Vatos_locos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 εξαρτάτε από πολλά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Tα core:720 shader:1600 mem:1400 περασαν το 20αλεπτο στο atitool και παραδοξως δεν ξεπερασαν τους 75 C . Θα κοιταξω να ανεβασω λιγο ακομα το core και θα ενημερωσω. Ετσι απο περιεργια ρε παιδια, οι της EVGA π.χ. που κυκλοφορησαν την gtx285 στην "For The Win Edition" 720/1620/1386 αντιστοιχα με τα δικα μου, εχουν κανει κατι παραπανω απο το να παιξουν με το precision και απλα να αποθηκευσουν αυτους τους χρονισμους στο bios της καρτας; Εννοω πειραζουν και τιποτα hardware-ικα για να εγγυηθουν σταθεροτητα; -----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 06 : 09 : 53----- Παιδια ωραιο το atitool κτλ αλλα με τους 2 παραπανω συνδιασμους που ανεφερα καθως και με αλλους 2 πιο "soft" που δοκιμασα, το gta4 κρεμαει απο 5 εως 10 λεπτα το πολυ. Και οταν λεω κρεμαει εννοω reset για να επανελθω... ουτε task manager ουτε τπτ, ολα κομπλαρουν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μετα απο αρκετες προσπαθειες εχω καταφερει να την σταθεροποιησω (εννοωντας να μην κολλαει το pc στο gta4) στα core:675 shader:1537 memory:1269. Οτιδηποτε λιγο παραπανω που δοκιμασα (core:680-690) παντα κρασαρει το pc και ενω η θερμοκρασια της καρτας την ωρα που κολλαει ειναι 60-70 βαθμους κελσιου .... Παει κανενος το μυαλο τι μπορει να φταιει; Μηπως εχει να κανει με το ρευμα τιποτα; Επισης επειδη εχω σκασει να μαθω, αν ξερει κανεις αυτο που ρωταω απο πανω για την evga ..... Θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 μπορεί να έχουν παραπάνω Vgpu μπορεί να είναι και διαλεγμένοι πυρήνες who knows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Aν ανεβάσεις core και shaders και όχι πολύ μνήμη τι γίνεται; Εμένα μέχρι εδώ* όλα καλά. Μετά από εδώ όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 1000 εσυ περα απο το atitool την εχεις δοκιμασει κανα 2-3ωρο σε παιχνιδι να δεις αν τα βγαζει περα ή μονο για benching clokαρεις; Δεν εχω δοκιμασει αυτο που λες ... Παντα τα ανεβαζα ολα αναλογα... Για να σου πω την αληθεια μου φιλε, δεν βαζω τυχαια χρονισμους. Εχω ξεσηκωσει ολους τους εργοστασιακους χρονισμους απο τις overclocked editions ολων των κατασκευαστων και τις δοκιμαζω. Αυτη πιο πανω που ειπα οτι ειναι σταθερη ειναι η "Superclocked edition" της Evga ... 1000 εσυ πειραζεις ρευμα; Αναρωτιομουν μηπως οι εργοστασιακα κλοκαρισμενες εχουν διαφορετικα βολτ και πως θα μπορουσα να το τσεκαρω ... Ξερεις πως μπορω να δω σε τι βολτ δουλευει η δικια μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Με το GPU-Z.0.3.1 κοίτα στα sensors στο κάτω μέρος που λέει VDDC έχοντας ανοιγμένη μια 3D εφαρμογή. Εναλλακτικά με το Riva Tuner. Εγώ τα νούμερα τα έχω βγάλει με 1.25 από 1.19 αρχικό ρεύμα. Μόνο DiRT παίζω καμιά φορά. Δε μου έχει κάνει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.