PaokToTheBone Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 χεχε Αν σ αρεσει εσενα ετσι τοτε μην ακους κανεναν! Απλα εγω εχω καποιο 8εμα με τον 8ορυβο για αυτο μιλησα...
eSATA Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Εχω ακομη την εξης απορια: Αν θελω να βαλω ενα fan στην πλαιινη πορτα πρεπει να το βαλω προς τα μεσα ή προς τα εξω να ωγαζει το ζεστο αερα;; Ευχαριστω
Alexisssss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Θα το βαλεις να ΦΥΣΑΕΙ τον επεξεργαστη,δηλαδη να φυσαει προς τα μεσα
eSATA Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Θα το βαλεις να ΦΥΣΑΕΙ τον επεξεργαστη,δηλαδη να φυσαει προς τα μεσα :-( αναποδα το εβαλα ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ρε παιδια και κατι αλλο...αν στην παλινη πορτα του pc θελω να ακνω ενα σχεδιο υπαρχει τροπος να κοψω στο σχημα του σχεδιου τη λαμαρινα ;;;;; Ευχαριστω
EliasKir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αν θελεις να μονταρεις το πλαινο, νομιζω η καλυτερη λυση ειναι να το κοψεις και να κολλησεις plexyglass. Και οτι θελεις να το κανεις εκει, θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα.
eSATA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αλλη μια ερωτηση: Ποιος 80mm fan εχει το καλυτερο cf ; και ποιος 80mm παλι einai o πιο ησυχος;;:-) Ρωταω γιατι το τροφοδοτικο ενος φιλου μου κανει αρκετο θορυβο και θελουμε να αλλαξουμε fan :-) και κατι αλλο εχω τον SHARKOON SILENT EAGLE LED 1000RPM 120MM και οταν τον γυρναω με το χερι με δυναμη για να γυρισει γρηγορα αναβουν τα λαμπακια χωρις να ειναι συνδεμενος στο ρευμα:shock: πως γινεται αυτο ;; ευχαριστω
The_Judas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αλλη μια ερωτηση:Ποιος 80mm fan εχει το καλυτερο cf ; και ποιος 80mm παλι einai o πιο ησυχος;;:-) Ρωταω γιατι το τροφοδοτικο ενος φιλου μου κανει αρκετο θορυβο και θελουμε να αλλαξουμε fan :-) και κατι αλλο εχω τον SHARKOON SILENT EAGLE LED 1000RPM 120MM και οταν τον γυρναω με το χερι με δυναμη για να γυρισει γρηγορα αναβουν τα λαμπακια χωρις να ειναι συνδεμενος στο ρευμα:shock: πως γινεται αυτο ;; ευχαριστω Καλό θα ήταν να γνώριζες τις προδιαγραφές του ανεμιστήρα του φίλου σου για να πάρεις κάποιον ανάλογης απόδοσης. Σε γενικές γραμμές μην προτιμήσεις κάποιον "quiet fan" με πολύ χαμηλές στροφές, γιατί δεν θα "σπρώχνει" αρκετό αέρα πράγμα που μπορεί να αποβεί μοιραίο στην περίπτωση του τροφοδοτικού. Μια καλή πρόταση είναι ο παρακάτω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1159720&page=2&category=69977823&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE6D1C166B2ADF9B3BCB6AF6E33B7A8DE1C079DD3F1FB29794C51082A0D9E6CD223736E1B5D82A5AC167979FA71F75A51D753BC63EBE9D1AB36A9BD2B76E5DA0301AD4BB10DC0AFE20BFD8BFFE5B30A4E3559E65D8426D6BF42E9601901AB4C7616C3A584700CDE9CBB7D81F285F2116D64AE7419C7176D5C1
SilverCloak Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αλλη μια ερωτηση:Ποιος 80mm fan εχει το καλυτερο cf ; και ποιος 80mm παλι einai o πιο ησυχος;;:-) Ρωταω γιατι το τροφοδοτικο ενος φιλου μου κανει αρκετο θορυβο και θελουμε να αλλαξουμε fan :-) Για ησυχία και αποτελεσματικότητα:αυτόν Για αποτελεσματικότητα: αυτόν θα σου πάρει τα αυτιά αν γκαζώσει πάντως. Και έλεος και ήμαρτον όχι led μέσα στο τροφοδοτικό!!!! (Τα led μπορεί να είναι ωραία, αλλά παράγουν και θερμότητα που στον μικρό χώρο του τροφοδοτικού, είναι κακό!) Και μην παίρνεται τροφοδοτικά με 8αρι ανεμιστήρα!! και κατι αλλο εχω τον SHARKOON SILENT EAGLE LED 1000RPM 120MM και οταν τον γυρναω με το χερι με δυναμη για να γυρισει γρηγορα αναβουν τα λαμπακια χωρις να ειναι συνδεμενος στο ρευμα:shock: πως γινεται αυτο ;; ευχαριστω Κατ΄ αρχάς, είναι κακό να γυρνάς με το χέρι ένα ανεμιστήρα. Για να ασκήσεις ροπή, ασκείς δυνάμεις σε σημεία που δεν προβλέπεται(διάφορα του κέντρου). Τον φθείρεις, κοινώς! Τώρα το γιατί συμβαίνει αυτό, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η κίνηση δημιουργεί ένα feedback ρεύμα στο μοτέρ που για κάποιο λόγο πάει στη τροφοδοσία των leds και τα ανάβει.
