Προς το περιεχόμενο

Αμάξια

Eleu8eriaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σοβαρολογεις οτι δεν πρεπει να ασχολεισαι αν καποιοι καθυστερημενοι σου καταστρεφουν την περιουσια?

Τι εννοεις χτυπας τα κουδουνια ακομα ?

τα πλακωνει στο ξυλο

Γαμάτο, καραlol. Ο κουδουνοεξολοθρευτής. Ρε φίλε, αν έχεις γυρίσει μετά από ξενυχτι και είσαι και λίγο πίτα, πως θα ξεδώσεις? Χτυπάς το κουδούνι επίμονα, μέχρι κάποιος νασ΄ανοίξει. Του λες μαλακίες και μετά εξαφανίζεσαι. Μια πλάκα είναι όλη η ζωή.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν εσυ που γυρισες στις 4 και πεφτεις για υπνο ακουσεις στις 6 να σου χτυπαω εγω το κουδουνι για πλακα και σε σηκωσω θα γελασεις?

Δημοσ.
Η λύση είναι ένα Sniper Rifle. Με Night Vision αν υπάρχει.

Είμαι άσσος στο Call of Duty 2! Στο Ιντερνετ Καφέ παίζω αποκλειστικά με Sniper και όχι άδικα φέρω τον τίτλο "The Sniper Master"

Με ένα ευκαταφρόνητο ποσό μπορώ να αναλάβω την υπόθεση!

Δημοσ.
Ρε φίλε, αν έχεις γυρίσει μετά από ξενυχτι και είσαι και λίγο πίτα, πως θα ξεδώσεις?

Κανά τέτοιο μαλακισμένο ήρθε και μου καταχάραξε το αυτοκίνητο με κλειδί σε 4 διαφορετικά σημεία. Αν το είχα δει μπροστά μου, θα έφταιγα εγω να το πλακώσω στο ξύλο??? Ή όποιον άλλον καθυστερημένο καραγκίοζη νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τον κόσμο και βαράει τα κουδούνια πρωινίατικα (ναι, δεν ξενυχτάνε όλοι, μερικοί έχουν να πάνε ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!).

Δημοσ.
Ρε φίλε' date=' αν έχεις γυρίσει μετά από ξενυχτι και είσαι και λίγο πίτα, πως θα ξεδώσεις? Χτυπάς το κουδούνι επίμονα, μέχρι κάποιος νασ΄ανοίξει. Του λες μαλακίες και μετά εξαφανίζεσαι.[/quote'']ναι, δεν ξενυχτάνε όλοι, μερικοί έχουν να πάνε ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

Ρε φίλε γιατί θέλεις να ξανακούσεις την πικρή πραγματικότητα τώρα; Αφού είπαμε ότι αν δεν είναι μαθηματικοί δεν κάνουν πραγματικά δουλειά, απλά καταπιάνονται με άχρηστες, αντιπαραγωγικές, θλιβερές ασχολίες (φαντάσου ένα χάμστερ που τρέχει στον τροχό, you get the picture) με σκοπό να απασχολήσουν τον διανοητικά περιορισμένο εγκέφαλό τους και να δικαιολογήσουν την, στην πραγματικότητα, ανούσια, μίζερη και παρασιτική ύπαρξή τους στην κοινωνία.

Τώρα, αν είναι μαθηματικοί, ας πρόσεχαν. Θα έπρεπε να το γράψουν στο κουδούνι τους για να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς...

για μένα οι επιστήμονες διαχωρίζονται στους μαθηματικούς και στους υπόλοιπους.

[...]

Ο μαθηματικός άνετα αλλάζει σχολή και διαπρέπει στο φπψ' date=' στο ιστορικό, στην αρχαιολογία. Οι κοπελίτσες από αυτά τα τμήματα (αντιπαραγωγικά, και πρέπει να καταργηθούν κατ' εμέ*), μπορούν να βγάλουν το μαθηματικό?

[...']

Τώρα θα μου πεις και το πεύκο είναι αντιπαραγωγικό (που είπα πιο πριν), γιατί να μην το καταργήσουμε. Ναι αλλά το πεύκο δεν το πληρώνω, αυτές τις σχολές τις πληρώνω, χωρίς να έχουν αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Εσύ πχ μπορεί να φτιάξεις μια επιχείρηση όταν μεγαλώσεις και να δώσεις δουλειά. Ο άλλος που μελετάει το Σωκράτη, τι δουλειά θα κάνει?

Δημοσ.
Ρε φίλε γιατί θέλεις να ξανακούσεις την πικρή πραγματικότητα τώρα; Αφού είπαμε ότι αν δεν είναι μαθηματικοί δεν κάνουν πραγματικά δουλειά, απλά καταπιάνονται με άχρηστες, αντιπαραγωγικές, θλιβερές ασχολίες (φαντάσου ένα χάμστερ που τρέχει στον τροχό, you get the picture) με σκοπό να απασχολήσουν τον διανοητικά περιορισμένο εγκέφαλό τους και να δικαιολογήσουν την, στην πραγματικότητα, ανούσια, μίζερη και παρασιτική ύπαρξή τους στην κοινωνία.

Τώρα, αν είναι μαθηματικοί, ας πρόσεχαν. Θα έπρεπε να το γράψουν στο κουδούνι τους για να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς...

χαχαχαχα....να'σαι καλά!!:lol::lol:

Δημοσ.
Κανά τέτοιο μαλακισμένο ήρθε και μου καταχάραξε το αυτοκίνητο με κλειδί σε 4 διαφορετικά σημεία. Αν το είχα δει μπροστά μου, θα έφταιγα εγω να το πλακώσω στο ξύλο??? Ή όποιον άλλον καθυστερημένο καραγκίοζη νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τον κόσμο και βαράει τα κουδούνια πρωινίατικα (ναι, δεν ξενυχτάνε όλοι, μερικοί έχουν να πάνε ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!).

Μην τρελενεσε φιλε μου στο EΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ζεις!

Πηγαινε Αγγλία αμα θες να μην ζεις τετοιες καταστάσεις :-D

Σοβαρα το Post μου που ειναι οεο?

Δημοσ.

και τα νεωτερα μη επιβεβαιωμενα.καταστηματα μικροβαφες-μικρογρτζουνιες-βαθουλωματα επισκευαζονται επιτοπου ,χαρτζιλικωνουν πιτσιρικαδες .απο εκθεσα της λεωφορου αυτο.κατι θα ξερει αυτος.

Δημοσ.
Έχω σκεφτεί ποιοί μπορεί να είναι,αλλα δεν είμαι για κανέναν τους 100% σίγουρη....Τώρα τι να σου πώ...Το θέμα είναι να τον βρώ και να τον βάλω να πληρώσει όλες τις ζημιές!!!Μηνύσεις θέλει,θα τις έχει!!

Δεν νομιζω οτι θελει μηνυσεις. Μαλλον αυτο που θελει ειναι απλα να χαρακωνει το αμαξι σου.

Μην τρελενεσε φιλε μου στο EΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ζεις!

Πηγαινε Αγγλία αμα θες να μην ζεις τετοιες καταστάσεις :-D

Και στην Αγγλια τα παιδια χτυπανε τα κουδουνια... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...