lak10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 παιδια εκανα image του σκληρου μου δισκου με το παραπανω προγραμμα. δημιουργηθηκε ενα synmatec image file. τωρα εγκαθιστω πρωτα τα windows και μετα ανοιγω το image? και πως το ανοιγω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αν εννοεις να κανεις επαναφορα απο το image δεν χρειαζεται να περασεις τιποτα αλλο...Ξεκινας με το boot cd του ghost επιλεγεις σαν σημειο το image και ολα γινοντε αυτοματα. Αν καταλαβα καλα...
lak10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Αν εννοεις να κανεις επαναφορα απο το image δεν χρειαζεται να περασεις τιποτα αλλο...Ξεκινας με το boot cd του ghost επιλεγεις σαν σημειο το image και ολα γινοντε αυτοματα. Αν καταλαβα καλα... το κατεβαζα απο τα γνωστα sites και δεν ειχε κανενα image για boot cd ,το boot cd το τρεχω μετα το format?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 το κατεβαζα απο τα γνωστα sites και δεν ειχε κανενα image για boot cd ,το boot cd το τρεχω μετα το format? Απο ...κακο μαγαζι το πηρες...To boot cd το τρεχεις οταν θελεις να κανεις επαναφορα.Περιεχει και το προγραμμα για εγκατασταση.Ελπιζω να κοιτας τα pm σου. Εδω εχω ενα οδηγο για το προγραμμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=240835&highlight=%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82
lak10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 μηπως λεγεται recovery cd? τον οδηγο τον διαβασα τωρα οταν μπω στο recovery menu παταω recover my computer to a specific time.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 μηπως λεγεται recovery cd? τον οδηγο τον διαβασα τωρα οταν μπω στο recovery menu παταω recover my computer to a specific time..... Ναι ετσι λεγεται...Εγω διαλεγω επαναφορα απο file και επιλεγω το image που ειχα παρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.