Προς το περιεχόμενο

Αμάξια

Eleu8eriaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον πυροβόλησε??????????????????:shock:Όχι ρε παιδιά εντάξει!!!Όχι σαν τους άλλους που μου βγάζουν και όπλα και μαχαίρια!!

Αν και εκείνη την ώρα είσαι ικανός να τον πνίξεις με τα ίδια σου τα χέρια,δεν νομίζω οτι χρειάζεται..........................

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλήθεια τι αμάξι έχεις; Γιατί αν έχεις κάνα υπερπολυτελέστατο όχημα μην αναρωτιέσαι γιατί στο χαρακώνουν.

Δημοσ.
Αλήθεια τι αμάξι έχεις; Γιατί αν έχεις κάνα υπερπολυτελέστατο όχημα μην αναρωτιέσαι γιατί στο χαρακώνουν.

όλα τα αμάξια της οικογενείας που έχουμε βρεί χαρακωμένα....Εκτός απο το ένα,τα άλλα είναι κανονικά αμάξια...

αυτα....

Δημοσ.
Τι είσαι εσύ?????????????Κανόνισε!!!!!!!

Πριν λίγο που ερχόμουν δεν είχα τι να κάνω και είπα <<Ας της το χαρακώσω μωρέ>>. Μόνο έτσι θα με πρόσεχες :rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Για πες μου εμένα που αναρωτιέμαι. Δεν έχουν καμία δικαιολογία. Μόνο του ότι είναι κομπλεξικοί.

Δημοσ.
Πριν λίγο που ερχόμουν δεν είχα τι να κάνω και είπα <<Ας της το χαρακώσω μωρέ>>. Μόνο έτσι θα με πρόσεχες :rolleyes::rolleyes:

Μην παίζεις με τον πόνο μου.................:(

Άν το πάθαινες εσύ θα έβλεπες!!!!!

Δημοσ.
Για πες μου εμένα που αναρωτιέμαι. Δεν έχουν καμία δικαιολογία. Μόνο του ότι είναι κομπλεξικοί.

Τι να πω, μπορεί να ήταν κάποιο κωλόπαιδο που ζηλεύει...

Δημοσ.

Μην παίζεις με τον πόνο μου.................:(

Άν το πάθαινες εσύ θα έβλεπες!!!!!

Άσε άσε εγώ κάνω άλλη μαγκιά. Στο μηχανάκι μου πχ έχω σπάσει ο ίδιος την ποδιά οπότε το βλέπουν οι άλλοι, ξενερώνουν που κάποιος άλλος τους πρόλαβε και δεν το πειράζουν καθόλου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Μετά και το tesla coil, το thread έχει γίνει ξεκάθαρα epic.

then let's make it legendary!

Εγώ προτείνω πρόσληψη μπράβων να φυλάνε όλη μέρα/νύχτα τα αμάξια...

Δημοσ.
Μήπως έχει κάνει κάτι κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας και το χαράκωμα είναι αντίποινα;

Αυτό δεν το γνωρίζω,αλλα το θέμα μου είναι πως τα νεύρα μου είναι σπασμένα,γιατί μόλις τύχει και φύγουμε όλοι απο το σπίτι και μείνει κάποιο αμάξι πίσω,γυρίζοντας,συναντάμε κάποιο άλλο αμάξι,που του μοιάζει αλλα λέμε "δεν είναι αυτό"!!!!!!!!!!!!!

Δεν καταλαβαίνουν....όταν δουλέψουν και πάρουν οι ίδιοι αμάξι και το βρούν σε αυτή τη κατάσταση μόνο τότε μόνο θα καταλάβουν......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...