eSATA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας.Ο ενας απο τους υπολογιστες μου φιλοξενειται σε ενα μινι κουτι στο οποιο θελω να τοποθετησω καποια ανεμιστηρακια...... Οι αποριες μου ειναι οι εξης.. 1) Με ποτηρι σε τρυπανι θα ανοιξω ευκολα στρογγυλες τρυπες ή θα το διαλυσω.....; 2) Η διαμετρος της τρυπας αν πχ ο ανεμιστηρας ειναι 12εκ πρεπει να ειναι 12 ή 11 και κατι και οι τρυπες να απεχουν μεταξυ τους 12εκ ;; 3) Ενα τροφοδοτικο 420 με μια μινι μητρικη gigabyte εναν E2500 ενα DVD ενα σκληρο 160αρι καθως και μια 4670 σηκωνει ανετα 5 ανεμιστηρες;;; Αυτα προς το παρον..... Τα ανεμιστηρια που θελω να βαλω ειναι 4χ αυτα και 1χ αυτο με αυτον τον μετατροπεα χ2 θα ειμαι ενταξει; υπαρχει καποιος να δινει κατευθειαν 5 3pinα; Βεβαια το κοστος ανεβαινει πολυ και θα σας παρακαλουσα να μου προτεινετε και φθηνοτερα ανεμιστηρια αλλα ανα ειναι σιγουρα ΜΠΛΕ Ευχαριστω!!! :-)
Hirundo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Βρήκα αυτό το βιντεάκι που θα σε βοηθήσει για τις τρύπες :http://www.youtube.com/watch?v=7wGlWZ24QsE&feature=related 1 inch = 2.54 centimeters για το μετρικό σύστημα. Για το μετατροπέα τώρα ούτε εγώ έχω δει κάτι που να δίνει 5 3pins. Για το τροφοδοτικό πιστεύω ότι είσαι καλά αν και με ένα 500άρι είσαι πλήρως καλυμμένος.Δες εδώ http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp και πάντα υπολόγιζε λίγο παραπάνω. Καλή τύχη με τα μαστορέματα
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 2) Τίποτα από τα 2... 12 εκατοστά είναι η απόσταση από τη μία πλευρά μέχρι την άλλη. Η απόσταση μεταξύ των 2 τρυπών είναι μικρότερη. 3) Σχετικά με το τροφοδοτικό, Corsair 450άρι με: 6 ανεμιστήρες (πέρα από cpu και vga) Ε8400 @ 3.6GHz 4850 δεν είχε καταλάβει τίποτα.
Hirundo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Κοίτα,ουσιαστικά η τρύπα που πρέπει να κάνεις είναι τόσο μεγάλη όσο ο κύκλος που βλέπεις στο ανεμιστηράκι,αν δεν κάνω λάθος υπάρχει εξάρτημα 113mm που πιστεύω πως κάνει. Τώρα για το τροφοδοτικό όντως αρκεί απλά έλεγα μήπως έπαιρνε 500άρι γιατί δεν έχουν και τρελές διαφορές,εξαρτάται βέβαια και το πόσα λεφτά διαθέτει κανεις.
eSATA Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Βρήκα αυτό το βιντεάκι που θα σε βοηθήσει για τις τρύπες :http://www.youtube.com/watch?v=7wGlWZ24QsE&feature=related 1 inch = 2.54 centimeters για το μετρικό σύστημα. Για το μετατροπέα τώρα ούτε εγώ έχω δει κάτι που να δίνει 5 3pins. Για το τροφοδοτικό πιστεύω ότι είσαι καλά αν και με ένα 500άρι είσαι πλήρως καλυμμένος.Δες εδώ http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp και πάντα υπολόγιζε λίγο παραπάνω. Καλή τύχη με τα μαστορέματα πολυ καλο το βιντεο αν και το ειδα 10 μερες αφου τα εβαλα ευχαριστω
Alexisssss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας.