Προς το περιεχόμενο

Καλοκαίρι στην Ελλάδα 2001

Chemist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by internet_gr:<BR><STRONG>re paidia ti einai ta iponooumena gia tin io?<P>pite re paidia giati thelo na pao kai ego apo tin santorini pou tha eimai alla thelo na xero ti me perimenei<P><BR> tongue.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Exεις δει την ταινία "Το τρελο θηριοτροφείο πάει διακοπές"; Εαν την ξαναγυριζανε την ταινία πάλι απο την αρχή ΣΙΓΟΥΡΑ θα την γύριζαν στην Ιο grin.gif" border="0 .<BR>Πάντως όποιος θα πάει να πάρει μαζί του τα εξής:<BR>- Μαύρα γυαλιά (γιατι τις γκόμενες που θα δει εκεί θα του πεταχτούν σίγουρα τα μάτια έξω!)<BR>- Εναν υπνόσακο κι ας έχετε κλείσει δωμάτιο (Ποτε δεν ξέρεις που θα ξημερωθείς μετά απο τέτοιο γλέντι το βράδυ).<BR>- Αρκετές κούτες προφυλαχτικά grin.gif" border="0 για την "κρίσιμη" στιγμή wink.gif" border="0 (Καλό θα είναι να μην "αδειάσετε" το φαρμακείο της γειτονιά σας, σκεφτείτε οτι χρειάζονται και άλλοι, άλλωστε πουλάνε κι εκεί)<BR>- Οι μη κατέχοντες καλά την Αγγλικήν καλό θα ήταν να πάρουν και 'κανα φίλο τους που να ξέρει Αγγλικά για να κάνει το translation...<BR>- Nα κοιμηθείτε τουλάχιστον μια εβδομάδα συνεχόμενα πριν πάτε στην Ιο, γιατι στην Ιο δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε χρόνο να κοιμηθείτε.<BR>- Μια φωτογραφική μηχανή για να θυμάστε το χειμώνα πως περάσατε στην Ιο και για να κάνετε σχέδια για το πως θα περάσετε τις διακοπές σας το επόμενο καλοκαίρι στο νησι.<BR>- Για τους Fan της μπύρας... να είναι προετοιμασμένοι για πολλους διαγωνισμούς μπύρας ιδίως στο Sweet Irish bar. Mη κωλόσετε να πάρετε μέρος γιατι πέρυση ήμουν ο μοναδικός Ελληνας που πήρε μέρος (Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!). Για την ιστορία "άδειασα" 16 ποτήρια ενός λίτρου και βγήκα 7ος (Μετα απ' οτι μου είπαν χόρευα τσιφτετέλι στην μέση του δρόμου... grin.gif" border="0 ) ο 1ος ήταν ένας Φιλανδός που άδειασε 32 ποτήρια! Πάντως ΜΗ χάσετε στα σίγουρα τον διαγωνισμό με την βίδα και το παξιμάδι.... δεν θα ΄πω περισσότερα γι΄αυτό, σας το αφήνω για εκπληξη... wink.gif" border="0<P>Τα παραπάνω ισχύουν οχι μόνο για τα αγόρια αλλα και για τα κορίτσια smile.gif" border="0 <BR>Αυτά για την Ιο... αν θα πάει κάποιος τον Αυγουστο να με ενημερώσει γιατι τότε θα είμαι και εγώ εκεί και να βρεθούμε.<BR>Ερε τη έχει να γίνει πάλι φέτος!!!! LOOOOOOL <P><B>ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΣ!!!!!</B>

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγω πηγαίνω κάθε χρόνο απο μικρό παιδί. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη πάω καλοκαίρι στην Ιο smile.gif" border="0 . Οποιος πάει Αυγουστο στην Ιο να μου το πει να βρεθούμε!!! wink.gif" border="0

Δημοσ.

prepei na einai polu kala io!!!pige o ksaderfos mou perisi!!ektos apo to oti tou tin pesane polles..... perase polu wraia kai einai kai ftina gia opoion thelei!!!!alla ayto pou mou eipe einai oti gia na peraseis kala den prepei na sinodeyesai!!dil. no gkomena mazi sou!!!!!fetos tha to skeftw na paw!!!!prepei na einai gamata!! cool.gif" border="0

Δημοσ.

Re paidia eimai se dilima:Tha paw telh iouliou me 4 filous mukono h Io.Ti proteinete?<BR>Enoeitai eimaste mesa gia one night stand kai atelioto lioma kai clubing,ti protinete apta 2?

Δημοσ.

loipon brother sado mou myrizei xrima i douleia.ti les den noikiazoume to spiti? grin.gif" border="0 paidia dexomaste pistwtikes kai epitages.oi times tha anakoinwthoun prosexws.Tha yparxoun kai ekptwseis stous foitites!!<P> grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 <P>O Neted tha plirwsei ta dipla!!! grin.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...