plaths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 πιος εχει αυτο το ρουτερ ΤW263R4-AO Εκτοσ απο αυτο τον ντροπο που ανοιγο ports edw->http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Baudtec/TW263R4-A0/Mu_Online.htm Υπαρχει τιποτα αλλου σε αλλο μερος να ανοιξω τα ports μου? Πως μπορω να κανω το PPPoA/PPPoE σε static ip που να μην μου αλλαζει το ip μου.. Ξερετε πως..αν ναι πειτε μου ευχαριστο..!
firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Static IP νομίζω μόνο από τον provider μπορεί να γίνει. Εκτός αν έχεις αγοράσει static IP και θέλεις κάποια ρύθμιση για να γίνει, οπότε δεν ξέρω. Αν απλώς θέλεις να έχεις ένα σταθερό σημείο αναφοράς υπάρχει το dynamic DNS.
firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ακριβώς πως γίνετε στην συσκευή σου δεν γνωρίζω. Πιστεύω όμως ότι θα περιγράφετε η διαδικασία στο manual του router.
plaths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 το κανα εχει μεινει ωρα το ιδιο αρα αυτο αρκει?
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 πιος εχει αυτο το ρουτερ ΤW263R4-AOΕκτοσ απο αυτο τον ντροπο που ανοιγο ports edw->http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Baudtec/TW263R4-A0/Mu_Online.htm Υπαρχει τιποτα αλλου σε αλλο μερος να ανοιξω τα ports μου? Πως μπορω να κανω το PPPoA/PPPoE σε static ip που να μην μου αλλαζει το ip μου.. Ξερετε πως..αν ναι πειτε μου ευχαριστο..! to port forward ειναι αυτο που γραφει εκειπανω.ολα τα dslam παιζουν πλεον Pppoe και δεν εχει καμια σχεση το pppoa ,pppoe με static ip.static ip ζητας απο τον provider και την πληρωνεις extra.επισης ειτε μεσα απο το dyndns του ρουτερ σου ειτε μεσα απο το site http://www.no-ip.com.και γιατι δεν θες να αλλαζει το Ip soy.μην μου πεις για το port forward διοτι το port forward ζηταει την lan ip σου και οχι την wan που σου δινει ο Provider.μαλον τα εχεις μπερδεψει.ειδες οτι γραφει static ip στο port forward και νομιζεις οτι θελει static για να γινει port forward?καμια σχεση.απλα πρεπει να εχεις δωσει στο pc σου καρφωτα ip της μορφης πχ 192.168.1.5 και να κανεις port forward σε αυτην την ip.
plaths Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αυτο εχω δωσει αλλα ακομα κλειστα ειναι τα πορτσ μου..ειμαι τοσο αρχαριος ..¨Σ
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 an eχεις οτενετ εχεις κλεισει την αυυξημενη ασφαλεια απο το site τους?
plaths Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 οτενετ δεν ξερω αν εχω αλλα adsl εχω...! -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 04 : 51 : 44----- δεν ξερω τι ειναι το οτενετ .λολ
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ela σοβαροτητα μπας και λυσουμε το προβλημα.
plaths Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ρε χωρις πλακα ....πως βρισκω αμα εχω οτενετ?... connex-.-
datanet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ρε χωρις πλακα ....πως βρισκω αμα εχω οτενετ?...connex-.- Αμα εχεις Conn-X τοτε εχεις OTENET.
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 και αφου connex = otenet και οτενετ = αυξημενη ασφαλεια πρεπει να την κλησεις απο το site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.