Προς το περιεχόμενο

Αμάξια

Eleu8eriaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αα έχεις δίκιο!! Ε μα δεν υπάρχει τότε καλύτερη λύση από αυτή που είπε ο teo64x με το Sniper!!Κάτσε να περιμένεις έξω στο μπαλκόνι(πάρε και κουβέρτες γιατί κάνει λίγο κρύο) και όταν ακούσεις θόρυβο πέτυχε τους(headshot πάντα εε)(έχει και ωραίο στόχο)

Εσύ μην χάσεις!!!Κατευθείαν!!!Μπάμ και κάτω!!

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι, όχι, η πιο σωστή λύση είναι ένα απλό και διακριτικό Tesla Coil στην οροφή του αμαξιού. Δεν αστοχεί και δεν αφήνει αίματα.

tesla.coil.jpg

Δημοσ.
:P

asxeto!!!!!!!!!!!!!!

-----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 11 : 26 : 02-----

Όχι, όχι, η πιο σωστή λύση είναι ένα απλό και διακριτικό Tesla Coil στην οροφή του αμαξιού. Δεν αστοχεί και δεν αφήνει αίματα.

tesla.coil.jpg

Εσυ ακολουθείς τα βήματα των υπολοίπων!!

Δημοσ.
Η πιο σωστή λύση είναι ένα απλό και διακριτικό Tesla Coil στην οροφή του αμαξιού. Δεν αστοχεί και δεν αφήνει αίματα.

tesla.coil.jpg

Αυτό όχι αίμα, ούτε σκόνη δεν αφήνει!:lol:

Για το πρόβλημα της κοπέλας τώρα...

Αν μπορείς στήσει μιά κάμερα όπου νομίζεις ότι είναι καλύτερα,δες ποιός είναι ΜΟΝΟ εσύ!Γιατί είναι παράνομο όπως είπαν και τα άλλα παιδιά...Μετά ανάλογα με το ποιός είναι ξαναβλέπεις τι μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.
Αυτό όχι αίμα, ούτε σκόνη δεν αφήνει!:lol:

Για το πρόβλημα της κοπέλας τώρα...

Αν μπορείς στήσει μιά κάμερα όπου νομίζεις ότι είναι καλύτερα,δες ποιός είναι ΜΟΝΟ εσύ!Γιατί είναι παράνομο όπως είπαν και τα άλλα παιδιά...Μετά ανάλογα με το ποιός είναι ξαναβλέπεις τι μπορείς να κάνεις.

Έχω την εντύπωση πως γνωρίζω ποιος το κάνει,αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη,ούτε έχω στοιχεία...Όσο για το παραπάνω μνμ,αν τον έπιανα,θα του χαράκωνα ευχαρίστως τη μούρη και μετά θα έβαζα κάποιον πιο σωματώδη να τον σπάσει στο ξύλο!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:Άντε γιατί όσο το συζητάμε εκνευρίζομαι περισσότερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Δημοσ.
Όσο για το παραπάνω μνμ,αν τον έπιανα,θα του χαράκωνα ευχαρίστως τη μούρη και μετά θα έβαζα κάποιον πιο σωματώδη να τον σπάσει στο ξύλο!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:Άντε γιατί όσο το συζητάμε εκνευρίζομαι περισσότερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Δες τι μπορείς να κάνεις :-)

Δημοσ.
τι εγινε τελικα τον βρηκες;;

Όχι γμτ!!!!!!!Υποψιάζομαι κάποιους όμως....Αλλα είμαι με τα χέρια δεμένα προς το παρόν...

Δημοσ.

Γιατί???Αφού δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα!!Το μαχαίρι το έχεις!!!

(δεν το είδα όλο το βίντεο)

Για το βίντεο slipknot μιλάω!!

• Super Moderators
Δημοσ.
τι εγινε τελικα τον βρηκες;;

σοβαρά περίμενες να τον βρει τώρα? δεν πέρασαν ούτε 2 ώρες που άνοιξε το topic και δεν νομίζω να κάθεται σκοπιά στο παράθυρο :P

Δημοσ.

βαλε μια καμερα, αμα τον βρεις ειτε πας στην αστυνομια, αμα εχει τιποτα ενταλματα πιστευω οτι θα τον μπλεξεις, αμα παλι δεν θες, πας και του χαρασεις εσυ το αμαξι, αμα δεν εχει του καις το σπιτι, του σπας τα κοκκαλα, κτλ. Και δεν υπαρχει περιπτωση να σε καταγγειλει αυτος.

Ειχαμε εναν τετοιο στην γειτονια, 40 χρονων ηταν και τα εκανε. Πριν απο κανα χρονο καποιος τον πυροβολησε 2 φορες στο στομαχι μεσα στο δικο του αμαξι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...