Προς το περιεχόμενο

Γιατί μου βγάζει πρόβλημα με το παιχνίδι;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά...Έχω αυτή τη κάρτα γραφικών και έχω προβλήματα με το crysis.Δε ξέρω για άλλα παιχνίδια,επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζω με αυτή τη κ.γραφικών...Το πρόβλημα είναι οτι καθώς παίζω κολλάει η εικόνα και μου πετάει μήνυμα οτι έπρεπε να τερματιστεί το παιχνίδι.Ανέβασα το ανεμιστηράκι στο 40% και οι θερμοκρασίες είναι περίπου στους 40C...Έχω τους 9.1 catalyst.Να αναφέρω επίσης οτι αυτό το πρόβλημα το είχα,αλλά δεν ήταν τόσο έντονο...Τώρα όμως έγινε πολύ έντονο στη τελευταία(νομίζω τελευταία) αποστολή που είσαι πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο και προσπαθείς να σκοτώσεις( ; ) ένα τέρας...

Το παίζω σε ανάλυση 1680Χ1050 σε high(όχι very high,και με 2aa)

Και να πω επίσης οτι τα fps κυμαίνονται στα 30...Όσο σε ΟΛΟ το παιχνίδι...Δηλαδή δε τρώει κολλήματα.Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά;300Ε κάρτα και να μου βγάζει προβλήματα; :mad:

Ευχαριστώ πολύ.

υ.γ. Γενικότερα,μου παρουσιάζει και μέσα στα παιχνίδια μερικά κολληματάκια ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...

Δημοσ.

Μπας και είναι από τον θείο το παιχνίδι; :lol: για ψάχτο....

Επίσης, έκανες καθαρισμό τους προηγούμενους οδηγούς πριν βάλεις τους 9.1;

Δημοσ.

Όχι...Δεν είναι απο θείο :o

Και αυτό για το καθαρισμό...Χμμμ,τώρα που το λες,όχι δεν έκανα.Τους εγκατέστησα απο πάνω...Κανένα καλό πρόγραμμα να διώξω τους 9,1 τώρα για να τους ξαναπεράσω σε καθαρή εγκατασταση υπάρχει;

Δημοσ.

γιωργο ακομα δεν πηρες το μασινι,μανταρα το εκανες.δοκιμασε driver sweeper. οπα κατι ξεχασα .και driver cleaner αυτο εχω τωρα

• Moderators
Δημοσ.

Να προσθεσω κι εγω οτι με 40% το ανεμιστηρι στην 4870 απλα δε παιζει να εχεις 40 βαθμους... (μα καλα εδωσες ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ?? 4870 1GB επαιρνες και με 240... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510673 )

Δημοσ.

Ναι.Του έχω βάλει το patchακι του,επειδή δε μου είχε την επιλογή VSYNC και μου είπαν να το βάλω τα παιδιά...

Λέτε να φταίει το patchάκι;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω...checkαρε στα forums της Crytek μπας και παίζει τπτ με την συγκεκριμένη κάρτα...

Δημοσ.

Στο φόρουμ της crytek δε βρίσκω να λένε για τη κάρτα μου.

Επανεγκατέστησα το παιχνίδι και δεν έβαλα patches...Και επανεγκατέστησα και τους drivers με καθαρή εγκατάσταση,αλλά το πρόβλημα παραμένει :-(

Τι μπορώ να κάνω βρε παιδιά;

• Super Moderators
Δημοσ.

βάλε latest drivers για το chipset της μητρικής και τελευταίο DirectX Redist και για κάρτα ήχου...

στο msg που σου πετάει ότι πρέπει να τερματιστεί το παιχνίδι τι γράφει? βγάλε screenshot να φαίνονται και τα details

Δημοσ.

Γράφει οτι Το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί εξαιτίας κάποιου προβλήματος.Τα windows θα κλείσουν το πρόγραμμα και θα ψ'αξουν για τη λύση του προβλήματος.Αυτό μόνο.Φυσικά για να βγω απο το πρόγραμμα πατάω ctrl+alt+del και αμέσως μετά,αφού είναι κολλημένη η εικόνα πετάει αυτό το μήνυμα...

Έκανα εγκατάσταση για το chipset απο εδώ,έκανα και για τον ήχο,αλλά το πρόβλημα παραμένει...

Edit:Έβαλα και τους drivers που μου είχε η κάρτα γραφικών στο cd της,αλλά και πάλι τα ίδια....Τι μπορεί να φταίει ρε γαμώτο; :confused:

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 10 : 40 : 09-----

Ρε παιδιά...Μήπως τρέχει τίποτα με τις ram;Όπως θα δείτε στο screensaver που σας στέλνω,το δεξί ρολογάκι όταν με ξαναπέταξε απο το παιχνίδι πρόσεξα οτι ήταν κάπου στο 98%

Αν δε κάνω λάθος,αυτό το ρολόϊ είναι για τη χρήση της μνήμης...

post-99457-129062983143_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...