slipknot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δε θέλω να σε τρομοκρατήσω αλλά (στη περίπτωση που έχετε πάρει δάνειο) έχεις σκεφτεί ότι ίσως είναι έργο των εισπρακτικών εταιριών;
teo64x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Οι εισπρακτικές εταιρείες κάνουν νομίζω μόνο ψυχολογικό πόλεμο (απειλητικά τηλεφωνήματα, κλπ). Άσε που αν θυμάμαι καλά, μας είπε ότι χαρακώνουν όλα τα αμάξια της γειτονιάς.
Eleu8eriaX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δε θέλω να σε τρομοκρατήσω αλλά (στη περίπτωση που έχετε πάρει δάνειο) έχεις σκεφτεί ότι ίσως είναι έργο των εισπρακτικών εταιριών; Δεν έχουμε πάρει δάνειο....Δεν νομίζω αλλωστε οι εταιρίες να πέφτουν τόσο χαμηλά....
afentiko7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Θα σου πώ όλα τα αμάξια της οικογενείας που έχουμε βρεί χαρακωμένα....Εκτός απο το ένα,τα άλλα είναι κανονικά αμάξια...1 nissan TIDA 1 nissan primera 1 peugeot 1 audi αυτα.... γαμάτο θέμα, μπράβο παλληκάρια. εχω σκάσει από τα γέλια. Πόσα μέλη είστε στην οικογένεια? Και εγώ θα έλεγα να χαλαρώσεις. Πως χτυπάνε τα παιδιά τα κουδούνια (εγώ το κάνω ακόμα), ε χαρακώνουν και αμάξια. Δεν ναι τπτ το σοβαρό. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθείς γύρω σου. Οχι μια μικρογρατζουνιά. Α και αν εσύ κάθεσαι και φροντίζεις ένα άψυχο αντικείμενο λες και είναι ζωντανό δε σου φταίει κανείς.
nske Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αν και εκείνη την ώρα είσαι ικανός να τον πνίξεις με τα ίδια σου τα χέρια, δεν νομίζω οτι χρειάζεται. Έχεις απόλυτο δίκιο. Υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Νομίζω για αρχή το καλύτερο θα ήταν να του μαστιγώσεις τις πατούσες.
Eleu8eriaX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δέν είναι λόγος να σκάς ναι...Είναι χρήματα όμως...Όταν παίρνεις 1 αμάξι,1 σπίτι οτιδήποτε,φροντίζεις να μην πάθει τίποτα απο τη στιγμή που εσύ ο ίδιος έχεις πληρώσει για αυτό... Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ ναι,αλλα και αυτό είναι κάτι που θέλω να μάθω πως μπορώ να το σταματήσω....Γιατί αν ήταν έτσι,θα ήταν όλα τα αμάξια της γειτονιάς "ζωγραφισμένα" όχι μόνο τα δικά μας....Το θέμα είναι να σταματήσουν να το κάνουν....
teo64x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Άσε που ακόμα κι αν δεν την ενδιαφέρει το αμάξι, μπορεί π.χ. να θέλει κάποτε να το πουλήσει και γι' αυτό να το θέλει κοντά στην κατάσταση που το αγόρασε βρε αδερφέ.
afentiko7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ...Γιατί αν ήταν έτσι,θα ήταν όλα τα αμάξια της γειτονιάς "ζωγραφισμένα" όχι μόνο τα δικά μας.... Αρα θα ναι κάποιος που σας ξέρει. Τι να σου πω τότε, συνομίλησε με γείτονες, όλο και κάτι θα δαν. Αλλά έτσι στα καλά καθούμενα, τα βάλαν μαζί σας? Μπας κι είστε βάζελοι?
Eleu8eriaX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αρα θα ναι κάποιος που σας ξέρει. Τι να σου πω τότε, συνομίλησε με γείτονες, όλο και κάτι θα δαν. Αλλά έτσι στα καλά καθούμενα, τα βάλαν μαζί σας? Μπας κι είστε βάζελοι? Ε όχι και βάζελοι!!!!!!Μές τη σφυγγοφωλιά και βάζελοι τι είναι αυτά που λές??Απο τα θεμέλια μέχρι το ρετιρέ όλο το σπίτι γράφει "ΓΑΥΡΟΣ"!!!!!!!!! :-P
teo64x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μη συνεχίζετε, γιατί το thread θα κλείσει αυτόματα λόγω αθλητικού περιεχομένου.
slipknot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ελευθερία μήπως τα αμάξια έχουν Αθηναϊκές πινακίδες;
Eleu8eriaX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μη συνεχίζετε, γιατί το thread θα κλείσει αυτόματα λόγω αθλητικού περιεχομένου. hehe!!!!!! ΟΚ!!Thx για τις "συμβουλές",τις ιδέες και την εμψύχωση!!!Ειδικά οι τρόποι εξόντωσης θα μου φανούν πολύ χρήσιμοι!!! -----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 01 : 15 : 26----- Ελευθερία μήπως τα αμάξια έχουν Αθηναϊκές πινακίδες; γιατι???
slipknot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 γιατι??? Είναι σημαντικός παράγοντας στο αν θα σπάσει κάποιος ένα αμάξι ή όχι.
Eleu8eriaX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Είναι σημαντικός παράγοντας στο αν θα σπάσει κάποιος ένα αμάξι ή όχι. Δεν το έχουν σπάσει...Αλλα αν το πρωί ξυπνήσω και το δώ σπασμένο,ωε και αλήμονό σου!!! Ελπίζω να μην είσαι Σαββατογεννημένος!!
slipknot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δεν το έχουν σπάσει...Αλλα αν το πρωί ξυπνήσω και το δώ σπασμένο,ωε και αλήμονό σου!!! Ελπίζω να μην είσαι Σαββατογεννημένος!! Σαββατογεννημένος είμαι αλλά δε πιστεύω σε αυτά. Εντάξει δε το σπάνε, το χαρακώνουν. Οι πινακίδες φταίνε πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.