Eleu8eriaX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το video (αν διακρίνεται ποιος στο χαράσσει) γιατί νομίζω πως απαγορεύεται να καταγράφεις δημόσιους χώρους (ας μας διαφωτίσει κανένας που γνωρίζει γιατί είναι απλά εικασίες). Και εγώ έχω την εντύπωση πως και να γράψω σε video ποιός το κάνει,πάλι εγώ θα βρώ τον μπελά μου.........
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχως το βιντεο δε γινεται να χρησιμοποιηθει ως αποδεικτικο στοιχειο αν δεν υπαρχει και η απαιτουμενη αδεια (απ οσο γνωριζω παντα), αλλα μπορει να βοηθησει στην αναγνωριση τους αν τους πετυχεις ποτε χεχε! Μηνυση σαφως και μπορεις να κανεις, με ποιο δικαιωμα να σου χαρασσουν το αμαξι? Αλλα "κατα παντος υπευθύνου"... χμμ... δε μου φαινεται και πολλα υποσχομενη προταση
Eleu8eriaX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Η λύση είναι ένα Sniper Rifle. Με Night Vision αν υπάρχει. Τι είναι το sniper rifle????????
manifest Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Τι είναι το sniper rifle???????? lol that was epic...
darklordvader77 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εμενα ενα φιλαρακι στο Ηρακλειο που χει ενα Fiatάκι 25ετίας του το χαραξανε παιδια αστυνομικων, ενω στη σειρα υπηρχαν κατι Bmw, audi κ δε συμμαζευεται.. βεβαια αυτα θα χαν σιγουρα συναγερμο! Στο δικο μου που χει χαραχτει την τελευταια φορα, ξερω οτι το κανε κοπελα, κ μαλιστα η πρωην μου, μιας κ το χα αφησει εξω απ το σπιτι της επειδη δεν εβρισκα parking.. Αλλα πως το αποδεικνυω οεο??
Eleu8eriaX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 αυτό ΟΚ!!!Θα'λεγα να χαλαρώσουμε λίγο...........Έχεις δολοφονικές τάσεις.....!!
Achilles Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Eleu8eriaX μία είναι η λύση: Πάρε πυλωτή. :lol: Και για να μιλήσουμε σοβαρά εγώ στην θέση σου, όχι μόνο θα καθόμουν 1-2-3 15 βράδια για να δω ποιος π@υστης το κάνει, αλλά θα έκανα όλες τις νόμιμες ενέργειες για να μπορέσω να τον καταγράψω σε βίντεο που θα αποτελούσε ταυτόχρονα αποδεικτικό στοιχείο (νομίζω πας σε εισαγγελέα υπηρεσίας και εξηγείς τι θες να κάνεις, ο paredwse ίσως γνωρίζει την ακριβή διαδικασία), γιατί ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΙΡΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΟΧΘΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ. Μήπως είναι καμιά παλιά σχέση που την σχόλασες και δεν μπορεί να το χωνέψει;
slipknot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Στήσου εκεί κοντά και περίμενε να 'ρθουν. Όταν τους δεις να πλησιάζουν το αμάξι, πέτα μια κροτίδα δίπλα τους.
Antwni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εγώ λέω να βάλει μια claymore!! Εάν θες ακόμη υπάρχουν και οι C4!!Είναι πολύ αποτελεσματικές!!:p Δες και την foto για να δεις πώς είναι!!!
Eleu8eriaX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Eleu8eriaX μία είναι η λύση: Πάρε πυλωτή. :lol: Και για να μιλήσουμε σοβαρά εγώ στην θέση σου, όχι μόνο θα καθόμουν 1-2-3 15 βράδια για να δω ποιος π@υστης το κάνει, αλλά θα έκανα όλες τις νόμιμες ενέργειες για να μπορέσω να τον καταγράψω σε βίντεο που θα αποτελούσε ταυτόχρονα αποδεικτικό στοιχείο (νομίζω πας σε εισαγγελέα υπηρεσίας και εξηγείς τι θες να κάνεις, ο paredwse ίσως γνωρίζει την ακριβή διαδικασία), γιατί ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΙΡΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΟΧΘΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ. Μήπως είναι καμιά παλιά σχέση που την σχόλασες και δεν μπορεί να το χωνέψει; Ρε συ έχω τρελαθεί....Όλης της οικογένειας και του φίλου μου τα αμάξια...Και δεν είναι και όλα φτηνα αμαξάκια....Ξέρεις τι είναι να ρίχνεις στο αμάξι σου πόσα χρήματα να το φροντίσεις,να του βάζεις τα extra του,να το σκεπάζεις το βράδυ μην το βλέπουν και να σου το χαράσουν πάνω απο τη κουκούλα ή να σηκώνουν τη κουκούλα και να το χαρακώνουν??? Σου γυρνάνε τα μάτια ανάποδα και σκοτώνεις άνθρωπο!!!
slipknot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εγώ λέω να βάλει μια claymore!! Ε αυτή μπορεί να χαρακώσει κατά λάθος το αμάξι η να καταστρέψει την περιοχή γενικότερα.
Antwni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αα έχεις δίκιο!! Ε μα δεν υπάρχει τότε καλύτερη λύση από αυτή που είπε ο teo64x με το Sniper!!Κάτσε να περιμένεις έξω στο μπαλκόνι(πάρε και κουβέρτες γιατί κάνει λίγο κρύο) και όταν ακούσεις θόρυβο πέτυχε τους(headshot πάντα εε)(έχει και ωραίο στόχο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.