Προς το περιεχόμενο

ΑΝΟΙΓΜΑ ports στο ΤW263R4-AO

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις

Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.

Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.

Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.

Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:

TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000

UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο της OTENET. Κάθε μετατροπή "ενεργοποιείται" μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

Δημοσ.

Μια απορια απο την ενεργοποιηηση θα πω και θα των αλλαξω.

ι απο το πρωτο πλαισιο που λεει¨αλλαγη ονοματος και κωδικου προσβασης?

Δημοσ.

το κανα εβαλα στον βαθμο <οχι>>

-----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 02 : 06 : 29-----

ο οδηγοs μου λεει να ανοιξω αυτα τα ports:

Ports to open :

55900 to 55910 Tcp and Udp

79 to 81 Tcp and Udp

44404 to 44406 Tcp and Udp

51211 to 51215 Tcp and Udp

52761 to 52763 Tcp and Udp

55556 to 55558 Tcp and Udp

Aυτο το σιτε μου λεει να τα ανοιξω μονο εκει->advance set up>na klisw firewaal isp* ->virtual server -->

και να τα κανω οπωσ τα λεει(http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Baudtec/TW263R4-A0/Mu_Online.htm)

αλλα εγω εψαξα λιγο το ρουτερ κ ειδα που λεει tcp udp σε αλλο μερος και τα εκανα κ καπως εκει να μην πω την φραση ..θελω να μου πειτε αν εκει στο-->access management >filter >πρεπει να τα κανω forward απο κει?

ή να τα σβισω ...

Η πιο ειναι το λαθος μου.

@και να αφισω το

44405 και το 55901

ως default?

post-108102-129062983558_thumb.jpg

post-108102-129062983563_thumb.jpg

post-108102-129062983567_thumb.jpg

Δημοσ.

κανε το τεστ του emule για να δεις αν ειναι ανοιχτη η θυρα.β,κλεισε τον ρουτερ το upnp και το firewall καλου κακου και επισης να εισαι σιγουρος οτι το pc εχει την 192.168.1.5

Δημοσ.

δεν δεινεισ λινκ να το κατεβασω η δεν επιτρεπετε...?

@κλεισε τον ρουτερ το upnp και το firewall καλου κακου και επισης να εισαι σιγουρος οτι το pc εχει την 192.168.1.5

εχω ειδει βαλει το 192.168.1.5

upnp?να το κλεισω πως..?

Δημοσ.

αν υπαρχει καπου να γραφει για Upnp στον ρουτερ κλειστο. .θα μπορουσα να σου δινα και το Link του τεστ αλλα δεν το εχω περασμενο εδω.αν εχεις στο pc την 192.168.1.5. τοτε οκ με αυτο.γραψε στο http://www.google.gr emule και ειναι το πρωτο αποτελεσμα που σου βγαζει.περνας το προγραμμα και στα options βαζεις ports tcp udp και τεσταρει.

Δημοσ.

εγω ειβαλα το ιπ μ και τα πορτς

στο βαζω ακριβωσ

94.70.94.227

και απο διπλα εβαλα το 44405

που ειναι default*

kai leei nekro*

Δημοσ.

καμια σχεση.θα πας στο options μετα connection και εκειμεσα καπου γραφει ports.θα βαλεις αυτα που θες εσυ θα πατησεις apply kai ok θα χαναμπεις μεσα και μετα test ports.αυτο που εκανες εσυ δεν εχει καμια σχεση.ειναι να βαλεις server του emule εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...