Προς το περιεχόμενο

rma μητρικης στο multirama

aekfc212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειχα παρει μια μεταχειρησμενη μητρικη απο ενα παιδι απο καποιο site κ δουλευε μια χαρα μετα απο κανα χρονο περιπου μου χαλασε αποδειξη ειχε απο multirama.ειναι 2.5 χρονων.Ενω τους πηρα τηλ να τους ρωτησω ποσα χρονια εγγυηση ειχε δεν ξερανε κ μου ελεγε ο ενας στο ενα καταστημα 1χρονο κ αλλος 2 σε αλλο 2χρονια.εντελει για καλη μου τυχη ειδε ο αδερφος στο κουτι της οτι εγραφε 3χρονια.την παω στα multirama πατρας κ με πηραν τηλ σημερα οτι ο λογιστης εκρινε οτι πρεπει να παρω πισω το ποσο των 11ευρω.

στην αποδειξη εγραφε η 200 η 265 δεν θυμαμαι.

ξερει κανεις τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.

κ μεταχειρησμενη κατω απο 40ευρω δεν βρισκεις ευκολα.

η μητρικη ειναι η asus a8n32sli-deluxe

Δημοσ.

Καταγγελίες όπου μπορείς να φανταστείς και mass mail σε όλα τα περιοδικά τεχνολογίας. 11 ευρώ??? ΑΙΣΧΟΣ. Δε σου κέρναγαν 5 σουβλάκια καλύτερα...

• Moderators
Δημοσ.

Απειλησε τους με καταγγελια + δυσφημιση σε φορουμ στο διαδικτυπο + email σε περιοδικα του χωρου. Πρεπει να σου κοψουν στη χειροτερη περιπτωση πιστωτικο ισο με τη τελευταια τιμη καταλογου της συγκεκριμενης μητρικης.

Και αν δεν μασησουν, κανε πραξη οσα ειχες πει.

Δημοσ.

Από πότε οι λογιστές έγιναν ειδικοί hardware και υπολογίζουν αντικειμενικές αξίες μητρικών? :mad:

Θα πας εκεί, και θα απαιτήσεις αντικατάστασή της με ίδια ή (σε περίπτωση που δεν υπάρχει) με καλύτερη.

Φυσικά όλα αυτά σε εύλογο χρονικό διάστημα, σε περίπτωση που σου πουν παπάτζες ότι "μπορεί να την παραγγείλουν", και "θα αργήσει να βρεθεί", "πάρε μια τυρόπιτα και φύγε"...

Καλό είναι να εκτυπώσεις από τα .pdf που βρίσκονται εδώ, τα σημεία που σχετίζονται με το περιστατικό σου, και να τους το δείξεις αν χρειαστεί.

Η πίστωση του προιόντος μπορεί να θεωρηθεί ως λύση μόνο στην περίπτωση που ο πελάτης συμφωνήσει με αυτή.

(αν διαβάσεις τα παραπάνω link θα τα δεις αναλυτικά).

Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν, απείλησέ τους με καταγγελία στο ΙΝΚΑ και δημόσιοποίηση των πρακτικών που ακολουθούν σε όλα τα ελληνικά τεχνολογικά forum.

(το δεύτερο συνήθως το λαμβάνουν σοβαρά υπ'όψη).

Τέλος, για να μην χάνεις τον χρόνο σου, απαίτησε αμέσως να μιλήσεις με τον υπέυθυνο του μαγαζιού, ώστε να αποφύγεις μία συνηθισμένη ταλαιπωρία επανάληψης από υπάλληλο σε υπάλληλο, μετά σε τεχνικό, μετά σε υποτιθέμενο υπέυθυνο, και στο τέλος αν είσαι τυχερός, με τον πραγματικό υπεύθυνο του μαγαζιού. (αν και αυτός είναι εκεί).

Δημοσ.

K αν την εδιναν 11 ευρω την τελευταια φορα???

Κ που ξερεις ποσο την εδωσαν??Πως θα μπορουσαμε αν το μαθουμε....

Το ιδιο μου ειχαν κανει κ μενα με την EVGA 8800GT που την ειχα παρει στα 270 ευρω...Κ ηθελαν να μου δωσουν 60 ευρω πιστωτικο...Κ τελικα μετα απο πολλα μου εδωσαν μια 9800gt(OXI EVGA) που εκανε 118 ευρω....Ολα αυτα απο το πλαισιο...

Γιαυτο απηλεισε οσο μπορεις...Ειναι το μονο μας ΟΠΛΟ!

Κ δυσφημηση επισης....

αααα κ 5 σουβλακια στα Χανια κανουν 12.5 ευρω...Ουτε γιαυτα δεν φτανουν...

Ελεος πια...

Δημοσ.

Πρόβλημά τους. Δεν μας απασχολεί πόσο την έδιναν.

Το ιδιο μου ειχαν κανει κ μενα με την EVGA 8800GT που την ειχα παρει στα 270 ευρω...Κ ηθελαν να μου δωσουν 60 ευρω πιστωτικο...Κ τελικα μετα απο πολλα μου εδωσαν μια 9800gt(OXI EVGA) που εκανε 118 ευρω....Ολα αυτα απο το πλαισιο...

Από την στιγμή που δεν υπήρχε η 8800Gt, έκαναν αυτό που είναι υποχρεωμένοι.

Σου έδωσαν μία άλλη, καλύτερη. (που λέει ο λόγος, τα ίδια είναι).

Εσένα ποιο ήταν μετά το πρόβλημα σου?

• Moderators
Δημοσ.

Γιαυτο απηλεισε οσο μπορεις...Ειναι το μονο μας ΟΠΛΟ!

