Mr V Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Παιδια εχω το ρουτερ που δινει οτε με το conn-x το BAUDTEC TW263R4-A0 Ξερετε πως θα μπω στο μενου του για να κανω καποιες ρυθμισεις? Σας ευχαριστω προκαταβολικα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 διπλό κλικ στο εικονίδιο της σύνδεσης στο task bar... πηγαίνεις στην 2η καρτέλα (Support) και κοιτάς την IP που λέει Default Gateway ανοίγεις τον browser σου και βάζεις την συγκεκριμένη IP για να μπεις στο Web Config του Baudtec (username & password δεν είμαι σίγουρος, λογικά θα είναι είτε admin, admin είτε admin 1234)
Mr V Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 εχω windows vista και πρεπει να ειναι διαφορετικα γιατι δεν υπαρχει πουθενα το support
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 command prompt και γραφεις ipconfig και βλεπεις το default gateway.αυτη ειναι η ip του ρουτερ σου
G_Zisis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 poulinos,βάζω ipconfig και πατάω ok και δεν κάνει τίποτα.Ανοίγει για πολύ λίγο (ούτε για δευτερόλεπτο) το command prompt και κλείνει μόνο του. Γιατί το κάνει αυτό; Ώπα,λάθος μου.Είμαι ok.
Mr V Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια βρηκα την συγκεκριμενη ip την χτυπαρω στον browser και δεν ανοιγει τπτ...τι φταιει?
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 πρωτα command prompt δηλαδη cmd και μετα ipconfig.δεν γινετε να μην ανοιγει .τι βαζεις σαν ip?εκτος αν εχεις proxy.
Mr V Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ναι ρε ανοιγει οκ και βρισκω τον κοδικο default gateaway τον κανω copy μετα paste στον firefox και δεν ανοιγει τπτ...τι να κανω?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 απο το site της OTENET http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/dsl_baudtec_TW263R4_1.htm Επισκεφθείτε το Web Interface του router στη διεύθυνση http://192.168.1.1 . Πιθανόν να εμφανιστεί το παρακάτω pop up παράθυρο που θα σας ζητάει στοιχεία για το login στο router. Τα εργοστασιακά στοιχεία πρόσβασης είναι admin και 1234.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αλλιως reset στα default και ξανα σεταρισμα μηπως τον ειχε αλλαξει καποιος η εσυ και δεν τον θυμασε.
Mr V Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 μπορει θα δοκιμασω θα ρωτησω και θα επανελθω...Παντως σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 απλα θα πρεπει να ξερεις τα στοιχεια της συνδεσης σου για να μπορεσεις να μπεις στο ιντερνετ μετα.το ρουτερ σου θα παρει τα default που τα αναγραφει το manual
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.