aekfc212 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 κοιταξε κ εγω δεν περιμενω να παρω οσα γραφει η αποδειξη αλλα οχι κ 11ευρω.ποιον δουλευουν.τουλαχιστον με την τελευταια τιμη που εκλεισε.μια καρτα που εκανε 250 ευρω η 200 δεν γινεται να εκλεισε με 11 ευρω ουτε κατω απο 100 δεν πρεπει να επεσε η συγκεκριμενη που υποστηριζε κ σλι κ ηταν απο τις καλυτερες.
The_Judas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 κοιταξε κ εγω δεν περιμενω να παρω οσα γραφει η αποδειξη αλλα οχι κ 11ευρω.ποιον δουλευουν.τουλαχιστον με την τελευταια τιμη που εκλεισε.μια καρτα που εκανε 250 ευρω η 200 δεν γινεται να εκλεισε με 11 ευρω ουτε κατω απο 100 δεν πρεπει να επεσε η συγκεκριμενη που υποστηριζε κ σλι κ ηταν απο τις καλυτερες. Αστα να πάνε... το κύριο πρόβλημα είναι οι προμηθευτές. Και εμένα η αντιπροσωπεία της msi (oktabit), μου είχε πιστώσει γύρω στα 25 ευρώ για μια παλιά μητρική (socket 754) πριν απο μερικά χρόνια. Για να αγοράσω νέα μητρική όμως έδωσα 50 ευρώ! Με λίγα λόγια σου λένε οτι η εγγύηση που σου παρέχει ένα προϊόν είναι τελείως άχρηστη. Η μόνη λύση είναι ή να τους απειλήσεις ή να τους κυνηγήσεις με νομικά μέσα. Θα έπρεπε η νομοθεσία να τους επιβάλλει την αντικατάσταση ή την επισκευή των προιόντων. Εφόσον δίνουν 3 χρόνια εγγύηση ας κρατάνε απόθεμα μητρικών προς αντικατάσταση. Αλλιώς δεν έχει νόημα η εγγύηση.
notios7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 στην αρχη κ κανα 2μηνο πριν ειχε χαλασει η onboard καρτα ηχου.μετα κολουσε στοΒΟΟΤ κ καποια μερα δεν ξεκινησε καθολου οτι κ να εκανα. ενα αλλο θεμα ειναι οτι δεν μπορουσα να περασω καινουριους drivers στην καρτα γραφικων 8800gt κ μετα το boot μου κολουσε κ δεν δουλευαν τα usb k δεν μπορουσα να μπω στο βιος.αυτο με τoυς drivers τησ 8800 ομως γινεται κ με την καινουρια που πηρα η οποια ειναι κ αυτη τησ asus μe nf4 η a8v-sli νομιζω.κατι με nv4_disp.dll κολλαει κ βγαζει μπλε οθονη μετα.ηδη στειλαμε μαιλ στι ινκα κ την δευτερα θα κανω καταγγελια αφου τους παρω τηλ κ στην εκποιζω κ στην προστασια καταναλωτη να δω τι θα μου πουν παντως εννοειται ατι δεν θα το δεχτω. για προτεινεται τι μπορω να παρω με 11 ευρω. κι εμενα εντελως ξαφνικα δεν ξαναξεκινησε,αλλα ηταν το μπιος.με ενα τσιπακι που εβαλε ενα παιδι δουλεψε τελικα.την ειχα χαρισει φυσικα,δεν καθησα να ασχοληθω παραπανω.
Tuko Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Θα πας εκεί και θα ζητήσεις 270 ευρώ πίσω, όσο την πήρες. Να κόψουν το λαιμό τους να τα βρούνε ή να σου δώσουν προϊόντα της αξίας που είχες δώσει τότε. Μη δεχτείς τπτ άλλο και κάντους ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΚΑ - ΑΠΟ ΤΩΡΑ. Περιττό να σου πω ότι αν σού έδιναν καινούρια τώρα, έχεις απο την ΑΡΧΗ 3 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΞΑΝΑ.
batig0al Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ έτσι νομίζω ότι είναι , το θέμα είναι αν υπάρχει πουθενά αυτό σε έγγραφη μορφή να το χρησιμοποιήσουμε απευθείας πριν πάμε σε καταγγελία, που συνήθως δεν βγάζεις και άκρη καθώς όλες αυτές οι οργανώσεις είναι τραγικές.