Κ δυσφημηση επισης....

αααα κ 5 σουβλακια στα Χανια κανουν 12.5 ευρω...Ουτε γιαυτα δεν φτανουν...

Ελεος πια...

Αν την εδιναν 11€ τη τελευταια φορα, θα ειχε γινει χαμος :P

(τιιιι? 2,5 ευρω το σουβλακι? οχι ρε φιλε! δεν υπαρχει αυτο! κι εδω που δινω 1,8 τα θεωρω ακριβα :P )

Παντως υποχρεουται, εφοσον δεν εχουν αλλη ιδια (επειδη προφανως εχει σταματησει η παραγωγη της), να στην αντικαταστησουν μια με τουλαχιστον ισαξιες επιδοσεις.

Εαν ουτε αυτο κανουν, και δε συμφωνεις με το πιστωτικο που δινουν, δεν εχεις καμια υποχρεωση να το δεχτεις.

Πολεμησε το φιλε τοπικ starter οσο μπορεις!

Δημοσ.

Πήγαινε λίγο τσαμπουκαλεμένα, και πες ότι πρέπει να σου δώσουν άλλη, ίδια η παρόμοια, ή τα λεφτά που είχες δώσει...

Έχουν μια nf4 dfi στην Πάτρα, ζήτα αυτήν και πές nf4 η μια nf4 και η άλλη...

Δημοσ.
Πρόβλημά τους. Δεν μας απασχολεί πόσο την έδιναν.

Από την στιγμή που δεν υπήρχε η 8800Gt, έκαναν αυτό που είναι υποχρεωμένοι.

Σου έδωσαν μία άλλη, καλύτερη. (που λέει ο λόγος, τα ίδια είναι).

Εσένα ποιο ήταν μετά το πρόβλημα σου?

Το προβλημα μου ειναι οτι ηθελα EVGA παλι..(θα μου πεις το ιδιο ειναι....)

Δεν με ενοιαζε βεβαια.

Anyway σε αλλο post παλικαρι πηγε την 8800gtx κ ηθελαν να του την αλλαξουν με 9600gt η 9800gt(δεν θυμαμαι καλα...)

κ τελικα μετα απο πολλα πολλα του εδωσαν gtx285...

Αυτα!

Δημοσ.
καλησπερα παιδια ειχα παρει μια μεταχειρησμενη μητρικη απο ενα παιδι απο καποιο site κ δουλευε μια χαρα μετα απο κανα χρονο περιπου μου χαλασε αποδειξη ειχε απο multirama.ειναι 2.5 χρονων.Ενω τους πηρα τηλ να τους ρωτησω ποσα χρονια εγγυηση ειχε δεν ξερανε κ μου ελεγε ο ενας στο ενα καταστημα 1χρονο κ αλλος 2 σε αλλο 2χρονια.εντελει για καλη μου τυχη ειδε ο αδερφος στο κουτι της οτι εγραφε 3χρονια.την παω στα multirama πατρας κ με πηραν τηλ σημερα οτι ο λογιστης εκρινε οτι πρεπει να παρω πισω το ποσο των 11ευρω.

στην αποδειξη εγραφε η 200 η 265 δεν θυμαμαι.

κ μεταχειρησμενη κατω απο 40ευρω δεν βρισκεις ευκολα.

η μητρικη ειναι η asus a8n32sli-deluxe

μηπως μπορεις να πεις τι παρουσιαζει?εχω μια εμπειρια με την συγκεκριμενη.

Δημοσ.
μηπως μπορεις να πεις τι παρουσιαζει?εχω μια εμπειρια με την συγκεκριμενη.

στην αρχη κ κανα 2μηνο πριν ειχε χαλασει η onboard καρτα ηχου.μετα κολουσε στο

ΒΟΟΤ κ καποια μερα δεν ξεκινησε καθολου οτι κ να εκανα.

ενα αλλο θεμα ειναι οτι δεν μπορουσα να περασω καινουριους drivers στην καρτα γραφικων 8800gt κ μετα το boot μου κολουσε κ δεν δουλευαν τα usb k δεν μπορουσα να μπω στο βιος.αυτο με τoυς drivers τησ 8800 ομως γινεται κ με την καινουρια που πηρα η οποια ειναι κ αυτη τησ asus μe nf4 η a8v-sli νομιζω.κατι με nv4_disp.dll κολλαει κ βγαζει μπλε οθονη μετα.ηδη στειλαμε μαιλ στι ινκα κ την δευτερα θα κανω καταγγελια αφου τους παρω τηλ κ στην εκποιζω κ στην προστασια καταναλωτη να δω τι θα μου πουν παντως εννοειται ατι δεν θα το δεχτω.

για προτεινεται τι μπορω να παρω με 11 ευρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

απαίτησε να σου δώσουν μητρική που να κάνει SLI (και ας μην έχεις) και να είναι συμβατή με τον επεξεργαστή σου...

και αν δεν έχουν τότε μόνο πιστωτικό με την τιμή που αναγράφεται στην απόδειξη...

όπως είπε και ο George να τους πεις "με 11 euro τι να πάρω?"

Δημοσ.

το παιρνω κ λιγο στο χαβαλε γιατι λογικο αυτο που ειπε ο υπαλληλος στον αδερφο μου για γελια ειναι.

καλα δεν ντραπηκε οταν του το ειπε

Δημοσ.

Σε αυτήν την περίπτωση (που δεν έχουν ακριβώς το ίδιο μοντέλο) δεν έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε πίστωση ίδια με το ποσό αγοράς της κάρτας (270ε)??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...