javaneze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Επειδη το CD της Gigabyte δεν ειχε καποιο utility μεσα, πως θα μπορουσα να παιξω με τους χρονισμους της συγκεκριμενης καρτας; Το "precision" της Evga που ειχα ηδη εγκατεστημενο την "διαβαζει" κανονικα. Ειναι ασφαλες να αλλαξω χρονισμους απο αυτο το utility για την gigabyte; Τελος, επειδη δεν εχω εξτριμ απαιτησεις, γνωριζει κανεις να μου πει τους υψηλοτερους safe χρονισμους που μπορει να παρει η gtx285; Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=286572 ένα ωραιότατο guide aπό τον Πάνο για overclocking vga με RivaTuner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Thanx για το λινκ Αν ηταν και σε nvidia θα ηταν αψογο, αλλα εστω και ετσι θα το συμβουλευτω. Εχεις αποψη για το evga-precision στην gigabyte φιλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 δεν έχω ιδέα για το tools της EVGA αν και οι 2 κάρτες μου είναι EVGA προτιμώ το RivaTuner δεν παίζει ρόλο αν είναι Nvidia ή ΑΤΙ η κάρτα γραφικών, τα ίδια πράγματα πρέπει να κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Και το EVGA και το ZOTAC ειναι δυο πολυ καλα και ευκολα προγραμματακια για OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να αλλάξεις το χρονισμό με το precision. Άμα έχεις όρεξη και ασχοληθείς, δώσε πληροφορίες να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει. Εδώ η 280 μου απλά για να μπορούμε να έχουμε κάποιου είδους σύγκριση. πάλι λεφτά θα χαλάσουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις. 1000 ακολουθησες τις οδηγιες του λινκ που δινει ο Thresh; Με τους shaders πως συμπεριφερθηκες; Αφου βρηκες το ανωτατο οριο του core clock διχως artifacts στο atitool, ξεκινησες να ανεβαζεις shader clock παλι δειλα δειλα μεχρι να δεις artifacts ή τα ανεβαζες παραλληλα; Α και οσον αφορα τις θερμοκρασιες της καρτας, ποτε "enough is enough" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αυτό τον οδηγό έχω ακολουθήσει και εγώ. Precision χρησιμοποίησα για τις ρυθμίσεις και Atitool για τον έλεγχο. ( βλέπε screenshot ) Βασικά ανέβαζα core και shaders ταυτόχρονα μέχρι του σημείου που μου έβγαλε artifacts. Κατόπιν έκλεισα το link και ανέβαζα μόνο core. Μόλις έβλεπα πάλι artifacts άρχισα και κατέβαζα λίγο shaders. Ξανά και ξανά μέχρι να βρω το τέρμα. Γενικότερα διαπίστωσα μια σχέση μεταξύ core και shaders. Δηλ. δε μπορείς να ανεβάσεις όσο θες core ανεξάρτητα από shader.Υπάρχουν κάποια όρια που δε σε αφήνει να τα υπερβείς. Θα το καταλάβεις αν κλείσεις το link και τους δώσεις αρκετή διαφορά μεταξύ τους. Πατώντας apply δε θα το δεχθεί και θα επαναφέρει μόνο του τις τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Με λιγο που εχω ασχοληθει προς το παρον εφτασα εως εδω ... Παντα ομως στο atitool, δεν εχω παιξει ακομα παιχνιδι γιατι ηθελα την οποια συβουλη καποιου πιο εμπειρου ειδικα στο θεμα θερμοκρασιας ... Αυτο το 76-77 βαθμοι κελσιου που ειδα στο 20αλεπτο ειναι επιφοβο; Αν αφηνα παραπανω το atitool θα συνεχιζε ανοδικη πορεια και η θερμοκρασια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 αν μένεις κάτω από τους 80 δεν έχεις πρόβλημα δοκίμασε για 1600 Shaders 750 Core Unlinked όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ξερεις τι, εδω επιασε 77 βαθμους με ενα 20αλεπτο atitool. Αν παιζω κανα 2ωρο gta4 πως θα ξερω οτι δεν θα πιασει 80+ ; Μιλαω παντα με το να ειναι στο auto το fan speed ... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 nope τις temps που βλέπεις με το Atitool δεν θα τις δεις στα games ποτέ βάλε το riva tuner και βάλτο να λέει την temp της κάρτας σου στο OSD και θα δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά όσο την ανεβάζεις βάλε το fan στο 100% προκειμένου να παγώνει και αν έχεις όρεξη ψάξε το να δούμε πόσο θα πάει. @ Vatos_locos υπάρχει τρόπος να ανέβει η δικιά μου και άλλο μετά το τέρμα της με stock ψύξη και Unlinked; Ανέβηκε στο core από 720 σε 741 και ανάλογα στα υπόλοιπα, με 1.25 ρεύμα από 1.19. Όμως μετά από εδώ όσο ρεύμα και να της δώσω πετά artifacts. Μήπως χρειάζεται να πέσει αρκετά η θερμοκρασία (61-62 μέσο όρο) για να συνεχίσει να ανεβαίνει ή μήπως ως εδώ ήταν; Τι λέει η εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 όσο την κρυώνεις μπορείς να δώσεις παραπάνω ρεύμα, όσο παραπάνω ρεύμα μπορείς να ανεβάσεις παραπάνω clocks that the hole point να βάλεις νερό να κάνεις mod και μόλις φτάσεις ταβάνια να επιστρατεύεις κρασοπότηρα χαλκού στους -190*C για να καταλάβεις εμένα πήγε από 667 στα 750 με μαμά αέρα με ρεύμα έφτασα 800 με νερό και ρεύμα έφτασα 970 είναι μια διαφορά... με κρύο θα περάσει το χιλιάρικο ο πυρήνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 όσο την κρυώνεις μπορείς να δώσεις παραπάνω ρεύμα, όσο παραπάνω ρεύμα μπορείς να ανεβάσεις παραπάνω clocks that the hole point να βάλεις νερό να κάνεις mod και μόλις φτάσεις ταβάνια να επιστρατεύεις κρασοπότηρα χαλκού στους -190*C για να καταλάβεις εμένα πήγε από 667 στα 750 με μαμά αέρα με ρεύμα έφτασα 800 με νερό και ρεύμα έφτασα 970 είναι μια διαφορά... με κρύο θα περάσει το χιλιάρικο ο πυρήνας Με νερό και stock ρεύματα τι διαφορά θερμοκρασίας περίπου παίζει σε σχέση με αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.