Ο ενας απο τους υπολογιστες μου φιλοξενειται σε ενα μινι κουτι στο οποιο θελω να τοποθετησω καποια ανεμιστηρακια...... Οι αποριες μου ειναι οι εξης.. 1) Με ποτηρι σε τρυπανι θα ανοιξω ευκολα στρογγυλες τρυπες ή θα το διαλυσω.....; 2) Η διαμετρος της τρυπας αν πχ ο ανεμιστηρας ειναι 12εκ πρεπει να ειναι 12 ή 11 και κατι και οι τρυπες να απεχουν μεταξυ τους 12εκ ;; 3) Ενα τροφοδοτικο 420 με μια μινι μητρικη gigabyte εναν E2500 ενα DVD ενα σκληρο 160αρι καθως και μια 4670 σηκωνει ανετα 5 ανεμιστηρες;;; Αυτα προς το παρον..... Τα ανεμιστηρια που θελω να βαλω ειναι 4χ αυτα και 1χ αυτο με αυτον τον μετατροπεα χ2 θα ειμαι ενταξει; υπαρχει καποιος να δινει κατευθειαν 5 3pinα; Βεβαια το κοστος ανεβαινει πολυ και θα σας παρακαλουσα να μου προτεινετε και φθηνοτερα ανεμιστηρια αλλα ανα ειναι σιγουρα ΜΠΛΕ Ευχαριστω!!! :-) Αν θες την γνωμη μου απεφυγε τα zalman που κοιτας.Κανουν ΤΡΕΛΟ ΜΑ ΤΡΕΛΟ θορυβο,αν δεν σε ενοχλει καλως!Τωρα για τις ΤΡΥΠΕΣΑς πουμε οτι θες να κανεις τρυπα για ενα 12αρι ανεμιστηρακι.Παιρνεις 12αρι ποτηροτρυπανο και τρυπας,υστερα ευθυγραμμιζεις το ανεμιστηρακι με την ΤΡΥΠΑ(οποτε βλεπω τρυπα κατι παθαινω)και σημαδευεις τις τρυπες που βιδωνουν τα βιδακια,τρυπας και εκει,βιδωνεις το ανεμιστηρακι και τελειωσες.Δεν ειναι τπτ,το εχω κανει απειρες φορες
eSATA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ρε φιλε αργα μου το ειπες και το γ@$#@$#@νο το zalman ενοχλει οντως... α και κατι αλλο για να μην κανω αλλο θεμα. ξερετε αν οταν βαλω τα ποτενσιομετρα στο 0 κλεινουν οι ανεμηστηρες....μην το παρω τσαμπα
Alexisssss Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Νομιζω πως ναι. Για το zalman τωρα που να δεις σε λιγο καιρο που θα μαζεψει και λιγη σκονη.Εγω το εσφυξα απο το παραθυρο
eSATA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Νομιζω πως ναι.Για το zalman τωρα που να δεις σε λιγο καιρο που θα μαζεψει και λιγη σκονη.Εγω το εσφυξα απο το παραθυρο πωπω.. θα το ανοιγω μονο για εφε ετσι κι αλλιως το συστημα μου πανω απο 47 βαθμους δεν ανεωαινει για εφε ειναι τα ανεμηστηρια:lol:
PaokToTheBone Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ειμαι σιγουρος οτι εχεις η 8α η8ελες να εχεις ενα μηχανακι πρασινο με neon και εξατμιση...:cool: Καλο ειναι οπως αναφερ8ηκε να παρεις ανεμηστηρακια που δεν κανουν 8ορυβο....
eSATA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ειμαι σιγουρος οτι εχεις η 8α η8ελες να εχεις ενα μηχανακι πρασινο με neon και εξατμιση...:cool:Καλο ειναι οπως αναφερ8ηκε να παρεις ανεμηστηρακια που δεν κανουν 8ορυβο.... δε σε καταλαβαινω...μηχανακι ουτε εχω ουτε θελω βολευομαι με το αυτοκινητο
phanispal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Απ' ό,τι κατάλαβα, μάλλον αναφερόταν στις καγουριές με τα ledάκια κλπ....
mits_g13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 σ εμενα με αυτό το ποτενσιόμετρο--->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805200 ΔΕΝ κλεινουν οταν ειναι τερμα κατω.. απλα δουλεβουν σιγα (και αθορυβα)(Ζαλμαν εχω κι εγω)
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ναι στις καγκουριες με τα ledakia ανεφερομουνα Ε ναι αν ειναι να κανεις ολη αυτην τη πατεντα και να τα ανοιγεις μονο για εφε....Δηλαδη τωρα εχεις δωσει τα λεφτα σου (δεν κρινω αν εινια πολλα η λιγα) για να βαλεις ανεμηστηρακια που κανουν 8ορυβο και 8α τα ανοιγεις μονο για εφε! Εdit : Στο αμαξι εχεις NEON και αυτοκολλητο στο πλαι με φωτιες?? (πλακα κανω)
eSATA Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 οπως τα λες για εφε.. αλλα το θεμα ειναι πως τα εβαλα για να τα βλεπω εγω και να χαιρομαι οχι για να τα κανω μοστρα σε αλλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.