Προς το περιεχόμενο

μουγκρητό υπολογιστη

stamos_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Εδώ και καιρό ο υπολογιστής μου όταν τον ανοίγω μουγκρίζει ( νομιζω το ανεμιστηράκι αλλα δν είμαι σίγουρος ) τι λετε να είναι?? τον καθάρισα και με πινελάκι και με πεπιεσμένο αέρα αλλά τζίφος. βρίσκομαι σε απόγνωση. το κάνει αυτό πολύ καιρό . και νομίζω πως θα χαλάσει σύντομα έτσι όπως πάει.

Περιμένω απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Ανεμιστηρακι θα ειναι, ανοιξε το κουτι δες απο πιο ακουγετε, δηλαδη αν ο θορυβος ακουγετε απο το ανεμιστηρακι που ειναι πανω στο κουτι ή απο αυτο πανω στον επεξεργαστη (ψυκτρα). Αν ειναι το πρωτο ειναι πολυ ευκολο να το αλλαξεις δες ποσα cm ειναι και αλλαξε το. Αν ειναι του επεξεργαστη θελει προσοχη

Δημοσ.

Να ανοίξεις το κουτί και να στήσεις αυτί όπως σου λέει ο συμφορουμίτης. Δεν έχει μόνο στον επεξεργαστή ανεμιστήρα, αλλά μπορεί να έχεις και στο κουτι (πρόσοψη και πίσω) στην κάρτα γραφικών σου, στο τροφοδοτικό, και ενδεχομένως και πάνω στη μητρική σου. Εκτός και άν είναι κάτι άλλο που μουγκρίζει (πχ κανένας σκληρός). Αν είναι ανεμιστήρας μπορεί να έχει σκόνη ή να είναι έτοιμος να παραδόσει πνεύμα. Μπορεί επίσης να αγγίζει κανένα καλώδιο τις λεπίδες του ανεμιστήρα και να ζουζουνίζει...

Δημοσ.

Και εμενα μουγκριζει και κατεληξα οτι ειναι το ανεμιστηρακι της mobo. Δεν εχει πάντως προκαλέσει κατι μετα απο κανα 5 sec σταματαει. Το κανει οταν καμμια φορα κλεινω το pc και κρυώνει!!!

Δημοσ.
Μπορεί επίσης να αγγίζει κανένα καλώδιο τις λεπίδες του ανεμιστήρα και να ζουζουνίζει...

Ρε συ μπας και μπήκε κανά μαμουνάκι μουνάκι μουνάκι μέσα; Τα ψιψιψίνια και τα κοκοψόψαρα να κοιτάξεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...