεται τουμπανο.

Αν θελω δυνατο επεξεργαστη και παρω μελοντικα καρτα γραφικων (και να δοκιμασω αυτη που εχω αρχικα να δω πως θα παει) η καλυτερη επιλογη ειναι ο Ε8400 σε σχεση με τους amd?

Αυτο που θελω ειναι οτι επειδη δυστυχως δεν δινω λεφτα καθε μερα για pc και εχω μεινει πισω με αυτα που εχω να παρω κατι που να με καλυψη για τα επομενα 3 με 5 χρονια οσο γινεται και το πιο σημαντικο για μενα ειναι το value for money που λενε.

Διορθωστε με αν λεω βλακειες γιατι καλα ολα αυτα αλλα ειναι τοσες πολλες οι επιλογες που εχω πελαγωσει....

Δημοσ.

Ακριβώς για αυτό, επειδή κατάλαβα ότι δεν αναβαθμίζεις συχνά, σου προτείνω πιο πάνω τον 8400 με την dfi και την 1900 που έχεις ήδη.

Τον έχεις για τώρα στα 3 και αργότερα, τον ανεβάζεις σιγά σιγά...

Επίσης για τροφοδοτικό, έχει μια καλή προσφορά το e-shop. ETASIS 850W@€59. Αν και e-shop, θα το χτύπαγα.

Δημοσ.
Ακριβώς για αυτό, επειδή κατάλαβα ότι δεν αναβαθμίζεις συχνά, σου προτείνω πιο πάνω τον 8400 με την dfi και την 1900 που έχεις ήδη.

Τον έχεις για τώρα στα 3 και αργότερα, τον ανεβάζεις σιγά σιγά...

Επίσης για τροφοδοτικό, έχει μια καλή προσφορά το e-shop. ETASIS 850W@€59. Αν και e-shop, θα το χτύπαγα.

Γιατι λες αν και E-shop?Εχει ακουστει κατι για το συγκεκριμενο που μου διαφευγει?

Το ειδα και γω το τροφοδοτικο καλο φενεται, δεν γραφει επιπεδα θορυβου γιατι το pc το εχω στο δωματιο και δε θελω να ακουγεται οπως αυτο που εχω τωρα που πρεπει να το κλεισω για να κοιμηθω...

Επισης τη λες για την ASUS P5Q η καποια της σειρας P5Q σε σχεση με την DFI?

Δημοσ.

Το e-shop έχει κάκιστο service. Αν σου τύχει καμιά στραβή, τότε θα περιμένεις πολύ καιρό και στο τέλος μπορεί και να μην δεχτούν την αλλαγή. Έχουν ακουστεί περιστατικά που μέχρι και pin στην μητρική στραβόσανε, για να μην περάσει η μητρική στην εγγύηση.

Τις DFI, ή τις ερωτεύεσαι για πάντα, ή τις μισείς για πάντα...

Αν τις μισήσεις παίρνεις Asus.

Σε σχέση με την P5Q είναι στα επίπεδα τις deluxe, αλλά €60 κάτω...

• Moderators
Δημοσ.

mech το πηρες προσωπικα απανω σου το φορουμ :P

Τo Etasis δεν εχει 59, εχει 99.

Και παλι καλη τιμη ειναι, αν το 1/4 αυτων που θα παρει το παιδι ειναι το τροφοδοτικο, τοτε αστα βραστα...

Οσο για το κακο σερβις του e-shop, αυτο αποτελει δικη σου αποψη (και πολλων αλλων - και πολυ καλα κανετε και το λετε), αλλα εγω προσωπικα διαφωνω, καθως ο,τι στραβη κι αν εχει τυχει μου εχουν αλλαξει τα προϊόντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...