Προς το περιεχόμενο

Αμάξια

Eleu8eriaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά αν πιάσει πές το γιατί και εγω αυτό σκεφτομαι να κάνω... Kαι ξέρω οτι είναι από τη γειτονιά. :mad:

* Βάλε καμερα :-)

Δημοσ.

Μήπως κάνεις κάποια μαλακία και στο χαράζει το αυτοκίνητο; Πχ Λωρίδα τυφλών,πάνω σε πεζοδρόμιο,μπροστά σε parking,κατάστημα κάποιου και γενικώς παράνομο παρκάρισμα;Λίγο δύσκολο κάποιος να προκαλεί φθορές χωρίς λόγο.Για λύση όχι δεν υπάρχει κάτι.Μόνο παρακολούθηση.

Δημοσ.

Δέν κάνω τίποτα παράνομο.........Δεν χαρακώνουν μόνο δικό μου αλλά και ατόμων που γνωρίζω και έρχονται σπίτι μου....π.χ.του φίλου μου..........

Δημοσ.

Την ταινια "ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΙ" τον R.Geer και B.Willis την εχεις δει?Αν ναι βρες με τι ψεκασε το αμαξι του ο τυπος και θα τον βρεις τον φιλο σου σιγουρα το επομενο πρωι...τεζα!

• Moderators
Δημοσ.

Στο χαρασσει πολλες φορες?

Μια δε του φτανει?

Δυστυχως κατι αλλο απο καμερα δε παιζει.

Παντως συνηθως οι χαρακιες ειναι ενδειξη οτι κατι προφανες δε κανεις καλα, οπως αυτα που σου ειπαν οι απο πανω.

ΥΓ: Μιας και εισαι μεσα τετοια ωρα παρασκευη, βαλε δες xfactor να γελασεις :P

Δημοσ.

πιτσιρικαδες ψευτοσυμοριτες ειναι .τους ειχα πετυχει ενα ξημερωμα 3-4 που γυρναγα απο δουλεια.ειχαν παρει σειρα με ενα κλειδι και τα ειχαν κανει μανταρα.το δικο μου ειναι στο πορτ μπαγκαζ.του πατερα μου ολες οι παντες.του αδελφου μου τα ιδια.δεν βγαζεις ακρη.μονο αν τους πετυχεις εκεινη τη στιγμη,και παλι αν τους ακουμπησεις θα βρεις και το μπελα σου.περιοχη μου νικαια.

Δημοσ.

καλώδιο 220V το άλλο πρωί τον βρίσκεις εκεί,ψητό ;)

Αυτό είναι παρατραβηγμένο.....................θα έλεγα...............

αλλά δεν είναι άσχημη ιδέα.................:rolleyes:

-----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 10 : 10 : 27-----

πιτσιρικαδες ψευτοσυμοριτες ειναι .τους ειχα πετυχει ενα ξημερωμα 3-4 που γυρναγα απο δουλεια.ειχαν παρει σειρα με ενα κλειδι και τα ειχαν κανει μανταρα.το δικο μου ειναι στο πορτ μπαγκαζ.του πατερα μου ολες οι παντες.του αδελφου μου τα ιδια.δεν βγαζεις ακρη.μονο αν τους πετυχεις εκεινη τη στιγμη,και παλι αν τους ακουμπησεις θα βρεις και το μπελα σου.περιοχη μου νικαια.

Α ναι ε??οκ!!κι εγώ Νίκαια.....είναι της περιοχής δλδ.....

Δημοσ.
Μπορώ να του κάνω μήνυση??Να έχω και τις αποδείξεις??

Δεν ξέρω αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το video (αν διακρίνεται ποιος στο χαράσσει) γιατί νομίζω πως απαγορεύεται να καταγράφεις δημόσιους χώρους (ας μας διαφωτίσει κανένας που γνωρίζει γιατί είναι απλά εικασίες).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...