Προς το περιεχόμενο

Γκάφα γραμματοσειράς

prokemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες έβαλα ενα πρόγραμα που αντιγάφι τις γραμματσειρές αλλα ταυόχρονα επέλεξα να αλάξω τι γραμματοσειρά το windows το έκανα unistul αλλα και πάλι έμεινε και δεν ξέρω πως να την αλλάξω a για vista

Δημοσ.

Δεν σε κατάλαβα και καλά αλλά αυτή μπορεί να είναι η λύση..!!

Λοιπόν κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και μετά πάτα ''εξατομίκευση'' μετά κάπου αριστερά θα γράφει κάτι για ''Προσαρμογή μεγέθους γραμματοσειρά(DPI)!!Εε από εκεί άλλαξε το!!!

Δημοσ.

Εγώ άλλο κατάλαβα... έβαλε νέες γραμματοσειρές στην θέση των default των vista και στην συνέχεια έκανε απεγκατάσταση το πρόγραμμα ελπίζοντας να επανέλθουν και φυσικά αυτό δεν συνέβη.

Επειδή δεν είμαι σε vista μπροστά δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς να κάνεις αλλά πρέπει να είναι στις ρυθμίσεις της "εμφάνισης" η λύση. Πας εκεί και ξαναβάζεις την σωστή γραμματοσειρά

Δημοσ.

το DPI δεν ειναι θέμα αφτο που λεη και ο αλεξ εψαχνα αλλα το θεμα στα visa στα αγγλικα δεν ξερω ακριβως που αλλαζεις τι γραμματοσειρα

Δημοσ.

Αα τότε μπορεί να είναι αυτό...!!Κάνε ξανά δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας μετά ξανά πας ''εξατομίκευση'' και μετά πήγαινε στο ''Χρώμα και εμφάνιση παραθύρου'' και μετά πήγαινε εκεί που λέει εφέ (στην καρτέλα δεξιά) κάνε κλικ πάνω του και δες τι έχεις!!!

Σου παραθέτω και link !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...