liopyr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Σαν να πέρασε αόρατο το post μου ένα πράμα...
isaias1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν 270 ευρω ουρε επισης μητρικη των 270 ευρω.απλα πρεπει να σου δωσουν την ιδια η ιδιας ΧΡΗΣΤΙΚΗΣ αξιας. Το εψαξα πολυ το θεμα...αν ηταν να σου δινουν πιστωτικο στα λεφτα πουτο πηρες ολοι θα τα εκαιγαν κ θα ειχαν παντα pc τελευταιας τεχνολογιας...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Σαν να πέρασε αόρατο το post μου ένα πράμα... σε νοιώθω...έχει συμβεί κάμποσες φορές...
aekfc212 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Σαν να πέρασε αόρατο το post μου ένα πράμα... τωρα το ειδα το λινκ που ειχες βαλει πολυ καλο αν κ δεν εχω εκτυπωτη.θα κανω την δευτερα ενα τηλ στο καταστημα αυτο κ θα ζητησω καποιον υπευθηνο να μιλησω.θα δω τι θα μου πουν κα αναλογα θα πραξω.παντως τα 11 ευρω κ κατω απο 100 δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτω εκτος αν γινει αντικατασταση.το αστειο ειναι οτι την προηγουμενη που πηγα στα multirama ειχα παει στο πλαισιο στο mall το ups το οποιο κ αυτο ειχα παρει μεταχειρισμενο 1.5 χρονο λειτουργειας ειχε.την επομενη με πηραν τηλ κ μου εδωσαν καινουριο σφραγισμενο με καινουρια εγγυηση 2 χρονων.μερα με την νυχτα νομιζω. χωρις να σημαινει αυτο οτι το πλαισιο δεν κανει κ αυτο τα τρελα του ισως να υπαρχει διαφορα κ απο καταστημα σε καταστημα της ιδιας εταιριας κ σε τι ατομα θα πεσεις. το θεμα ειναι οτι καποιοι απο εμας δεν το κυνηγανε κ γιαυτο πιστευω οτι το κανουν στο τελος κερδισμενοι ειναι -----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 12 : 14 : 34----- Δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν 270 ευρω ουρε επισης μητρικη των 270 ευρω.απλα πρεπει να σου δωσουν την ιδια η ιδιας ΧΡΗΣΤΙΚΗΣ αξιας.Το εψαξα πολυ το θεμα...αν ηταν να σου δινουν πιστωτικο στα λεφτα πουτο πηρες ολοι θα τα εκαιγαν κ θα ειχαν παντα pc τελευταιας τεχνολογιας... λογικο ειναι αυτο αλλα οταν εχεις πληρωσει καποια λεφτα παραπανο για καποιο προιον κ στην τιμη περιλαμβανεται η εγγυηση πρεπει κ να τηρηθει με αντικατασταση κ αν δεν ειναι αυτο υλοποιησιμο με το ιδιο η με κατι αντιστοιχο τοτε ας πληρωσουν ενα σεβαστο ποσο.γιατι οχι μονο χαλαει απλα ενα υλικο αλλα δεν μπορεις να κανεις κ την δουλεια για την οποια το ειχες παρει κ αυτο σε καποιους στοιχιζει λεφτα κ χρονο.
aekfc212 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 πηρα σημερα την εκποιζω γιατι ειχα μπλεξει με κατι δουλειες κ μου ειπαν να κανω καταγγελια για ελλατωματικο προιον κα να το στειλω στα multirama, σε αυτους κ στην γενινκη γραμματεια καταναλωτη. οταν ρωτησα τι δικαιουμαι μου ειπε η την επισκευη της κ εαν δεν ειναι αυτο δυνατον την αντικατασταση της με μια παρομοιων δυνατοτητων. τον ρωτησα οτι αν δεν γινεται τιποτα απο τα δυο τι γινεται κ μου ειπε οτι αν χρειαστει να αποζημειωθω πρεπει να παρω περιπου στα 120 ευρω τουλαχιστον. θα κανω ενα τηλ στα multirama να τους το αναφερω κ αν δεν πραξουν αντιστοιχα θα προχωρησω σε καταγγελια αμεσως. υπαρχει κατι αλλο που μπορει λετε να βοηθησει κ μου διαφευγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.