Προς το περιεχόμενο

kingston ram. επείγουσα συμβουλή για πιθανή ασυμβατότητα!!!

mindcrime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω είδη παραγγείλει αυτή την μνήμη από χθες. Η μητρική μου είναι η A7N8X-X της ASUS. Πριν παραγγείλω είχα τσεκάρει αν υποστηρίζει PC3200 400MHZ και ήταν όλα οκ. Αφού παράγγειλα όμως κάτι με έτρωγε και μπαίνω και στο site της Kingston (εδώ) να το τσεκάρω και από εκεί. Λέει κάτω κάτω για την μητρηκή μου: Although this motherboard specifies DDR400 compatibility, Kingston only supports it with DDR266 and DDR333.

Αυτό τη ακριβώς σημαίνει; Δεν θα παίζει και το παρήγγειλα τζάμπα; Άσχετο, το e-shop ακυρώνει/αλλάζει παραγγελίες;

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=13&l3=58&l4=0&model=219&modelmenu=1

σύμφωνα με το site της Asus υποστηρίζει DDR 400mhz...

είχα την A7N8X Deluxe με το NForce 2 Ultra 400 και έπαιζαν κανονικά οι μνήμες στα 400mhz

ναι το eshop αλλάζει/ακυρώνει παραγγελίες αν θες

Δημοσ.

ωραία αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ! τσέκαρα και το site της nvidia μιας και η μητρική φοράει nforce2 και ούτε εκεί την έχει την kingston. ζω με την αγωνία:-) . έχεις συναντήσει παρόμοια περίπτωση ή απλά υποθέτεις ότι θα δουλέψει κανονικά. Να δουλέψει στα 400 το ήξερα ότι δεν θα γίνει από πριν οπότε δεν με πειράζει αυτό..

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 01 : 28 : 53-----

@ThReSh: ναι και εγώ το είχα τσεκάρει και έτσι την πάτησα. όπως λέω όμως παραπάνω, στο site της Kingston λέει για την A7N8X-Χ (δεν είναι η deluxe. η deluxe είναι η A7N8X όχι A7N8X-Χ) :Although this motherboard specifies DDR400 compatibility, Kingston only supports it with DDR266 and DDR333. αυτό το "supports" δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει. και εσύ λες να μην ακυρώσω ε;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος αν θέλει σώνει και καλά 1:1 τις μνήμες με το fsb (δλδ 166mhz aka 333mhz effective)

πάντως και 400αρες να πάρεις θα παίξουν στα 333mhz δεν υπάρχει πρόβλημα (100% sure)...

έτσι και αλλιώς το eshop δεν έχει 333mhz ddr1 για να πεις ότι θα γλυτώσεις λεφτά αν παραγγείλεις αυτές

Δημοσ.

προσθήκη:

στα 2.08GΗz με CPU External Freq. 166 (στα 200 κολλάει όταν bootαρει)

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 01 : 46 : 03-----

OK ευχαριστώ πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...