eSATA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Για ησυχία και αποτελεσματικότητα:αυτόνΓια αποτελεσματικότητα: αυτόν θα σου πάρει τα αυτιά αν γκαζώσει πάντως. Και έλεος και ήμαρτον όχι led μέσα στο τροφοδοτικό!!!! (Τα led μπορεί να είναι ωραία, αλλά παράγουν και θερμότητα που στον μικρό χώρο του τροφοδοτικού, είναι κακό!) Και μην παίρνεται τροφοδοτικά με 8αρι ανεμιστήρα!! Κατ΄ αρχάς, είναι κακό να γυρνάς με το χέρι ένα ανεμιστήρα. Για να ασκήσεις ροπή, ασκείς δυνάμεις σε σημεία που δεν προβλέπεται(διάφορα του κέντρου). Τον φθείρεις, κοινώς! Τώρα το γιατί συμβαίνει αυτό, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η κίνηση δημιουργεί ένα feedback ρεύμα στο μοτέρ που για κάποιο λόγο πάει στη τροφοδοσία των leds και τα ανάβει. δεν ηξερα οτι φθειρω τον ανεμιστηρα :cry: και να καταλαβεις παιζω κανα μισαωρο τωρα:p δεν ειπα οτι θελω led μεσα στο τροφοδοτικο απλα ρωτησα για αποτελεσματικο ανεμιστηρα..... τι εννοεις αν γκαζωσει ;; το τροφοδοτικο ειναι ενα no name που μαλλον δε θα εχει speed fan auto control αρα θα δουλευει παντα φουλ ετσι;;
Alexisssss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αλλη μια ερωτηση:Ποιος 80mm fan εχει το καλυτερο cf ; και ποιος 80mm παλι einai o πιο ησυχος;;:-) Ρωταω γιατι το τροφοδοτικο ενος φιλου μου κανει αρκετο θορυβο και θελουμε να αλλαξουμε fan :-) και κατι αλλο εχω τον SHARKOON SILENT EAGLE LED 1000RPM 120MM και οταν τον γυρναω με το χερι με δυναμη για να γυρισει γρηγορα αναβουν τα λαμπακια χωρις να ειναι συνδεμενος στο ρευμα:shock: πως γινεται αυτο ;; ευχαριστω Αν βαλεις εναν πολυ ησυχο ανεμιστηρι στο τροφοδοτικο το οποιο εχει μικρη ροη αερα τοτε το πιθανοτερο ειναι να καει μολις ζοριστει λιγακι. Οταν φερνεις τον ανεμιστηρα με το χερι γυρω δεν παθαινει τιποτα.(Εκτος αν τον φερνεις για κανα χρονο συνεχομενα γυρω τοτε μπορει να φθαρει με εμφανη αποτελεσματα.Το οτι τα λαμπακια ναβουν ειναι φυσιολογικο καθως ενα μοτερακι λειτουργει και ως δυναμο αν περιστραφει.Εγω ειχα καψει ενα τετοιο οταν το συνδεσα με ενα 24αρι μετασχηματιστη
eSATA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αν βαλεις εναν πολυ ησυχο ανεμιστηρι στο τροφοδοτικο το οποιο εχει μικρη ροη αερα τοτε το πιθανοτερο ειναι να καει μολις ζοριστει λιγακι.Οταν φερνεις τον ανεμιστηρα με το χερι γυρω δεν παθαινει τιποτα.(Εκτος αν τον φερνεις για κανα χρονο συνεχομενα γυρω τοτε μπορει να φθαρει με εμφανη αποτελεσματα.Το οτι τα λαμπακια ναβουν ειναι φυσιολογικο καθως ενα μοτερακι λειτουργει και ως δυναμο αν περιστραφει.Εγω ειχα καψει ενα τετοιο οταν το συνδεσα με ενα 24αρι μετασχηματιστη ναι αλλα ενα αλλο ακασα οταν το γυρναω δεν αναβουν...... και κατι αλλο για να σιγουρευτω. Εστω οτι εχουμε το παρακατω case τα fan τα βαζω οπως δειχνουν τα βελακια δηλαδη πανω κατω μπροστα προς τα μεσα και το πισω προς τα εξω να ωγαζει το ζεστο αερα σωστα ;;;:-) Ευχαριστω
EliasKir Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ο μπροστινος και ο κατω βαζουν αερα, οπως και οι πλαινοι, και ο πισω και ο πανω βγαζουν.
Hirundo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Στην πρώτη φωτογραφία τα ανεμιστηράκια ωθούν τον αέρα προς τα επάνω(μπλε βελάκια) και στη δεύτερη και οι δύο πλαϊνοί φυσάνε μέσα.
eSATA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ο μπροστινος και ο κατω βαζουν αερα, οπως και οι πλαινοι, και ο πισω και ο πανω βγαζουν. ενταξει οι πλαινοι βαζουν και αυτοι ετσι ;:-)
EliasKir Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ο μπροστινος και ο κατω βαζουν αερα, οπως και οι πλαινοι, και ο πισω και ο πανω βγαζουν. Ναι, λεμεεεεεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.