Προς το περιεχόμενο

Tο Sygate μου τρώει την CPU!!!

Cr33p_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε... Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και όταν ξεκινάω ένα dl είτε http είτε ftp το SPF τραβάει γύρω στο 80% των πόρων του συστήματος; Σημειωτέον δεν έχω κάνει ιδιαίτερες αλλαγές πέρα απο SP3 αλλά μου το κάνει και σε ένα άλλο μηχανάκι που τρέχει με SP2. Αυτό το βιολί το κάνει κανά μηνα τώρα και το SPF (5,6 bld. 3408) το τρέχω περίπου δύο χρόνια. Το μηχάνημα είναι απο format, Win XP SP3, HOL NetaFasteR router, firewall Windows OFF και Services που έχουν να κάνουν με το δίκτυο πέρα απο Wireless Zero Conf. lsass κλπ και του Sygate δεν τρέχουν.

Δημοσ.

Κυκλοφορεί ακόμη το Sygate? Νομίζω σταμάτησε η υποστήριξη του εδώ και χρόνια...

Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να βάλεις το Comodo firewall. Και δωρεάν και καλύτερο από τα περισσότερα εμπορικά firewall

Δημοσ.

Φίλτατε δεν έχει υποστήριξη αλλά εφόσον ήταν στρωμένο γιατί να με πειράξει; Μου αρέσει γιατί είναι πολύ εξυπηρετικό στη ρύθμιση manual κανόνων. Thx για την απάντηση και αν δεν ακουστεί τπτ άλλο μάλλον οδεύω για το comodo...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ, το SPF ήταν πολύ καλό αλλά πλέον είναι πολύ παλιό software, καλύτερα να βάλεις κάτι πιο σύγχρονο.

Κρίμα πάντως, γιατί το χρησιμοποιούσα για χρόνια . :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...